hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

kızlar akşam yemeğime buyurun
patlıcan ve kabak kurusu üstüneeeee boolll sarmısaklı yoğurt
salata gelmez misiniz

bu kıst yumurtalık kıstı mı pekı adetın normal şeklınde mı
normal şekilde

haziranda güle oynaya topiğini açmıştıkya ilk
hazirana az kaldıya biz haziranda hamiş kalacaz inşallahh
he valla dönüp dolaşıp o topiğe gidecez. valla hazirana kalırsa beni o ay bu topiğe beklemeyin. orada takılacağım
ya bu aralar stresli olduğum doğru. iş yoğunluğu, bebek, ailevi meseleler. çok bunalmış hissediyorum aslında. geçen ay rahim kalındı bu ay kist var. dr da anlamadı şaşırdı.
canım benimki o kadar büyük değil 15 mm. ama 10 mmden büyük kist olunca tedaviye başlamıyorlarmış. tedaviyi olumsuz etkiliyormuş. yarın E2 ve progesteron baktıracağım sonucuna göre plan yapacak. uygunsa kist içindeki sıvıyı iğne ile alıp tedaviye başlayacak. değilse 1 ay daha doğum kontrol hapı. yani daha doğrusu 1 ay değil. yarın başlayıp 18 gün kullanılacak. 18. gün ultrason yapılıp adet olmadan tüp tedavisine başlayacakmış.
hangi renge boyattın canım???biraz da kendimize bakalım dimii
geçen gün bende boyattım saçlarımı kestirdim.kaşlar ormana dönmüştü yüzüm gözüm açıldı yaa
güzel deryam sen de güle güle kullan. he şöyleee. adama accık güzel görün. accık libido yap

anlaşıldı siz gelmiyorsunuz ben acıktım
yedikten sonra görüşürüz

süpersin canım önemli olan kararlılık ee bu da sende olduğuna göre kim tutar seniii
bu arada menü süper kızçemi alıp geliyorum hemennnn

oooooh mis gibi. güle güle kullan canımmesleğimle ilgili bir kurs. yeni bitti

ya niyeyse çok moralim bozuldu. sabahtan beridir çok iyi hissetmiyorum

cancağızım o kadar yoğunsun ki sen anlatırken bana bile zor geliyorkan şahsın olarak nasıl dayanıyorsun takdiri şayansın yani..bi bebek geleydi bunların hec biri zor gelmezde sıpa bekletiyor seni

kızlar akşam yemeğime buyurun
patlıcan ve kabak kurusu üstüneeeee boolll sarmısaklı yoğurt
salata gelmez misiniz
oooh çoook severim
canım bercestem cuma günü yaptığım test negatif çıktı.tam bat günüydü adetimin 3. günü doktora gidicem bu defa..kaç aydır erteliyorum bir şey olmadı.

meltemcim inşallah bebiştir yaaa. olmadı pazartesi testi tekrarla. yine negatifse bi git bakalım doktora:44:

anlaşıldı siz gelmiyorsunuz ben acıktım
yedikten sonra görüşürüz
dur bekle ben de geliyom gariiiiiiiiiii
cancağızım o kadar yoğunsun ki sen anlatırken bana bile zor geliyorkan şahsın olarak nasıl dayanıyorsun takdiri şayansın yani..bi bebek geleydi bunların hec biri zor gelmezde sıpa bekletiyor seni

valla yaş 31 olunca pek dayanılmıyormuş Sıpa sağlıkla hayırla gelsin başka bir şey istemiyorum

oooooh mis gibi. güle güle kullan canımmesleğimle ilgili bir kurs. yeni bitti

ya niyeyse çok moralim bozuldu. sabahtan beridir çok iyi hissetmiyorum

çok haklısın canım ama her şerde vardır bi hayır diyerek yola devam daha belli değilki hem.sonuçlar bi çıksın hele.olmadı 2 haftacık bekleyeceksin sabır biraz daha sabır

orkidem uzme kendini.benim arkadasimdada kist vardi.yinede korunmamaya devam ettiler. simdi 4 aylik kizlari var.benden once dogurdu valla
guya bende sorun yoktu

ben izin verdim azzcık ama azcık gine ağlayabilirsin
tamam o zaman ben bi ağlayıp gelem kız böyle olunca gülme geldi
orkidem uzme kendini.benim arkadasimdada kist vardi.yinede korunmamaya devam ettiler. simdi 4 aylik kizlari var.benden once dogurdu valla
guya bende sorun yoktu
üzmeyeyim diyorum ama ne bileyim sabah bi ümitle tedaviye başlıyorum diye gidip böyle dönünce üzüldüm işte.
kızlar yeni doğum yapmış bi kadın 40 ında hamile oldugunu öğrenmiş mümkünmü böyle bişey

meloşş sende artık uzatma bu bebiş işini az daha sıkı tutun eşinle birlikte gidin yaş ilerledikce dahada zorlaşıyor bebek işi

bence de meltemcim. eşin test yaptırmış mıydı hatırlayamadım kız:44:

anamm gül demedim ben sana ağla bakam cabuk ağlaaaa yoksa terlik geliyor size terlik ata ata evde terliğim kalmaycak yav

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…