hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

kikiiii çabuk gelin burayaa, kızları toplayıp nereee götürüyorsun face de neymiş hııhhh kızım topik zor toparlandı eski neşesine kavuştu, şimdi gene ıssızlaşmasın, hem benim facem yok ben nere gidem

rümüş makina çok şık görünüyo ama siyah:44: uyacak mı senin diğerlerineee... tabiii şimdiden hayırlı olsun gülegüle kullann.

kizlar cok sancim vardi ilac aldim yattim.aboo ne cok konusmussunuz.ben uyurken kocisim geldi. sancim var demistim cikmis gelmis. simdi bana corba yapiyo assagida ..oyyy ..yerim..

Mutfakta firinim siyah buzdolabin beyaz.daha karar vermedi zsten wen az iki uc hafta arastirir oyle karar veriri dukkanin dizaynina byildim
kizlar cok sancim vardi ilac aldim yattim.aboo ne cok konusmussunuz.ben uyurken kocisim geldi. sancim var demistim cikmis gelmis. simdi bana corba yapiyo assagida ..oyyy ..yerim..
gecmis olsunn

Aksam aksam sinirlerim zipladim.buyuk kardesim kuaforde calisiyor.kucuk kardesimde haftasonlari arada gidiyordu kuafore patronda parasini veriyodu el harcligini.patron kucuk kardesim icin geldin yazin bizimle calisiin dedi ama buyuk kardesim istemedi patronun eziyetini ben cekiyorum sen cekmw demis.kucuk olanda calismak istiyor kuaforde bigun yolda yururkn cirak alincak ilanini gorunce abla konusalim dedi.giitik konustuk.oglen yemek parasini veriyomus simdilik haftasonlari calisicak gunluk 5 lira vermis.kcuk kardesim gayet memnun halinden patronundan.buyuk kardesimin patronu kucuk kardesimin calistigi yeri ogrenince buyuk kardesime kizkardesin orda calismaya devam etmesi uygun degil cikmaz ise seninle yollari ayirmak zorunda kalabilirim demis.meger diger dukkanin sahbiyle arasi iyi degilmis.kucuk kardesim ayrilmak istemiyor ablamla konusurmsun dedi.bende aradim dusuncelerimi soyledim kizkarrdesime.patronun yaptigi soyledigi hos degil seni nasil boyle tehdit eder dedim.konustuk eyledik.sonunda kardesim naparsaniz yapin benimle muhattap olmayin dedi klapatti telefonu.sonra patronu aradi.beni.kardesim niye aglarmis.falam filan bende tek tek soyedim.kardesime dusuncelerimi dile getirdim dedim.oyle oldu iste

53: ne günahımı alıyon be :44: uyuyordum ben ,kasıklarım ağrıyor bugün sende kıskandın dimi aç bir hesap gel şekerim sende ,kimsenin orda uzun uzun sohbet ettiği yok ,amaç yakından tanımak :44: galiba

Böyle davayıda ilk kez duyuyorum herkez kendi hakı olanı kazansın öbür patrona ne kazık giriyo şimdi kardeşini tehdit ediyo resmen bak deyusa bak

bende oyle dedim nasil boyle biseyle tehdit eder dedim bide beni ariyo niye oyle demisim diye ben kardesimle dusuncelrimi paylasamicam mi dedim

Haydi sor sor acaba nedir nedir

şimdiden teşekkür ederim cnm.. şimdi ben 16 martta en son adet oldum ve 29 martta aşılamam oldu nisanın 15. de yani aşılamanın 17. günü hamile olduğumu öğrendim bhcg değerim 120.44 çıktı peki ben kaç haftalık hamileyim.. aslında sabırsızlandım ve yarın ilk muayene için randevu aldım.. çok sabırsızım ne olur yardım edin :)

Once gebeligin hayirli olsun.tamamina erer insallah saglikli gene.sana verilen listede karsilik olarak haftaliklar yaziyor olabilr bence 2 haftalik gebesin.canim bu dger ile kese gozukmeyebilr alltan muayne icin betanin 1000 i karindan gozukebilmesi icin de bes bini gecmesi gerekiyor bence doktora 1 hafta sonra gidebilirisn.

bende oyle dedim nasil boyle biseyle tehdit eder dedim bide beni ariyo niye oyle demisim diye ben kardesimle dusuncelrimi paylasamicam mi dedim

senin kız kardeş patrona çok yüz vermiş :44: kusura bakma ,abla kardeş arasına girip sual etmeye ne hakkı var anlamıyorum , şimdi bu durumda senin küçük kardeş iş ten mi ayrılacak o büyük olan işsiz kalmasın diye cık cık cık

Ayyy bende 19 Mart'ta adet oldum en son aramızda sadece 4 gün var benim 6 Mayıs ta ilk randevum canım., gebelik hesapla sayfaları var ordan ben baktığımda 4 hafta 6 günlük diyor nekadar doğru bilemem ,usg ölçümü farklı çıkabiliyor sanırım:26:

tedaviye başladık çoook şükür. bu akşam dr iğne ile kistin içindeki sıvıyı aldı. acıdı ama bebişi düşünerek dayandım. nah kolum kadar bi iğne. alttan ultrason aleti ile giriyor delip ta yumurtadaki kiste gitti içindeki sıvıyı aldı

amin çok saol cnm..hepimiz kucağımıza alırız inşallah.. bu değer geçen hafta pazartesi olan değer arkadaşım 1 haftada görülecek kadar artmamışmıdır ayrıca son adet tarihimden hesaplamama göre 5hafta 2 günlük çıkıyo kafam karıştı yaa

Ayyy bende 19 Mart'ta adet oldum en son aramızda sadece 4 gün var benim 6 Mayıs ta ilk randevum canım., gebelik hesapla sayfaları var ordan ben baktığımda 4 hafta 6 günlük diyor nekadar doğru bilemem ,usg ölçümü farklı çıkabiliyor sanırım:26:[/QUOTE]

seninkide şimdiden hayırlı olsun arkadaşım.. desene arka arkaya doğuracaz inşallah :) bende o sayfalardan bakınca 5 hafta 2 günlük çıkıyo.. bhcg değerin kaç çıkmıştı cnm senin

anaaaaaam buge kız ne kalmışki doğumaoğluş geliyo
gunaydin kizlar! 32. gun ve hala kirmizilar yok.agri falanda yok.korkmaya basladim.sizce bugun mu gideyim doktora? birgun dahami bekleyeyim?

meltem hala gelmedi mi tatlııım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…