hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

hanımlar bir sorum olacak..benim satım 8 nisan..15 nisanda adetim bitti ve çalışmalara başladım..dünden beri belimde ve kasıklarımda şiddetli ağrı var..ve acaip bir mide bulantısı..iştahımda feci artma var ama 2 lokma alıyorum kusacak gibi oluyorum..hatta bugün lavaboya zor attım kendimi..böğüre böğüre bir hal oldum..bana ne oluyor anlamadım.şuan belim kopuyor sanki..bu kadar erken zamanda gebelik olurmuki?ya birşey söyleyin lütfen..

ilk gebeliğimde hiç böyle olmamıştı..adetim bittikten 13 gün sonra böğüre böğüre lavaboya koşmuştum..işte o zaman anlamıştım..ama daha adetim biteli 6 gün oldu..bu sefer niye böyle oldu..bir fikri olan var mı?

hoşgeldin sefa gldin

bu kadar gebelik belirtisi olabilceğini pek zannetmiyorum ama yani belli olmaz yakın bi arkdaşım 3 ay adet olmuş 4.ayda 4 aylık hamile oldugnu öğrenmişti.

yok canım ya gebelik olduğunu zannetmiyorum. ama bu söylediğin belirtiler idrar yolu enfeksiyonlarında da olur. bence yarın bi aile hekimine görün.

hoşgeldin sefa gldin

bu kadar gebelik belirtisi olabilceğini pek zannetmiyorum ama yani belli olmaz yakın bi arkdaşım 3 ay adet olmuş 4.ayda 4 aylık hamile oldugnu öğrenmişti.

hoşbulduk canım..bende bundan korkuyorum işte..belkide geçen ay hamile kaldım..üstüne adet gördüm..ayy ne bileyim yaa..belim çok ağrıyor..sanki adet olacak gibi

Son düzenleme:
hoşbulduk canım..bende bundan korkuyorum işte..belkide geçen ay hamile kaldım..üstüne adet gördüm..ayy ne bileyim yaa..belim çok ağrıyor..sanki adet olacak gibi

şimdik orkide arkdaşıımızın dediğinin üstüne bişey diyemem kendisi ne doktru oldgunu bilmesekte doktor yarın bi aile hekimine gözük arayada betayı sıkıştırırsın ne olcak yani tuvalete cıktğında yanma falan var mı

korkmanın sebebi cok hareket etmense şöyle söyleyeyim bebeğinin yiycek ekmeği varsa bişeycik olmaz allahın izniyle 3 aydır kanamalar yaşıyorum şükürler olsun bebeğim halen benimle

meltemmmm bu yavrular benim sesimi duyunca hep birlikte bana doğru gelmeye boğuşuyorlar sonra geri dönüyorlar analarıyla mı karıştırıyor acab

süpersin canım önemli olan kararlılık ee bu da sende olduğuna göre kim tutar seniii
bu arada menü süper kızçemi alıp geliyorum hemennnn
aldım gazımı hehehee kesin verecemmmm
bat gunu yaptigim testte cikmadi ki..heyecanlandirma beni! havalarin degistigi zamanlar sasirir benim gunler
herşeyi gördük biz bu topikte meltemcim hiç bişey şaşırtmaz bizi
inşallah bebiştir yarın testi tekrarla inşallah bebişin bize gelmiştir
haklısın. ama çoooook ağlayasım var accık ağlasam
ağla ama azıcıkkk çünkü daha çok işimiz var
hep kötü olsam doğacak bebeğim için güçlü olmalıyım diyorumm
ve gerçekten bi hırsla güçleniyorum
meltemmmm bu yavrular benim sesimi duyunca hep birlikte bana doğru gelmeye boğuşuyorlar sonra geri dönüyorlar analarıyla mı karıştırıyor acab

rümüşüm bebişin doğmadan kedi anası oldun kız

evet bebişin tam 5 tane arkdaşı olduu bir tanesi yürümeyide öğrenmiş yuvasından cıkmaya başladı bıcır bıcır geziyor digeride ondan gücü alıyor iki üç adım atıyor cıkmak için sonra geri dönüyür bitaneside aynalı komidinin arkasına girip miyavlmaya başlıyor otur aşağıya izli tam komediler hele sabah sabah bi cığrışmaları var calar saat mübarek seviyorum kız onları

gülme beaaa bayanın biri bi topik acmış yeni doğum yapmış 40 ınd doktora gidince hamilesin demiş böyle bi topik acmış sonra başka kadınlar bu konun yalan oldgunu idda ediyor ortalık karışmış

Olabilir kiz herkesin lohusaligi uzun surmuyo bunlar erken yol almustir rahimde temiz ohh gelmis bebis ama ilki nolcak ya bu kari ne yapacak :18::18::18::18:

sen ne tatlısın rümüşüm yaa altın gibi kalbin var
ben kedileri senin sayende sevmeye başladım
iki köpeğim oldu ama kedilerle başım hoş değildi
öyle güzel anlatıyorsun ki yanımda olsalar sevecenüm yaniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…