Metoo hayırlı olsun canım , inşallah o kırmızılar uzun süre görünmez gözüne 9 ay 10 güncük
Rümüşüm ben babamdan zaten yemedim annemdende sayılıdır gerçekten hakettiğimiz için yemişizdir, ben becerip kız kardeşimi bile dövemedim sıpamı hiç dövememde ben kendimin mizacına güveniyorum ben bakışlarımla korkuturum bebişimi, bakıslarımdan hayırı da evetide anlıycak kısmetsebenden oldum olası çekinir hem çocuk hem millet azıcık anama çekersem hallederim gibi geliyo ama önce herifime öğretmem lazım çocuğu yüzlemeyip beni arkalaması gerektiğini
Bu arada bulaşık makinen hayırlı olsun şimdiden tatlım büyük kolaylık bebişinde olacak o zaman daha iyi anlarsın , gösterdiğin hangi marka bilmiyorum ama 3 programlı olsun bosch olsun derim sana
anammmmmmmm kısss hayalimmmm hamileliğimin 5. haftasındayımmııııııııııııııııııııııııııyuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii gece gece bi bakayım dedim uyku gösümden akıo gösüm açıldı valla :) hayırlı olsun canım benimmmmmmmmmm Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhh maşallahhhhhhhhhhhhhhh tütütü tütütü
günaydın kızlarrrrhayalim ve berceste gacısı face de buluştunuz ben anlamadım mı sanıyorsunuz, gizli gizli mesajlaşıyolar sanki ben anlamıyorummm
kikim hatan olursa ben düzeltirim şimdi onlar bulamaz
Sağol aşkım aminnnnnn darısı isteyenlerin başına olsun inşallah . Nerelerdesin kaçak senii
kızcağızları tekrar sildim ya , inş kusura bakmamışlardırsize özel Facebook açtım (Hayalimsin Hayalimsin ) eklemek isteyenler buyursun gelsin :) sende çatladın dimi irem gacısı seni çekiştiriyorduk ne olmuş
ya ben arattım ismini ama hayalikarakterlr topluluklar falan cktı hangisi sensin nerden bilcük
Ben seni buldum mesaj attım ordan beni kayd et diye almadınmı ??
kız rümüş benim sol kasık fena ağrıyor bugün neoluyo len bana :18:
yok gelmeidi bana mesaj bulduysn direk arkdaşlk ataydn
ağrısın korkma sürkli mi ağrıyor hic geçmiyr mu,derya 9 ay byunca cekmiş kasık ağrsnı bende cekiyorum kasık ağrısı korkma bişy yok
Yok bi bugün ağrımaya başladı sol tarafımda bir sertlik taş gibi ufff.
seni buldum ama arkadaşlık gönder tuşu yok sadece mesaj gönder tuşu var , ben şimdiki profil resmimi kulanıyorum bebek resmi hayalimsin hayalimsin canım
bir iki hafta adet belirtilerini hepsiini yaşayabilirsin.biraz yatmayı dene rahatlayabilirsin sağına soluna sırt üstü dene bir tarafında rahatlayblsin.dayanılmaz 1 2 saat ağrıyn bi ağrın yoksa korkma sen şimdi pimpiriklinin en pimpiriklisi olmuşundur hormonlardan dolayı azcık rahatla ben 4 ay oldu halen alışamadım ağrılara her deasında korkuyorum buraya yazıyorum
mesaj atıver sen bana
hotpoint miş markası,,cok heyecan yaptım inşallah alabiliriz..
dediğin gibi cocugun yetiştirilmesi konusunda ikinizinde aynı tarafta olmanız birbirnize arka cıkmanız lazım.bizdede ben arıza cıkrırım herahlde ben yüz verirm gibi geliyor en azından kedimde öyleeşim balık yer mesela kedi eşime değil gelip benimyanımda durur bilir cünkü balığın kenarından köşesinden kacrıp vericeğimi
Sağol aşkım aminnnnnn darısı isteyenlerin başına olsun inşallah . Nerelerdesin kaçak senii
kızcağızları tekrar sildim ya , inş kusura bakmamışlardırsize özel Facebook açtım (Hayalimsin Hayalimsin ) eklemek isteyenler buyursun gelsin :) sende çatladın dimi irem gacısı seni çekiştiriyorduk ne olmuş
Atıyorum peşpeşe mesaj sanırım gelmiyor sana sen bir gizlilikten çık ozaman olur aşkım
ANLAŞILDI SİZİN EVDE ÇOCUK KİMİ PARMAGINDA OYNATACAKECCİK DİRAYETLİ OL YOKSA ÇOK KULLANIR BU BEBELER ÇOK AKILLIRLAR MAŞALLAH ANA BABAYI BİLE BİRBİRİNE DÜŞÜRÜYORLAR
NE ÇATLAYCAM HERŞEY AŞİKARDI BENDE DİYORUM NİYE BUGÜN ÇOK HAFİF HİSSEDİYOM KENDİMİ MEĞER GÜNAHIMI ALMIŞLAR
ANLAŞILDI SİZİN EVDE ÇOCUK KİMİ PARMAGINDA OYNATACAKECCİK DİRAYETLİ OL YOKSA ÇOK KULLANIR BU BEBELER ÇOK AKILLIRLAR MAŞALLAH ANA BABAYI BİLE BİRBİRİNE DÜŞÜRÜYORLAR
NE ÇATLAYCAM HERŞEY AŞİKARDI BENDE DİYORUM NİYE BUGÜN ÇOK HAFİF HİSSEDİYOM KENDİMİ MEĞER GÜNAHIMI ALMIŞLAR
Senin çatladığında gün gibi aşikar pehhhkikiki hadi gel face me zilli hemşo
du rümüş bulsun seni bende bulurum arkasına
hoşgeldin sefa geldin..ateşin güzel gidiyor ilk kez mi ölcüyorsun ateşini.önemli olan bat günündeki ateşin.eğer düşüş olmassa hayırlı haberler var diyebiliriz.diger belirtilerine gelince pskilojik olabilir.Merhaba hanımlar,
Topiğinizde yeniyimBende hamiş olup evladımı kucağıma almak istiyorum artık Benim belirtilerim ;
Ateş değerlerimde son günlerde ciddi artış var :)
21. gün 36.2
22. gün 36.2
23. gün 36.2
24. gün 37
25. gün 36. 6
26. gün 36.8
Bat günüm 24 nisan yani 2 gün kaldı,ateşimin artması iyiye işarettir değil mi? Bu şekilde hamiş kalanlar bilgi verirseniz sevinirim :)
Diğer belirtilerim ;
5 dk önce yemek yemiş olsamda sanki hiç yememişim gibi acıkıyorum sürekli....
ağzım çok kuruyor ve çok su içiyorum...haliyle sık sık idrara çıkıyorum :)
Benim göğüslerim küçüktür,normalde regl olduğumda ağrı veya şişme olmaz,onlarda bir tuhaf ;çok hassas ve dokununca hafif bir ağrı oluyor...
Aşırı yorgun hissediyorum,kollarım,bacaklarım çok ağrıyor,kasıklarımda sanki şişlik var gibi...
Sizce hamiş olma şansım nedir :44:
Merhaba hanımlar,
Topiğinizde yeniyimBende hamiş olup evladımı kucağıma almak istiyorum artık Benim belirtilerim ;
Ateş değerlerimde son günlerde ciddi artış var :)
21. gün 36.2
22. gün 36.2
23. gün 36.2
24. gün 37
25. gün 36. 6
26. gün 36.8
Bat günüm 24 nisan yani 2 gün kaldı,ateşimin artması iyiye işarettir değil mi? Bu şekilde hamiş kalanlar bilgi verirseniz sevinirim :)
Diğer belirtilerim ;
5 dk önce yemek yemiş olsamda sanki hiç yememişim gibi acıkıyorum sürekli....
ağzım çok kuruyor ve çok su içiyorum...haliyle sık sık idrara çıkıyorum :)
Benim göğüslerim küçüktür,normalde regl olduğumda ağrı veya şişme olmaz,onlarda bir tuhaf ;çok hassas ve dokununca hafif bir ağrı oluyor...
Aşırı yorgun hissediyorum,kollarım,bacaklarım çok ağrıyor,kasıklarımda sanki şişlik var gibi...
Sizce hamiş olma şansım nedir :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?