canlarim selamnasilsiniz.biz iyiyiz sukur.pek girme firsatim yok malum.suan zaten kizimla yaziyorum.sizinle yaziymnayi ozledim.ama arada okuyorum.RUMUSUM gecmis olsun canim.ama artik gecti cok sukur minnosun yaramaz olucak belli.arada gene gelicem kizimin fotosuyla.optum sizi kocamaqn
hoşgeldin canımherzaman bekleriz tatlım
geldim geldim olay var dediler takviye için geldim amagecikmişim
diğerleri hatalı ama bizim kızlar da var suç suyumu çıktı bizim topiğn
aferin rümüşüm yoksa banlarım heee
canım orkimmm inşallahhh başlıyor tedavin
bebişine artık çok yakınsın
Allahım herşey çok güzel olacak:26::26::26: inşalllahhh
he yaaaa kızlar bizim topiğin suyu mu çıktı da buraya gelmiyonuzyaramaz çocuk gibi ya oku oku sadece güldüm
bak şimdi biz güleriz bizim kızlar bizimle niye dalga geçiyosunuz diye kızarlarmış
yine ban yine bannn
inşallah bercem insan heyecan ve korkuyu birarada yaşamaya başlıyor yaa:18:bir yandan da tırsıyorum
peki bu kızlar ne kadar süre ile banlanmış oldular şimdi. tekrar nasıl dönecekler:44:
normal tabiiki ama stres kontrolü yapmalısın sn. doktorum
şundan eminizki sen hamile kalabiliyorsun
artık bundan sonrası doktorunun becerisine kalmış
inşallahhh sorun olmayacaaaakkk Allahhh bizimle bol bol dua edecez
sevgi pıtırcığım benim
emin ol dualarımdasın peki tüpten sonra çalışacak mısın ne kadar dinlenmeyi düşünüyorsun
bercem ben kaçaar
çalışacağım ya mecburenbu ara izin alma şansım yok. ama elimden geldiğince yormayacağım kendimi.
bercem deryam kızlar yumurtalarınız kaçıncı günde toplanmıştı:26:
Rahim kalınlığına kist olup olmadığına bakilacak
Canım bu ay yumurtlamamis olabilirsin diye düşünüyorum
valla ben de güldüm tatlım.. çok çocukça kavgalaşmışlar benim 1ler bile böyle yapmaz yani çok ayıp
hoşgeldin canımherzaman bekleriz tatlım
ohoooo yazılanlara bak hele!!!karsı tarafın yazdıklarına ragmen cok bıle sevıyelıydı bızım kızlar ama sız sadece guluyosunuz oylemı??bı kac kendınıbılmez aylardır derdınızı sıkıntınızı paylastıgınız arkadasınıza laf soyluo sınır edıo sıkıntıya sokuo sız sakınlestırmek yerıne destek olmak yerne yok cocukcaymıs yok gulmussunuz byle konusuonuz!!aferın vala kızlar ne dıyım sıze..keske bende olsaydımda suresız banlansaydım gerekırse arkadslık odur bızım bıldıgımız!!AYNI BIRINCI SNIF COCUGU GBI KARSILIKSIZ SEVMEK SAHIP CIKMAKTIR..ama haklısınız yanı boyle konusmaları gorunce hak verıom suyu cıkmıs demekkı bu topıgın kı boyle konusmalar olabılıo..ne kadr kırdıgınıza bı bakın arkadaslarınızı bence..ıı muhabbetler sıze..he yaaaa kızlar bizim topiğin suyu mu çıktı da buraya gelmiyonuzyaramaz çocuk gibi ya oku oku sadece güldüm
hoşgeldin nazlıma..napıyor bebişin emebiliyor mu seni.şükür lekelenmeler bitti.sanırsam hamileliğin en güzel aylarını bende tatlı tatlı yaşayabileceğim.bebişinin resimlerini sabırsızlıkla bekliyoruz.canlarim selamnasilsiniz.biz iyiyiz sukur.pek girme firsatim yok malum.suan zaten kizimla yaziyorum.sizinle yaziymnayi ozledim.ama arada okuyorum.RUMUSUM gecmis olsun canim.ama artik gecti cok sukur minnosun yaramaz olucak belli.arada gene gelicem kizimin fotosuyla.optum sizi kocamaqn
yok kız öyle değildir büyüyünce uslu olur benimki seninkide büyüynce yaramaz olurOzellikle arastirmadim ama bende kimden duysam hep iyi seyler duydum kraftta kotuymus meselaşukur tatlim benim bebis rumusun kunun zitti acayip uslu hic bir derdi yok o yuzden galiba dogunca rumus rahat edecek ben 3,5 atacam yerim senin bizdiklarini ikisini bir arada cekte kardes mutlulugunu gorelim biz kuzumla sizi cok optukki teyzesi
Orkim bayram seyran yumurtan bebise donunce olacak iyi doktirun calisiyo olmasi calissin calissin
ablamız ne derse o saygıda kusur yok..ama diger arkdaşlara bişey demiyon hep bana diyohoşgeldin canımherzaman bekleriz tatlım
inşallah bercem insan heyecan ve korkuyu birarada yaşamaya başlıyor yaa:18:bir yandan da tırsıyorum
ohoooo yazılanlara bak hele!!!karsı tarafın yazdıklarına ragmen cok bıle sevıyelıydı bızım kızlar ama sız sadece guluyosunuz oylemı??bı kac kendınıbılmez aylardır derdınızı sıkıntınızı paylastıgınız arkadasınıza laf soyluo sınır edıo sıkıntıya sokuo sız sakınlestırmek yerıne destek olmak yerne yok cocukcaymıs yok gulmussunuz byle konusuonuz!!aferın vala kızlar ne dıyım sıze..keske bende olsaydımda suresız banlansaydım gerekırse arkadslık odur bızım bıldıgımız!!AYNI BIRINCI SNIF COCUGU GBI KARSILIKSIZ SEVMEK SAHIP CIKMAKTIR..ama haklısınız yanı boyle konusmaları gorunce hak verıom suyu cıkmıs demekkı bu topıgın kı boyle konusmalar olabılıo..ne kadr kırdıgınıza bı bakın arkadaslarınızı bence..ıı muhabbetler sıze..
ohoooo yazılanlara bak hele!!!karsı tarafın yazdıklarına ragmen cok bıle sevıyelıydı bızım kızlar ama sız sadece guluyosunuz oylemı??bı kac kendınıbılmez aylardır derdınızı sıkıntınızı paylastıgınız arkadasınıza laf soyluo sınır edıo sıkıntıya sokuo sız sakınlestırmek yerıne destek olmak yerne yok cocukcaymıs yok gulmussunuz byle konusuonuz!!aferın vala kızlar ne dıyım sıze..keske bende olsaydımda suresız banlansaydım gerekırse arkadslık odur bızım bıldıgımız!!AYNI BIRINCI SNIF COCUGU GBI KARSILIKSIZ SEVMEK SAHIP CIKMAKTIR..ama haklısınız yanı boyle konusmaları gorunce hak verıom suyu cıkmıs demekkı bu topıgın kı boyle konusmalar olabılıo..ne kadr kırdıgınıza bı bakın arkadaslarınızı bence..ıı muhabbetler sıze..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?