hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

sağol violeeem. inşallah bu ay birlikte hamile kalırız.

anladım canım,bu arada 10 haftalık olmuşun zaman ne cabuk geciyor

Ne diyosun teyzesi persembe 12 haftamiz dolacak 2 gun ileri oldugunu dusunmezsek en cok onu merak ediyom ileri mi normale dondumu ileri olursa bir haftami yiycek ufakligim bir ay once izne ayrilcam gunune gun olursa

oyy oyy teyzoşları kızımı konusuyolarmısss bende niye uyumuyo bu zilli diyodum
kızlar yarencik emmediği için sütüm inmedi sağdığımda iki göğsümden en fazla 60 ml çıktı o da bizimkinin midesini doldurmuyo bizimkinin emmemesinin biberonla da ilgisi yok.keyfi olursa emiyor masallah.

Nispet yapiyom ireme yareni gormeye gelicem ya

kikimmm canim benim cok sevindim kizz rabbim tamamina erdirsin canim benim...darisi tum isteyen arkadaslarimizin basina insalllhh
oynamayali epey olmustu cok cok tebrik ederim tatlim....

1 haftadir annemdeydim cok kotu hasta oldum yatak dosek yattim resmen ama ilacsiz atlattim cok sukur...havalar carpti beni simdi biraz daha iyiyim evime geldim...gectigimiz cumartesi doktora gittik 350 gr mis oglum:)))

sizler nasilsiniz kikime cok sevindim...

orkidem sen nasilsin canim ne durumdasin gecmis cok birakmis okuyamadim

rumusum kuzum kanaman falan gelmis sanirsam yine iyisindir umarim...kiz cinsiyet ne ogrendin mi cok merak ettim....

diger arkadaslar hepinizi cok ozledimmmm.......

şimdi ben bu ay iki kez bebiş için deneme yaptım, ve bitirdim, mayısı bekliyorum sonuç için, normalde bat ım 1 Mayıs,yani 9-10 günüm var reglime, bugün akşama kadar sağ yumurtalığımda batmalar oldu, rahmime bir ağırlık çöktü, kısa süreli kramp girer gibi ağrılar yaşadım, acaba ben regle mi hazırlık yapıyorum yaaaaaaaaa bir fikir verseniz ya bana :18:

Her ikiside olabilr aybuke.gebelik ve adet belrtilri biribirine cok yakindir.o yuzden strese sokma kendini simdiden.bati bekle

Cok gecmisler olsun.kiz nerden kaptin sifayi

Anammmm kiz sen mi geldin bugun orkidemle kulaklarini cinlatiyorsduk.kesin olmamakla birlikkte cinsiyetimiz kiz imis.kanamalarimiz durdu lekelenmede yok

cok sagol canim gectigimiz cumartesi hava cok guzeldi sicakti pazar gunu de cok soguktu hava degisimleri beni kotu etti yaaa anca toparladim...
kulaklarim cok cinladi zaten ben de geleyimdedim hemencok gecmis olsun canim sen bol bol yat dinlen....hadi hayirlisi olsun canim kizdir o ozaman prensesimiz geliyor yani superrr......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…