merhaba canım bir an 18 haziranda adet olduğumda nasıl mutlu olduğumu hatırladımGünaydın kızlar. Bu sabah adet oldum cok mutluyum. Yarın dr a gidiyorum. Bir aksilik olmazsa tedavi başlıyor
rümüşcüm ebe düşük riskini öğrenince mi söyledi bunu.bazı dr lar tek doz yaptırıyor ama yaptırmayan oluyo mu bilmiyorum..dün aile hekimine ilaç yzdırmya gittiydim ebe ile konuştum tetanoz aşısını yaptırıp yaptırmayacağımı doktoruma sormam gerekiyormuş bende düşük rski var ya galiba ondan
canım benimki manuel.Tunaydin kizlarrrrrr
Orkim yeni ay hayirli olsun insallah cok guzel gecer sikintisiz olur sonudabu arada pazarda calisiyo demek doktorun wuwww
Derya sutumu basta sagdim dedinya hangi marka makinen medela icin iyi diyolardi bebisin emmesine yakinmis gucu
kızının fotosunu bekliyoruz dört gözleecanlarim selamnasilsiniz.biz iyiyiz sukur.pek girme firsatim yok malum.suan zaten kizimla yaziyorum.sizinle yaziymnayi ozledim.ama arada okuyorum.RUMUSUM gecmis olsun canim.ama artik gecti cok sukur minnosun yaramaz olucak belli.arada gene gelicem kizimin fotosuyla.optum sizi kocamaqn
ben adetin 3.günü tedaviye basladım 14.gün yumurta toplandı.3.gün embriyosu transfer edildibercem deryam kızlar yumurtalarınız kaçıncı günde toplanmıştı:26:
aa..o nasıl bişey ki? adet olmayacakmıyım yani? kasıklarım çok ağrıyo
evet bana komik geldi. ama bu arkadaş olmadığımız anlamına gelmez. bu arada artık 1. sınıfta da değiliz. bana göre arkadaş bir olay olduğunda yangına körükle gitmemek ateşi büyütmeden arkadaşının zarar görmesini engellemektir. biraz daha sakin olsan ne kırılırsın ne kırarsın.ohoooo yazılanlara bak hele!!!karsı tarafın yazdıklarına ragmen cok bıle sevıyelıydı bızım kızlar ama sız sadece guluyosunuz oylemı??bı kac kendınıbılmez aylardır derdınızı sıkıntınızı paylastıgınız arkadasınıza laf soyluo sınır edıo sıkıntıya sokuo sız sakınlestırmek yerıne destek olmak yerne yok cocukcaymıs yok gulmussunuz byle konusuonuz!!aferın vala kızlar ne dıyım sıze..keske bende olsaydımda suresız banlansaydım gerekırse arkadslık odur bızım bıldıgımız!!AYNI BIRINCI SNIF COCUGU GBI KARSILIKSIZ SEVMEK SAHIP CIKMAKTIR..ama haklısınız yanı boyle konusmaları gorunce hak verıom suyu cıkmıs demekkı bu topıgın kı boyle konusmalar olabılıo..ne kadr kırdıgınıza bı bakın arkadaslarınızı bence..ıı muhabbetler sıze..
merhaba canım bir an 18 haziranda adet olduğumda nasıl mutlu olduğumu hatırladıminşallah gördüğün son kırmızılar olur tatlım
rümüşcüm ebe düşük riskini öğrenince mi söyledi bunu.bazı dr lar tek doz yaptırıyor ama yaptırmayan oluyo mu bilmiyorum..
canım benimki manuel.
kızının fotosunu bekliyoruz dört gözlee
ben adetin 3.günü tedaviye basladım 14.gün yumurta toplandı.3.gün embriyosu transfer edildi
meltemcim yok adet olursun da beklediğin günde olmayabilirsin. yumurtlamadığını şeyden düşündüm ovu testi yaptın ya bu ay bi türlü eşit koyulukta olmadı dedin ya ondan
meltemcim yok adet olursun da beklediğin günde olmayabilirsin. yumurtlamadığını şeyden düşündüm ovu testi yaptın ya bu ay bi türlü eşit koyulukta olmadı dedin ya ondan
ha anladim simdi.ben tavuk gibi her ay yumurtladigimi saniyordumbu arada tedavin hayirli olsun
merhaba kızlar nasılsınız görüşmeyeli
Günaydın kızlar. Bu sabah adet oldum cok mutluyum. Yarın dr a gidiyorum. Bir aksilik olmazsa tedavi başlıyor
bana komik geldi bence tartışmanın da bi usulü adabı vardır bu şekilde küfürleşmek yok sizi atarım falan gibi laflar evet çocukça.. ben zaten kim ne demiş onun çetelesini tutmadım şöyle bi baktım muhabbet gereksiz uzamış kimsenin kırılmasına gerek yok bence bizim kızlar da gereksiz üzmüşler kendilerini..ohoooo yazılanlara bak hele!!!karsı tarafın yazdıklarına ragmen cok bıle sevıyelıydı bızım kızlar ama sız sadece guluyosunuz oylemı??bı kac kendınıbılmez aylardır derdınızı sıkıntınızı paylastıgınız arkadasınıza laf soyluo sınır edıo sıkıntıya sokuo sız sakınlestırmek yerıne destek olmak yerne yok cocukcaymıs yok gulmussunuz byle konusuonuz!!aferın vala kızlar ne dıyım sıze..keske bende olsaydımda suresız banlansaydım gerekırse arkadslık odur bızım bıldıgımız!!AYNI BIRINCI SNIF COCUGU GBI KARSILIKSIZ SEVMEK SAHIP CIKMAKTIR..ama haklısınız yanı boyle konusmaları gorunce hak verıom suyu cıkmıs demekkı bu topıgın kı boyle konusmalar olabılıo..ne kadr kırdıgınıza bı bakın arkadaslarınızı bence..ıı muhabbetler sıze..
merhaba kızlar nasılsınız görüşmeyeli
Dedigim gibi medela elektriklisi cok iyi diyorlar eger sutunun durumunu bilmiyorum ama almayi dusunursen aklinda olsun , ben acikcasi sezerysnn gibi bir ihtimalim olursa dogumdan once alcam yoksa duruma gore alirim diyorum :44::44:
Sezeryna tarihi belli olursa 4 5 gun onceden goguse yapilan masaj teknikleri varmis onlari yaparsak sezewryan sonrasi hemen sutun gelme ihtimali artarmis
Bilmiyorum canim o riske girmem buyuk ihtimal
kızlar zaten ilk günler süt gelse de bebek güçsüz oluyo ememiyo bence siz alın her ihtimale karşı olmazsa ilk günler sağıp verirsiniz
riske derken anlayamadım
deryanın bebişi cok güzel tutuyordu ilk gün,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?