hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

çıtırım mıııı biri beni mi çağırdııı
danimarkada da açsaydın tutmaz mı orda

ooooh yandan hayırlı olsun rümüşüm

ay cok tatli! alismislardir sesine:)
ben bugun saksilara cicek feslegen ektim.ilk defa ciceklerle ilgilenicem.koca bahcemiz var kopekler oldugu icin birsey yapamiyoruz.cicekler buyunce balkon guzel olacak

kendi evimize gecince bende balkonuma cicek almayı düşünüyrum.kedicikleri ne diye seviyorum biliyon mu zuburuklar diye ama anlamı ne bilmiyorum dilime dolandı gitti..

Ulenn fantezimin içine niye ediyon sen şimcik durduk yere ben topikteki kızlardan öğreniyorum pastanen nerde diye
kikim bende bayıldım pastanenin ismine
ooooh yandan hayırlı olsun rümüşüm
az önce dedi bi araştıralım bakalım uygunundan alalım dedi.iyi olur onun icinde.zamanında aldırmadıydım keske aldırsaymışım
kızlar bana kızcaksnz belki ama 2 saattir karnım inceden inceye ağrıyor bide akıntım coğaldı lekelenme falan yok.büyük tuvaletimede cıktım

kendi evimize gecince bende balkonuma cicek almayı düşünüyrum.kedicikleri ne diye seviyorum biliyon mu zuburuklar diye ama anlamı ne bilmiyorum dilime dolandı gitti..

benim çiçeklerim çok güzel yarın onların fotolarını yükleyim size evimide çekecektim sözüm vardı size
ama hiç foto yükleme yapmadım inşallah becerebilirim

niye kızalık canım. olur öyle inceden ağrılar. korkmayasın. akıntı da doğal

benim çiçeklerim çok güzel yarın onların fotolarını yükleyim size evimide çekecektim sözüm vardı size
ama hiç foto yükleme yapmadım inşallah becerebilirim
he ya öyle bi sözün vardı bize.bi ara dene
niye kızalık canım. olur öyle inceden ağrılar. korkmayasın. akıntı da doğal

tamam cancağızım

Tr ve dk pastaneleri arada dağlar kadar fark var canım ,bu hödükler anlamaz pohaçadan ,kurabiyeden canım

yaa ama bence sen yavaştan alıştırabilirdin
geerrççii senin iş yapmaamn lazımm boşver gavurları
sen bize yap kurabiye poğaça

Benim sadece çok nadir batmalarım oluyo onun dışında kendimi hamiş bile hissetmiyorum( kızımdaki gibiyim bulantı yok aşerme yok :26: benmi tersim acaba :26: kızçemi olacak acaba yine , yada daha erken başlarmıki:26:

yaa ama bence sen yavaştan alıştırabilirdin
geerrççii senin iş yapmaamn lazımm boşver gavurları
sen bize yap kurabiye poğaça

Gelin anam sizlere en âlâsından yapayım siz öğretmenlerin yurtdışı seyahat hakı yokmu hani şu yeşil pas mı diyorlar ,sizlerede veriliyormu?? Gelin bahçemde keyif yapalım

canım sağolasın inşallah vazgecmez gerci artık eşimde yoruldu büyük ihtimal alır gibime geliyorr

yok vaz geçmesine izin verme sakın
bulaşık makinesi olunca işler daha çabuk bitiyoo
kesinlikle almalısın yorma sakın kendini
birde boshh iyidir

maşallah tütüttü maşallah iremde öyle inşallah hepte öyle gidersnz benimkiler ilk 6.haftada başladıydı sanırsam ben 3 ay boyunca kendimi hamile değil hasta gibi hissediyordum karnım şimdi azcık şiştide hamişim diyorum söylemesi ayıp yürüyüşüm bile değişti..

yok vaz geçmesine izin verme sakın
bulaşık makinesi olunca işler daha çabuk bitiyoo
kesinlikle almalısın yorma sakın kendini
birde boshh iyidir

almıyorum desede bişey diyemem cünkü bu ay sadeece hastanede 400 500 lira harcadık.yok ben zaten yatıorm gündüz kendime bi kahvaltı hazırlıyorum bide ikindiye doğru evde olanlardan yiyorum bide vc ye.1 hafta daha yatmayı düşünüyrum.sonra azcıktan yemek yapmalara başlarım diye düşünüyürum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…