hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

orkide kacta gitcekti acaba doktora bilgisi olan var mı
ben de merak ettim, o yoğun olur şimdi fırsatı bulunca gider baktırır. bi de o ne eder eder habersiz bırakmaz bizi, merakta olduğumuzu biliyor çünkü
mutfak işinden bu kadar zevk alıyorsan bence denemelisin senin elinin tadı da süperdir eminim
ayy nasıl heyecan yaptım, ben de diyorumkiii bu sene biraz ders çalışayım aandıktan sonra yazları felan değerlendiririm, bi de ben uzzun süre bi işi yapınca sıkılırım bide her işe koşturmak yorar beni, azcık gözlem yapim, bi arkadaş var şahane pastalar yapar, diyom bekliyim sonra koyuluruz işe
bekliyom canım.kırmızılar gelcek gibi..hareket edince ağrım oluyo

:44::44: dur bekle bii noolcak, ama bak bu ay da olmazsa artık bekleme bak bi çaresine. bak bizim yıllarımız heba oldu pişmanlıklar var, bak yoksa cıızz gelir ona göre

heeeee sen elin topiginde dolanmaktan gelmeye fırsat bulamıyon sen de kaşla göz arasında büyütmüşsün bebeği, biz doğumunu beklerken sen bebişinin mezuniyet haberlerini de yazarsın şimdi şimdiden hayırlı doğumlar....

naynnnn dayak cennetten çıkmadır ben atcam kızım
hangimiz yemedik ki zaten anamızdan iki şaplak benim kücük kardeşim sırtıma sobanın demiriyle vurduydu az daya k yemedim kardeşimden

orkideyle konuştum tahlilinin sonucları cıkmış doktoruna ulaşamamış ben yazdım ama inşallah kızmaz
şimdi atansan ne olcak kocişinden ayrılailcen mi söyle bakam dayanabilcenmi kocan olmadan

kırmızılar geldddiiiiii !!! hem de nasıl gelme şimdi çarşamba günü doktora gidilcek

aramakla iyi yapmışsın, kızmaz o nasıl tatlı bişi biliyorsun şimdi sonuçları daha çok merak ettim bak...
kız herşeyin hayırlısı, ayrı kalmak istemiyorum, yanyanayken bebiş gelmiyo bide ayrıyken :26::26::26: yok ben akıllı kızım çok çalışırım direk sakaryaya atanırım valla rümüş o ihtimalleri pek düşünmüyorum, kız ayrı kalırsam biittiğim andır:18::18: ben onsuz kalmak istemiyorum
kırmızılar geldddiiiiii !!! hem de nasıl gelme şimdi çarşamba günü doktora gidilcek

sen bi gitmeee bak bakım posta nasıl oluyomuş valla sakaryadan da sert ve hızlı olur bilgine

keşke öğretmen olup şehrinde kalbilsen baksana tv larda öğretmenler nasıl sıkıntılar cekiyorlr.sen ac kücük bir yer ev yemekleri yada pastahane kücük biey tatlı tatlı yaşa

Metoo hayırlı olsun canım , inşallah o kırmızılar uzun süre görünmez gözüne 9 ay 10 güncük

Rümüşüm ben babamdan zaten yemedim annemdende sayılıdır gerçekten hakettiğimiz için yemişizdir, ben becerip kız kardeşimi bile dövemedim sıpamı hiç dövememde ben kendimin mizacına güveniyorum ben bakışlarımla korkuturum bebişimi, bakıslarımdan hayırı da evetide anlıycak kısmetse benden oldum olası çekinir hem çocuk hem millet azıcık anama çekersem hallederim gibi geliyo ama önce herifime öğretmem lazım çocuğu yüzlemeyip beni arkalaması gerektiğini

Bu arada bulaşık makinen hayırlı olsun şimdiden tatlım büyük kolaylık bebişinde olacak o zaman daha iyi anlarsın , gösterdiğin hangi marka bilmiyorum ama 3 programlı olsun bosch olsun derim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…