denedin mi karbonat kahve falan hoşuna giden daha ağır bir koku koy bari dolaba, türk kahvesi koy diycem kokusuda çabuk gider onun
hahaha...haydi hanımlar masa açıldı..gelecek mi gelmeyecek mi???gelecek mi gelmeyecek mi???gelecek mi gelmeyecek mi??? pul karayı al parayı..
ne kadar para var onuda söyleyeydin iiyiydiate ölcüyr olaydın az daha fazla fikriimz olabilirdi
haklısın..bir de saçma sapan günlerde idrar testlerimi bitirmeyeydim iyiydi..şimdi seyhana hak verdim
orkide kacta gitcekti acaba doktora bilgisi olan var mı
ayy nasıl heyecan yaptım, ben de diyorumkiii bu sene biraz ders çalışayım aandıktan sonra yazları felan değerlendiririm, bi de ben uzzun süre bi işi yapınca sıkılırım bide her işe koşturmak yorar beni, azcık gözlem yapim, bi arkadaş var şahane pastalar yapar, diyom bekliyim sonra koyuluruz işemutfak işinden bu kadar zevk alıyorsan bence denemelisin senin elinin tadı da süperdir eminim
bekliyom canım.kırmızılar gelcek gibi..hareket edince ağrım oluyo
neynnn şiddede hayırrrrrrrrrrrrrrrrr
4 gözle bekliyorz glecekmi gelmeyecek mi
anammmmmmmm kısss hayalimmmm hamileliğimin 5. haftasındayımmııııııııııııııııııııııııııyuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii gece gece bi bakayım dedim uyku gösümden akıo gösüm açıldı valla :) hayırlı olsun canım benimmmmmmmmmm Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhh maşallahhhhhhhhhhhhhhh tütütü tütütü
hangimiz yemedik ki zaten anamızdan iki şaplak benim kücük kardeşim sırtıma sobanın demiriyle vurduydu az daya k yemedim kardeşimdennaynnnn dayak cennetten çıkmadır ben atcam kızım
ben de merak ettim, o yoğun olur şimdi fırsatı bulunca gider baktırır. bi de o ne eder eder habersiz bırakmaz bizi, merakta olduğumuzu biliyor çünkü
ayy nasıl heyecan yaptım, ben de diyorumkiii bu sene biraz ders çalışayım aandıktan sonra yazları felan değerlendiririm, bi de ben uzzun süre bi işi yapınca sıkılırım bide her işe koşturmak yorar beni, azcık gözlem yapim, bi arkadaş var şahane pastalar yapar, diyom bekliyim sonra koyuluruz işe
:44::44: dur bekle bii noolcak, ama bak bu ay da olmazsa artık bekleme bak bi çaresine. bak bizim yıllarımız heba oldu pişmanlıklar var, bak yoksa cıızz gelirona göre
ben de merak ettim, o yoğun olur şimdi fırsatı bulunca gider baktırır. bi de o ne eder eder habersiz bırakmaz bizi, merakta olduğumuzu biliyor çünkü
ayy nasıl heyecan yaptım, ben de diyorumkiii bu sene biraz ders çalışayım aandıktan sonra yazları felan değerlendiririm, bi de ben uzzun süre bi işi yapınca sıkılırım bide her işe koşturmak yorar beni, azcık gözlem yapim, bi arkadaş var şahane pastalar yapar, diyom bekliyim sonra koyuluruz işe
:44::44: dur bekle bii noolcak, ama bak bu ay da olmazsa artık bekleme bak bi çaresine. bak bizim yıllarımız heba oldu pişmanlıklar var, bak yoksa cıızz gelirona göre
kırmızılar geldddiiiiii !!! hem de nasıl gelmeşimdi çarşamba günü doktora gidilcek
nasıl geldi postamı attı sanabu ay bu doktor işini aksatma lütfen tut kocanın kolundan beraber gine gidin bu ay sıkı tutun
valla rümüşüm öyle bir geldi ki attı popoma tekmeyi..doktorsuz olmayacak bu iş dedi bana.uyandırdı beni.takip ettiricem bu ay kendimi.
aramakla iyi yapmışsın, kızmaz o nasıl tatlı bişi biliyorsunhangimiz yemedik ki zaten anamızdan iki şaplak benim kücük kardeşim sırtıma sobanın demiriyle vurduydu az daya k yemedim kardeşimden
orkideyle konuştum tahlilinin sonucları cıkmış doktoruna ulaşamamış ben yazdım ama inşallah kızmaz
şimdi atansan ne olcak kocişinden ayrılailcen mi söyle bakam dayanabilcenmi kocan olmadan
kırmızılar geldddiiiiii !!! hem de nasıl gelmeşimdi çarşamba günü doktora gidilcek
aramakla iyi yapmışsın, kızmaz o nasıl tatlı bişi biliyorsunşimdi sonuçları daha çok merak ettim bak...
kız herşeyin hayırlısı, ayrı kalmak istemiyorum, yanyanayken bebiş gelmiyo bide ayrıyken :26::26::26: yok ben akıllı kızım çok çalışırım direk sakaryaya atanırımvalla rümüş o ihtimalleri pek düşünmüyorum, kız ayrı kalırsam biittiğim andır:18::18: ben onsuz kalmak istemiyorum
sen bi gitmeee bak bakım posta nasıl oluyomuşvalla sakaryadan da sert ve hızlı olur bilgine
kızlar bunu başka topikte paylaşmışlar ben de sizinle paylaşmak istedim,
[VIDEO]
kızlar bunu başka topikte paylaşmışlar ben de sizinle paylaşmak istedim,
[VIDEO]
yaaaaaaaa aktaramıyoruummmoysa okumanızı çok istemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?