- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
kızlaaar ben kaçıyoruuum. öptüm sizleri
kızlaaar ben kaçıyoruuum. öptüm sizleri
Gelin anam sizlere en âlâsından yapayımsiz öğretmenlerin yurtdışı seyahat hakı yokmu hani şu yeşil pas mı diyorlar ,sizlerede veriliyormu?? Gelin bahçemde keyif yapalım
cok komiksin kikim.dişilğimi kullanayımda sonu mac olsun dimi yasak olanındanzaten zor tutuyoruz kendimizi başka bişeyler önermen lazım
almıyorum desede bişey diyemem cünkü bu ay sadeece hastanede 400 500 lira harcadık.yok ben zaten yatıorm gündüz kendime bi kahvaltı hazırlıyorum bide ikindiye doğru evde olanlardan yiyorum bide vc ye.1 hafta daha yatmayı düşünüyrum.sonra azcıktan yemek yapmalara başlarım diye düşünüyürum.
Kız ılle ille aklına o iş geliyo hemen dimibiliyorum hasret çektiğini emme , nebileyim mesela yanına otur açık miyavla öp yağ Çek evimin direği kalbimin sol alt köşesi de ,bu tarzdan yani
valla kikim yaa ne güzel olurdu ben hiç yurt dışına çıkmadım kıbrısı saymazsak
belkim olur gelirim niye olmasın
kikimmm nasıl yani miyaavvv miyavvvevimin direği kalbimin sol alt köşesii
züpermiş buuu
kızz korkulur valla senden
Gel kız valla ne güzel olur
benim icim pisKız ılle ille aklına o iş geliyo hemen dimibiliyorum hasret çektiğini emme , nebileyim mesela yanına otur açık miyavla öp yağ Çek evimin direği kalbimin sol alt köşesi de ,bu tarzdan yani
doğru canım harcamalar önemli gerçekten
şimdi bebişde geliyo daha dikkat etmeniz lazım
benim dingile öyle deyince bacakları altından kayıyo anında ,salak
özele bak sana mesaj attım
benim icim pis4 aylık bi hasret var kolay değil.bakalım az önce sordum alcaz yapcakbişey yok diyor artık 2 3 hafta internetten araştırma yapar iiyi olanını bulur bu konuda cok pis araştırma yapar kocam diye söylemiyorum
aynen doktora giden bebek icin olan harcamada gözümüz yokta doktora icimiz ısınmayınca göze batıyor.yemek vaktı bende kacar kızlar allaha emanet olun
Bana mesaj felan gelmemiş canım:26::26:
benim icim pis4 aylık bi hasret var kolay değil.bakalım az önce sordum alcaz yapcakbişey yok diyor artık 2 3 hafta internetten araştırma yapar iiyi olanını bulur bu konuda cok pis araştırma yapar kocam
kız rümeysa senin kanaman felan vesaıre oluyor anlıyorum , ama genel olarak soruyorum ,ilişki 9 ay boyunca yasakmı canım ?? :26: ben sadece son ay yasak diye biliyorum erken doğuma yol açarmış hani edeceğimden sormuyorumkocayı süründürmek zevk veriyorda ?? Hani merak ettim yani ?
mesaj kutunu sil belki dolu olduğu için gelmiyo
yine gelmezse bidaha yollayım
Sildim şimdi ama yine bişey yok sen tekrar dene canım
herif saat 9 gelirken işten geldi anca hazrladı yemeğihadi güle güle de bu saatte ne yemeğiii Allahh aşkınaaaa
hadi afiyet olsuuuunnn
yok sıkıntı yoksa normal doğumu bile yardımcı olurmuş.benim icim pis4 aylık bi hasret var kolay değil.bakalım az önce sordum alcaz yapcakbişey yok diyor artık 2 3 hafta internetten araştırma yapar iiyi olanını bulur bu konuda cok pis araştırma yapar kocam
kız rümeysa senin kanaman felan vesaıre oluyor anlıyorum , ama genel olarak soruyorum ,ilişki 9 ay boyunca yasakmı canım ?? :26: ben sadece son ay yasak diye biliyorum erken doğuma yol açarmış hani edeceğimden sormuyorumkocayı süründürmek zevk veriyorda ?? Hani merak ettim yani ?
Bana mesaj felan gelmemiş canım:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?