ooooooy yaşamım gelmiş hoş gelmiş..daha bugün nerde acaba bi sıkıntısı yoktur inşallah diyorduk. seni gördüğüme sevindim1 haftadir annemdeydim cok kotu hasta oldum yatak dosek yattim resmen ama ilacsiz atlattim cok sukur...havalar carpti beni simdi biraz daha iyiyim evime geldim...gectigimiz cumartesi doktora gittik 350 gr mis oglum:)))
sizler nasilsiniz kikime cok sevindim...
orkidem sen nasilsin canim ne durumdasin gecmis cok birakmis okuyamadim
rumusum kuzum kanaman falan gelmis sanirsam yine iyisindir umarim...kiz cinsiyet ne ogrendin mi cok merak ettim....
diger arkadaslar hepinizi cok ozledimmmm.......
şimdi ben bu ay iki kez bebiş için deneme yaptım, ve bitirdim, mayısı bekliyorum sonuç için, normalde bat ım 1 Mayıs,yani 9-10 günüm var reglime, bugün akşama kadar sağ yumurtalığımda batmalar oldu, rahmime bir ağırlık çöktü, kısa süreli kramp girer gibi ağrılar yaşadım, acaba ben regle mi hazırlık yapıyorum yaaaaaaaaabir fikir verseniz ya bana :18:
Kiz seninki 2.ymis tecrubeli olman lazim bize de yol gostermn lazimteşekkür ederim, haklısın, zaman geçmek bilmiyor ki2. bebişi istiyoruz ama ben ilk kezmiş gibi heyecanlanıyorum
1 ay sonra ayrintili ultrosunumuz var.ozamanda kesinllsir insallah.havalar bu sene bayagi bi degisik bi soguk bi sicak dikkat etcok sagol canim gectigimiz cumartesi hava cok guzeldi sicakti pazar gunu de cok soguktu hava degisimleri beni kotu etti yaaa anca toparladim...
kulaklarim cok cinladi zaten ben de geleyimdedim hemencok gecmis olsun canim sen bol bol yat dinlen....hadi hayirlisi olsun canim kizdir o ozaman prensesimiz geliyor yani superrr......
ooooooy yaşamım gelmiş hoş gelmiş..daha bugün nerde acaba bi sıkıntısı yoktur inşallah diyorduk. seni gördüğüme sevindimevet ben de inşallah bi aksilik yoksa tüp tedavisine başlayacağım
canıım her ikisi de olabilir. inşallah bebektir
Kiz seninki 2.ymis tecrubeli olman lazim bize de yol gostermn lazim
1 ay sonra ayrintili ultrosunumuz var.ozamanda kesinllsir insallah.havalar bu sene bayagi bi degisik bi soguk bi sicak dikkat et
Dungece istemeden yatrken ani bi harekette bulunuinca karnimin altina bi sanci vurdu anlatamam acaba onunla mi ilgili su an gecti kotu bisey olsa uzun surerdi kanama falan olurdu buna da alismam gerekklidir bwlki
evet oyle canim.....ayrintili ultrason renkli ultrason mu oluyor....benim doktorum hic ayrintili cektir demedi:26::26:ben de kendim dedim onumuzdeki ay degil ondan sonraki ay doktorun kendi ozeline gidecem orada cektirecem...onumuzdeki ay seker yuklemesi yapilacakmis banaaa...
1 haftadir annemdeydim cok kotu hasta oldum yatak dosek yattim resmen ama ilacsiz atlattim cok sukur...havalar carpti beni simdi biraz daha iyiyim evime geldim...gectigimiz cumartesi doktora gittik 350 gr mis oglum:)))
sizler nasilsiniz kikime cok sevindim...
orkidem sen nasilsin canim ne durumdasin gecmis cok birakmis okuyamadim
rumusum kuzum kanaman falan gelmis sanirsam yine iyisindir umarim...kiz cinsiyet ne ogrendin mi cok merak ettim....
diger arkadaslar hepinizi cok ozledimmmm.......
benim dr um söyle demişti: eğer bi sıkıntın olduğunda geçiyorsa korkma ama uzun süre devam ediyorsa mutlaka beni ara.sen aklına kötü sey getirme için rahat olsun.içinde bir canlı var o yüzden bazı değişiklikler oluyor bu da sende rahatsızlıklara neden oluyor
evet oyle canim.....ayrintili ultrason renkli ultrason mu oluyor....benim doktorum hic ayrintili cektir demedi:26::26:ben de kendim dedim onumuzdeki ay degil ondan sonraki ay doktorun kendi ozeline gidecem orada cektirecem...onumuzdeki ay seker yuklemesi yapilacakmis banaaa...
Renklimi bilmiyom ben ozeli biraktim devlete dondum ordaki dr dedi 5.ay da olurmus senin ki kac hafta oldu
Sagolasin hemso bunu da yazam aklima bolece daha az endiseye kapilirim.bana musade uykm geldi ilacimi alam yatam
canım çok geçmiş olsun..minik oğluşunu sevsinler maşallah onaa
cok sagol canim...senin minigin nasil emmiyor mu?duzene girer canim insalllh...
emmiyor canım mama yiyoruz hayırlısı bakalım.görüşürüz yine ben çıkayım
şaşkın hamişim mi desem türkçene mi laf etsem bilemedim hem sırt üstü yatırcak hem sırtını ovacak öperim kız ben seni
gözünden bişey kacmıyo valla
evet yaaa şimdi lovelynin hesabına baktım da orada gördüm. ah ortalığı karıştırmışlar yaa
bende gülüyordumda sonra gülme komşuya gelmesin bizim başa dedim
valla seviyesizlik etmişler iyiki bizim kiki yokmuş:26::26:
valla çarpardı teyy danimarkadan
kiki olaydı kikinin hesabını süresiz ban atarlardı,,onlar 1 syöler kikim 100 söylerdi
bende işte iyiki yoktu dedim kiki basardı küfürü
ban da süresiz olurdu
Günaydın kızlar. Bu sabah adet oldum cok mutluyum. Yarın dr a gidiyorum. Bir aksilik olmazsa tedavi başlıyor
kikimmm canim benim cok sevindim kizz rabbim tamamina erdirsin canim benim...darisi tum isteyen arkadaslarimizin basina insalllhh
oynamayali epey olmustu cok cok tebrik ederim tatlim....
Günaydın kızlar. Gene baslayamadik ya pofff. Onca dogum kontrol hapına rağmen kist çıktı. Yarın bazı testler yapılacak onlar uygun olursa kistin içindeki sıvıyı iğne ile çekip tedaviye baslayacak. Testler normal çıkmazsa bir ay daha dogum kontrol hapı kullanacağım
benim 5.ayim bitti yaa 22 haftamdayim ben:)))gerek gormedi herhalde benimkki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?