anamm tayttan ne ıstedın oyle ofke kontrolumu olur!!alcan elıne kızgın maşayı yatıycan adamı yere yermısın yemezmısın...bak ne sınr kalıo ne ofkehayatım kalıcı çözümler olsa evde ne varsa yırt. tabiiki öfkeni boşalttığın için yırtarken rahatlamışsındır. ama öfke kontrolü açısından uygun olmayan bir davranış. sen yine rahatlayacak başka şeyler bul bebişim
haklısın adaşım normalde cookk uysal bir insanım ama bu adam benı cıldırtıyo :) bu arada rümüş sana hayran :)
cok sınır oldum ama orki yaaa bu adamlar nıe bu kadr öküz!!!!sessız hatunu bulunca cıkıolar tepesıne!!!aaahhh benmkı yapcak bana boyle terlıkle agzına agzına vururum onundaha kotu konusurdm ama banlanırım falan dıe konusamıom
cok kasınıo senınkı parcalıycam ınankı onu!!!mesafeler bana işlemez:13:
cok sınır oldum ama orki yaaa bu adamlar nıe bu kadr öküz!!!!sessız hatunu bulunca cıkıolar tepesıne!!!aaahhh benmkı yapcak bana boyle terlıkle agzına agzına vururum onundaha kotu konusurdm ama banlanırım falan dıe konusamıom
piskopata bağlama yine kızzzz gel içek :)anamm tayttan ne ıstedın oyle ofke kontrolumu olur!!alcan elıne kızgın maşayı yatıycan adamı yere yermısın yemezmısın...bak ne sınr kalıo ne ofke
ben de onaaauysal emoşum benim. annem hep der evlilik sabır ister, emek ister. sabır zor tabi ama meyvesi güzel. Allah kolaylık versin canım.
Yaseminn tirstim sendn.az yangina koruklr gitme emosun su an stresten uzak durmasi lazim tatli tatli orta yolu bulsun herifiyle
Rabbim sevdigi kuluna sikinti deert verirmis.bu benim en buyuk tesellim.4 aya yaklasmisiz ne kaldi surda 5 aykız kendine yeni bi moda yaratmışındır
oy balım. sağolasın, inşallah gelir. Allah tez zamanda da seni şu sıkıntılarından kurtarır inşallah. şu 9 ayın nasıl geçtiğini anlayamadan sağlıcakla bebeğin kucağına gelsin sağlıcakla
anacım sız emosun huyunu bılmezsınızzz ona boyle kotu konuscan kotulycenkı kocasını savunmaya gecıp adamı affetsınYaseminn tirstim sendn.az yangina koruklr gitme emosun su an stresten uzak durmasi lazim tatli tatli orta yolu bulsun herifiyle
ben kaçıyorum kızlar. uykum geliyo valla
hohhh buldunuz oynayacak gaciyi hamile olmadan once olaydi ne dokturudum beee:) ufff
piskopata bağlama yine kızzzz gel içek :)
doğru demiş annen valla da öyle canımmm amaaan hadı su kötü havayı dagıtalım :))) ben calıyım sen söyle rümüşle yasoda oynasın
tatli ruyalarrererrrrben kaçıyorum kızlar. uykum geliyo valla
daktır civanım daktır daktır civaımahahahah :120::120::120::120::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
Hosgeldinnn kiz senin randevun nezamanemooş bende bişeyler yazacaktım ama ben gecmişten gelene dek kötü hava dagılmış...yıpratma kendini erkekler bazen böyle yapabilyo...neyse oynamaya dewaaaammm
hoşbuldum cnm bu cumartesi kontrol..başladı gene heyecan inş bu muayenede güzel, sorunsuz gecer..Hosgeldinnn kiz senin randevun nezaman
genelde korkuolar zatenheheeyt erkek fatma kız resmenkız senden yeminle korkulur
hadi cnm içek!!!ama kahve falan tabi:) ufff
piskopata bağlama yine kızzzz gel içek :)
doğru demiş annen valla da öyle canımmm amaaan hadı su kötü havayı dagıtalım :))) ben calıyım sen söyle rümüşle yasoda oynasın
kız bı oynada oyle gıt :124::124::124::124::124::124:ben kaçıyorum kızlar. uykum geliyo valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?