hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

anamm tayttan ne ıstedın oyle ofke kontrolumu olur!!alcan elıne kızgın maşayı yatıycan adamı yere yermısın yemezmısın...bak ne sınr kalıo ne ofke

haklısın adaşım normalde cookk uysal bir insanım ama bu adam benı cıldırtıyo :) bu arada rümüş sana hayran :)

ben de onaaa uysal emoşum benim. annem hep der evlilik sabır ister, emek ister. sabır zor tabi ama meyvesi güzel. Allah kolaylık versin canım.

Yaseminn tirstim sendn.az yangina koruklr gitme emosun su an stresten uzak durmasi lazim tatli tatli orta yolu bulsun herifiyle

heheeyt erkek fatma kız resmenkız senden yeminle korkulur

:) ufff

anamm tayttan ne ıstedın oyle ofke kontrolumu olur!!alcan elıne kızgın maşayı yatıycan adamı yere yermısın yemezmısın...bak ne sınr kalıo ne ofke
piskopata bağlama yine kızzzz gel içek :)

ben de onaaa uysal emoşum benim. annem hep der evlilik sabır ister, emek ister. sabır zor tabi ama meyvesi güzel. Allah kolaylık versin canım.
doğru demiş annen valla da öyle canımmm amaaan hadı su kötü havayı dagıtalım :))) ben calıyım sen söyle rümüşle yasoda oynasın

Rabbim sevdigi kuluna sikinti deert verirmis.bu benim en buyuk tesellim.4 aya yaklasmisiz ne kaldi surda 5 ay

Yaseminn tirstim sendn.az yangina koruklr gitme emosun su an stresten uzak durmasi lazim tatli tatli orta yolu bulsun herifiyle
anacım sız emosun huyunu bılmezsınızzz ona boyle kotu konuscan kotulycenkı kocasını savunmaya gecıp adamı affetsınama bu sınır oldgum gercegını degstırmez tabi

hohhh buldunuz oynayacak gaciyi hamile olmadan once olaydi ne dokturudum beee

ben kaçıyorum kızlar. uykum geliyo valla
tatli ruyalarrererrrr

emooş bende bişeyler yazacaktım ama ben gecmişten gelene dek kötü hava dagılmış...yıpratma kendini erkekler bazen böyle yapabilyo...neyse oynamaya dewaaaammm

heheeyt erkek fatma kız resmenkız senden yeminle korkulur
genelde korkuolar zaten sanırım terapiye ıhtıyacım var hep bırılerıne saldırasım gelıo
:) ufff

piskopata bağlama yine kızzzz gel içek :)

doğru demiş annen valla da öyle canımmm amaaan hadı su kötü havayı dagıtalım :))) ben calıyım sen söyle rümüşle yasoda oynasın
hadi cnm içek!!!ama kahve falan tabi ben oynamammama söyleyebilirimm:78::78:
ben kaçıyorum kızlar. uykum geliyo valla
kız bı oynada oyle gıt :124::124::124::124::124::124:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…