Masaj ise yaramazsa yani yinede garanticiyimdir bakalim voelem bir son gunlere gelelimde belki almam hamisligin jubilesinde kostururum kocisi
Kimisi gucsuz oluyo ama dedgi gibi violenin , bakma deryanin bizdiga onda yNak kasi var masallahhhrabbim nazarkardan korusun onu bal o ballll
orkim sana da cevap yazcaktım araya kaynamış kırmızılar gelmiş tedavi başlıyomuş inşallah bu ay güzel haberler verirsin bize ben inanıyorum canım.. belki beraber hamiş kalırız benim de kırmızılar geldi pazartesi doktora gidicem ben de
anladım canım,bu arada 10 haftalık olmuşun zaman ne cabuk geciyor
o balı yemeye gitcem bennnnnnn sende kıskannnnnnnnn
Ne diyosun teyzesi persembe 12 haftamiz dolacak 2 gun ileri oldugunu dusunmezsek en cok onu merak ediyom ileri mi normale dondumu ileri olursa bir haftami yiycek ufakligim bir ay once izne ayrilcam gunune gun olursa
Nispet yapiyom ireme yareni gormeye gelicem yaoyy oyy teyzoşları kızımı konusuyolarmısss bende niye uyumuyo bu zilli diyodum
kızlar yarencik emmediği için sütüm inmedi sağdığımda iki göğsümden en fazla 60 ml çıktı o da bizimkinin midesini doldurmuyobizimkinin emmemesinin biberonla da ilgisi yok.keyfi olursa emiyor masallah.
Kızlar test yaptım ilk defa silik çıktıçok şaşkınım çok bu test erken hassas test değil ve sabah ilk idrar bir bardağa koyup kaldırmıştım testi şimdi alıp yapabildim ,idrar bardakta bir 4-5saat kadar bekledi :26:yanlışmı olduki ???
ay çok heyecanlandım şimdi :18::18:
Günaydın kızlar. Bu sabah adet oldum cok mutluyum. Yarın dr a gidiyorum. Bir aksilik olmazsa tedavi başlıyor
canim benimmm simdik gordum yazini:)))
hadi hayirli olsun canim rabbim cifter cifter nasip etsin insalllhhh....
canim benimmm simdik gordum yazini:)))
hadi hayirli olsun canim rabbim cifter cifter nasip etsin insalllhhh....
şimdi ben bu ay iki kez bebiş için deneme yaptım, ve bitirdim, mayısı bekliyorum sonuç için, normalde bat ım 1 Mayıs,yani 9-10 günüm var reglime, bugün akşama kadar sağ yumurtalığımda batmalar oldu, rahmime bir ağırlık çöktü, kısa süreli kramp girer gibi ağrılar yaşadım, acaba ben regle mi hazırlık yapıyorum yaaaaaaaaabir fikir verseniz ya bana :18:
Her ikiside olabilr aybuke.gebelik ve adet belrtilri biribirine cok yakindir.o yuzden strese sokma kendini simdiden.bati bekle
Cok gecmisler olsun.kiz nerden kaptin sifayi
Anammmm kiz sen mi geldin bugun orkidemle kulaklarini cinlatiyorsduk.kesin olmamakla birlikkte cinsiyetimiz kiz imis.kanamalarimiz durdu lekelenmede yok
Dungece istemeden yatrken ani bi harekette bulunuinca karnimin altina bi sanci vurdu anlatamam acaba onunla mi ilgili su an gecti kotu bisey olsa uzun surerdi kanama falan olurdu buna da alismam gerekklidir bwlkihemsom geçti mi sancın???:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?