hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Gelin anam sizlere en âlâsından yapayım siz öğretmenlerin yurtdışı seyahat hakı yokmu hani şu yeşil pas mı diyorlar ,sizlerede veriliyormu?? Gelin bahçemde keyif yapalım

valla kikim yaa ne güzel olurdu ben hiç yurt dışına çıkmadım kıbrısı saymazsak
belkim olur gelirim niye olmasın

cok komiksin kikim.dişilğimi kullanayımda sonu mac olsun dimi yasak olanından zaten zor tutuyoruz kendimizi başka bişeyler önermen lazım

Kız ılle ille aklına o iş geliyo hemen dimibiliyorum hasret çektiğini emme , nebileyim mesela yanına otur açık miyavla öp yağ Çek evimin direği kalbimin sol alt köşesi de ,bu tarzdan yani

doğru canım harcamalar önemli gerçekten
şimdi bebişde geliyo daha dikkat etmeniz lazım

Kız ılle ille aklına o iş geliyo hemen dimibiliyorum hasret çektiğini emme , nebileyim mesela yanına otur açık miyavla öp yağ Çek evimin direği kalbimin sol alt köşesi de ,bu tarzdan yani

kikimmm nasıl yani miyaavvv miyavvv evimin direği kalbimin sol alt köşesii
züpermiş buuu
kızz korkulur valla senden

benim icim pis 4 aylık bi hasret var kolay değil.bakalım az önce sordum alcaz yapcakbişey yok diyor artık 2 3 hafta internetten araştırma yapar iiyi olanını bulur bu konuda cok pis araştırma yapar kocam diye söylemiyorum

doğru canım harcamalar önemli gerçekten
şimdi bebişde geliyo daha dikkat etmeniz lazım

aynen doktora giden bebek icin olan harcamada gözümüz yokta doktora icimiz ısınmayınca göze batıyor.yemek vaktı bende kacar kızlar allaha emanet olun

hadi güle güle de bu saatte ne yemeğiii Allahh aşkınaaaa
hadi afiyet olsuuuunnn

hadi güle güle de bu saatte ne yemeğiii Allahh aşkınaaaa
hadi afiyet olsuuuunnn
herif saat 9 gelirken işten geldi anca hazrladı yemeği

Bana mesaj felan gelmemiş canım:26::26:

anammmmmmmm kısss hayalimmmm hamileliğimin 5. haftasındayımmıııııııııııııııııııııııııı yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii gece gece bi bakayım dedim uyku gösümden akıo gösüm açıldı valla :) hayırlı olsun canım benimmmmmmmmmm Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhh maşallahhhhhhhhhhhhhhh tütütü tütütü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…