Biz tam 3buçuk yıl oldu dk ya döneli ,eşim orda daire yaptırıp satıyordu , orda bir 4 yıl yaşadık , benim de pastanem vardı çıtırım diye ,sonra satışlar durdu canım dk da abisininde şirketi vardı onada eşim gerekli olunca ,kapatıp döndük anam geri kalan daıreler duruyor hala
bebek anlamında tabiiki inşallahhh seninki haziranı beklemeyecek canım
gelecek o bebişler burayainşallahhh
çözüm şu sinir olacan ama bir şey yapmayacan valla. zati bir süre sonra alışırsıningilizcen varsa oku "OCD response prevention"
valla benim koca ortalığı dağıtmasın da süpürmesi şurda dursunbaktım değişmiyo kestim cezayı. kadın gelecek parasını da sen vereceksin dedim. her hafta geliyo kadın birkaç aydır
Denicem bu sefer gercekten ,elimden geleni yapmalıyım aşmam lazım bu sorunu ,değilse bebek geldiğinde çok kötü olurum yetişemiyorum diye ,(
bence senin bebek sana öyle sürpriz yapacakki öyle hissediyom
wuuhhuuuuuu gördünmü bizim orkideyi kesmişş cezayı
ben evlenirken çok titizim zannediyordum
taaki benim kocayı görünceo benden çok çok titiz çıktı
bazen rol çalıyo dağıtma evi diyoo
vay beeeeekız tam hayallerimin işini yapıyormuşun haa. ben de çook isterim bir butik pastanem olsun kız alanyadan sonra bu danimarka buz gibi gelmiştir. bu arada pastanenin adı da tam senlik
wuhuuuuuhuu gerekince keserim cezayı
kız senin koca da neymiş öyle
wuhuuuuuhuu gerekince keserim cezayı
kız senin koca da neymiş öyle
Ama hazır imalathaneden alıyorduk biz ,kendim yapmıyordum yani ,eşimin işleri duraklayınca bende devr etmek sorununda kaldım ( çıtırım hem Alanya hem Antalya'da var onların bailiğini almıştık canım .güzel pastanedir
Ayy ne güzellll benim dingil çok dağınık sinir oluyorum arkasından dolanmaktan ,, dolabı bile açınca geri kapatmaz açık kalır hödükkk
benim hayalimdeki pastanede ben kendi yaptığım o mis kokulu kurabiyeleri, ev limonatasını, kızılcık şerbetini satmak istiyorum.aaay düşününce bile mutlu oluyorum. kız ben valla günün birinde işimi bırakıp bu işe geçeceğim
meltemmmm bu yavrular benim sesimi duyunca hep birlikte bana doğru gelmeye boğuşuyorlar sonra geri dönüyorlaranalarıyla mı karıştırıyor acab
İnşallah günün birinde hayalin gerçekleşir ,bende şöyle tatile gelir senin pastanene uğrar miss kurabiyelerinden ,kızılcık şerbetinden içerim ohhsonra güzel olmuş ben kiki tanıştığımıza memnun oldum derim kiki
kız türkçeyi yine yanlış kullanıyorsan irem cadısı başlar yine eleştiriye , yanlışım varsa o zilli gelmeden söylede düzelteyimkikiki
ay cok tatli! alismislardir sesine:)
ben bugun saksilara cicek feslegen ektim.ilk defa ciceklerle ilgilenicem.koca bahcemiz var kopekler oldugu icin.cicekler buyunce balkon guzel olacakbirsey yapamiyoruz.
aynen yaaa. o mutfak tezgahının üstü bardaklar sıralanır. o çoraplar top yapılıp tekmeyle fırlatılırdingil. ben de yapıyorum artık
kürtajı düşünüyordu arada kalmış durumdaydı,kızıyrum bu gebelik konusuna kürtaj meselesini açanlara zorunluluk haricindeklreOlabilir kiz herkesin lohusaligi uzun surmuyo bunlar erken yol almustir rahimde temiz ohh gelmis bebisama ilki nolcak ya bu kari ne yapacak :18::18::18::18:
yirim ben onları,bende cok sevmezdim kedicikleri yani bu kadar değildim.sonra bign evimize geliverdi üstüne peygamber efendimizin zamannda sahabenin biri kedisini gündüzleri koynunda gezdirir geeceleri serbst bırakırmış peygamber efendimiz o kişiye kediciğin babası diye hitap edermiş bu hikayeyi dinledikten sonra bakış acım dahada bi değişti peygamber efendimiz onu söylerken ben kim oluyormda kedicikleri nankör diye nitelendiriyorum..sen ne tatlısın rümüşüm yaa altın gibi kalbin var
ben kedileri senin sayende sevmeye başladım
iki köpeğim oldu ama kedilerle başım hoş değildi
öyle güzel anlatıyorsun ki yanımda olsalar sevecenüm yaniii
bitane şöyle yavru kedi al ama parayla satın alma kısırlaştır bak nasıl iyi geliyorhe yaaa onları kaçırıp bizim eve getiresim geliyo. çok tatlılar. bu gidişle zaten bebek yok eve kedi alacam
uuuuuy yavruuum. yorma sakın kendini..başlatma temizlik hastalığına
he yaaaa şimdi daha iyiyimhele bi yarın olsun
benim herifium bidene bulaşık makinası almaya karar verdiben kadın almıyorum ama tüp zamanı benim koca süperdi
gerçi temizliği tek yapmam ben kocacım süpürür ben silerim
bu irem zillisi için gelsin o zamanne istiyon kikimden.
kız kikim ya illa insanı gülümsetiyorsun. kız ben olduğumu nerden anlayacan yaaa:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?