hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Selam kızlarr

nasılsınız ??

Benim evim çok büyük temizliği bitmiyor ,bide havalar ısındı bahçe işi çok ufff eşim dışarıyla ilgilenmeye çalışıyor ama beni tatmin etmiyor onun yaptığı işler uffss

sende o titizlik hastasındansın dimi
al bir kadın yat aşağıııı daha işin mi yok

he yaaa onları kaçırıp bizim eve getiresim geliyo. çok tatlılar. bu gidişle zaten bebek yok eve kedi alacam
uuuuuy yavruuum. yorma sakın kendini..başlatma temizlik hastalığına
Sıkma tatlı canını ( hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın be gülüm ,

he yaaaa şimdi daha iyiyimhele bi yarın olsun

sende o titizlik hastasındansın dimi
al bir kadın yat aşağıııı daha işin mi yok

Evet ya neolcak benim bu durum bilmiyorum orkide doktorum bir çözüm bul bana yaff ,içeri güneş vurduğunda o tozlar daha çok görünüyor ya ıyyy sinir olur bazen perdeleri sıkı sıkı kapatırım
Ayy Türkiye'yi çok özledimmmal bir kadın yat Aşağıı yapardım eskiden keyfine ,, burda yok öyle kadın tutmak ,sadece özel şirket var hem çok çok pahalı hemde 1seferliğine gelmek yok düzenli haftalık ,bir kaç gün anlaşman lazım ,

Sen nasılsın ?? Bercestemm

çözüm şu sinir olacan ama bir şey yapmayacan valla. zati bir süre sonra alışırsın ingilizcen varsa oku "OCD response prevention"

iyiym canıımmm seni gördüm çok daha iyi oldum
yoncanın bir yaprağı gitti orkidem sıra sende

kız sen Türkiye'de ne zaman yaşadın bak ben bunu bilmiyordum ooooh o keyfi ben yapıyom şimdi. kadın geliyo valla. bıraktım artık ev temizleme işini

çözüm şu sinir olacan ama bir şey yapmayacan valla. zati bir süre sonra alışırsın ingilizcen varsa oku "OCD response prevention"

İnanmıyorum alanyada otururken gittiğim doktorda bana öyle demişti aksine dağıt biraz otur izle 3 gün felan derdi,benimki değil 3 gün , 10 dk anca dayanıyordum

kız sen Türkiye'de ne zaman yaşadın bak ben bunu bilmiyordum ooooh o keyfi ben yapıyom şimdi. kadın geliyo valla. bıraktım artık ev temizleme işini

ben kadın almıyorum ama tüp zamanı benim koca süperdi
gerçi temizliği tek yapmam ben kocacım süpürür ben silerim

İnanmıyorum alanyada otururken gittiğim doktorda bana öyle demişti aksine dağıt biraz otur izle 3 gün felan derdi,benimki değil 3 gün , 10 dk anca dayanıyordum

3 güne gerek yok da 45- 90 dk kadar daha doğrusu o baştaki sıkıntın azalana kadar beklemen bakman yeterli bir şey yapmaman içinden kendi kendine geçecek gibi şeyler söylememen yetrli

Biz tam 3buçuk yıl oldu dk ya döneli ,eşim orda daire yaptırıp satıyordu , orda bir 4 yıl yaşadık , benim de pastanem vardı çıtırım diye ,sonra satışlar durdu canım dk da abisininde şirketi vardı onada eşim gerekli olunca ,kapatıp döndük anam geri kalan daıreler duruyor hala

ben kadın almıyorum ama tüp zamanı benim koca süperdi
gerçi temizliği tek yapmam ben kocacım süpürür ben silerim

valla benim koca ortalığı dağıtmasın da süpürmesi şurda dursunbaktım değişmiyo kestim cezayı. kadın gelecek parasını da sen vereceksin dedim. her hafta geliyo kadın birkaç aydır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…