hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Günaydın kızlar. Bu sabah adet oldum cok mutluyum. Yarın dr a gidiyorum. Bir aksilik olmazsa tedavi başlıyor
merhaba canım bir an 18 haziranda adet olduğumda nasıl mutlu olduğumu hatırladım inşallah gördüğün son kırmızılar olur tatlım
dün aile hekimine ilaç yzdırmya gittiydim ebe ile konuştum tetanoz aşısını yaptırıp yaptırmayacağımı doktoruma sormam gerekiyormuş bende düşük rski var ya galiba ondan
rümüşcüm ebe düşük riskini öğrenince mi söyledi bunu.bazı dr lar tek doz yaptırıyor ama yaptırmayan oluyo mu bilmiyorum..
canım benimki manuel.
kızının fotosunu bekliyoruz dört gözlee
bercem deryam kızlar yumurtalarınız kaçıncı günde toplanmıştı:26:
ben adetin 3.günü tedaviye basladım 14.gün yumurta toplandı.3.gün embriyosu transfer edildi

aa.. o nasıl bişey ki? adet olmayacakmıyım yani? kasıklarım çok ağrıyo

evet bana komik geldi. ama bu arkadaş olmadığımız anlamına gelmez. bu arada artık 1. sınıfta da değiliz. bana göre arkadaş bir olay olduğunda yangına körükle gitmemek ateşi büyütmeden arkadaşının zarar görmesini engellemektir. biraz daha sakin olsan ne kırılırsın ne kırarsın.

sağol canııım.

meltemcim yok adet olursun da beklediğin günde olmayabilirsin. yumurtlamadığını şeyden düşündüm ovu testi yaptın ya bu ay bi türlü eşit koyulukta olmadı dedin ya ondan

meltemcim yok adet olursun da beklediğin günde olmayabilirsin. yumurtlamadığını şeyden düşündüm ovu testi yaptın ya bu ay bi türlü eşit koyulukta olmadı dedin ya ondan

ha anladim simdi.ben tavuk gibi her ay yumurtladigimi saniyordum bu arada tedavin hayirli olsun

Günaydın kızlar. Bu sabah adet oldum cok mutluyum. Yarın dr a gidiyorum. Bir aksilik olmazsa tedavi başlıyor

bana komik geldi bence tartışmanın da bi usulü adabı vardır bu şekilde küfürleşmek yok sizi atarım falan gibi laflar evet çocukça.. ben zaten kim ne demiş onun çetelesini tutmadım şöyle bi baktım muhabbet gereksiz uzamış kimsenin kırılmasına gerek yok bence bizim kızlar da gereksiz üzmüşler kendilerini..
merhaba kızlar nasılsınız görüşmeyeli

iyyiz tatlım sen nasılsın asıl uzun süredir yoktun nasıl gidiyo hamilelik

orkim sana da cevap yazcaktım araya kaynamış kırmızılar gelmiş tedavi başlıyomuş inşallah bu ay güzel haberler verirsin bize ben inanıyorum canım.. belki beraber hamiş kalırız benim de kırmızılar geldi pazartesi doktora gidicem ben de

Dedigim gibi medela elektriklisi cok iyi diyorlar eger sutunun durumunu bilmiyorum ama almayi dusunursen aklinda olsun , ben acikcasi sezerysnn gibi bir ihtimalim olursa dogumdan once alcam yoksa duruma gore alirim diyorum :44::44:

Dedigim gibi medela elektriklisi cok iyi diyorlar eger sutunun durumunu bilmiyorum ama almayi dusunursen aklinda olsun , ben acikcasi sezerysnn gibi bir ihtimalim olursa dogumdan once alcam yoksa duruma gore alirim diyorum :44::44:

Sezeryna tarihi belli olursa 4 5 gun onceden goguse yapilan masaj teknikleri varmis onlari yaparsak sezewryan sonrasi hemen sutun gelme ihtimali artarmis

Son düzenleme:
kızlar zaten ilk günler süt gelse de bebek güçsüz oluyo ememiyo bence siz alın her ihtimale karşı olmazsa ilk günler sağıp verirsiniz

trt anadoluda kutlu doğum haftası ile ilgili program var canlı yayın belki izlemek isteyen olur yazayım dedimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…