orkide esim de test yaptirmisti.bir sorun yok demisti doktor. bu ay gidicem artik yeter
yanlış hatırlamıyorsam iremin eşide cok önceden yaptırmıştı test sonra tekrar gittiğinde biraz sıkıntı cıkmıştı.bence birlikte gidin yani bu iş tek gine olmuyor
yok kız ilkinde hızı biraz düşük çıkmıştı sonrakinde daha iyi çıkmıştı
ozman başka bir arkdaşınkıydi cünkü hatırlıyorum önce temiz cıkmıştı snra sıkıntılı cıkmıştı ilac kullandıydı kimdi acaba yav
bizimki öyle oldu ama. ilki iyi sonrakiler kötü. eşim ilaç kullanıyor
tamam işte buldum sen mişsinne ugraştıyon beni
hoşgeldin sefa gldinhanımlar bir sorum olacak..benim satım 8 nisan..15 nisanda adetim bitti ve çalışmalara başladım..dünden beri belimde ve kasıklarımda şiddetli ağrı var..ve acaip bir mide bulantısı..iştahımda feci artma var ama 2 lokma alıyorum kusacak gibi oluyorum..hatta bugün lavaboya zor attım kendimi..böğüre böğüre bir hal oldum..bana ne oluyor anlamadım.şuan belim kopuyor sanki..bu kadar erken zamanda gebelik olurmuki?ya birşey söyleyin lütfen..
ilk gebeliğimde hiç böyle olmamıştı..adetim bittikten 13 gün sonra böğüre böğüre lavaboya koşmuştum..işte o zaman anlamıştım..ama daha adetim biteli 6 gün oldu..bu sefer niye böyle oldu..bir fikri olan var mı?
kız ne bileyim beni aradığını şaşkın
hanımlar bir sorum olacak..benim satım 8 nisan..15 nisanda adetim bitti ve çalışmalara başladım..dünden beri belimde ve kasıklarımda şiddetli ağrı var..ve acaip bir mide bulantısı..iştahımda feci artma var ama 2 lokma alıyorum kusacak gibi oluyorum..hatta bugün lavaboya zor attım kendimi..böğüre böğüre bir hal oldum..bana ne oluyor anlamadım.şuan belim kopuyor sanki..bu kadar erken zamanda gebelik olurmuki?ya birşey söyleyin lütfen..
ilk gebeliğimde hiç böyle olmamıştı..adetim bittikten 13 gün sonra böğüre böğüre lavaboya koşmuştum..işte o zaman anlamıştım..ama daha adetim biteli 6 gün oldu..bu sefer niye böyle oldu..bir fikri olan var mı?
öhöhm öhöm sayın orkide2 danışmadan bekleniyorsunz şaşkın sizi arıyormuş
hoşgeldin sefa gldin
bu kadar gebelik belirtisi olabilceğini pek zannetmiyorum ama yani belli olmaz yakın bi arkdaşım 3 ay adet olmuş 4.ayda 4 aylık hamile oldugnu öğrenmişti.
hoşbulduk canım..bende bundan korkuyorum işte..belkide geçen ay hamile kaldım..üstüne adet gördüm..ayy ne bileyim yaa..belim çok ağrıyor..sanki adet olacak gibi
hoşbulduk canım..bende bundan korkuyorum işte..belkide geçen ay hamile kaldım..üstüne adet gördüm..ayy ne bileyim yaa..belim çok ağrıyor..sanki adet olacak gibi
aldım gazımı hehehee kesin verecemmmmsüpersin canım önemli olan kararlılık ee bu da sende olduğuna göre kim tutar seniii
bu arada menü süper kızçemi alıp geliyorum hemennnn
herşeyi gördük biz bu topikte meltemcim hiç bişey şaşırtmaz bizibat gunu yaptigim testte cikmadi ki..heyecanlandirma beni! havalarin degistigi zamanlar sasirir benim gunler
ağla ama azıcıkkk çünkü daha çok işimiz varhaklısın. ama çoooook ağlayasım var accık ağlasam
meltemmmm bu yavrular benim sesimi duyunca hep birlikte bana doğru gelmeye boğuşuyorlar sonra geri dönüyorlaranalarıyla mı karıştırıyor acab
aldım gazımı hehehee kesin verecemmmm
herşeyi gördük biz bu topikte meltemcim hiç bişey şaşırtmaz bizi
inşallah bebiştir yarın testi tekrarla inşallah bebişin bize gelmiştir
ağla ama azıcıkkk çünkü daha çok işimiz var
hep kötü olsam doğacak bebeğim için güçlü olmalıyım diyorumm
ve gerçekten bi hırsla güçleniyorum
rümüşüm bebişin doğmadan kedi anası oldun kız
gülme beaaabayanın biri bi topik acmış yeni doğum yapmış 40 ınd doktora gidince hamilesin demiş böyle bi topik acmış sonra başka kadınlar bu konun yalan oldgunu idda ediyor ortalık karışmış
evet bebişin tam 5 tane arkdaşı olduu bir tanesi yürümeyide öğrenmiş yuvasından cıkmaya başladı bıcır bıcır geziyor digeride ondan gücü alıyor iki üç adım atıyor cıkmak için sonra geri dönüyür bitaneside aynalı komidinin arkasına girip miyavlmaya başlıyor otur aşağıya izli tam komediler hele sabah sabah bi cığrışmaları var calar saat mübarekseviyorum kız onları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?