- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
tedaviye başladık çoook şükür.bu akşam dr iğne ile kistin içindeki sıvıyı aldı. acıdı ama bebişi düşünerek dayandım. nah kolum kadar bi iğne. alttan ultrason aleti ile giriyor delip ta yumurtadaki kiste gitti içindeki sıvıyı aldı
öyle olucak galiba büyük kardeşim öyle istemiş oda kendince haklı işsiz kalmak istemiyor.kücük krdeşim başka biryerdede iş bulbilirmişsenin kız kardeş patrona çok yüz vermiş :44: kusura bakma ,abla kardeş arasına girip sual etmeye ne hakkı var anlamıyorum , şimdi bu durumda senin küçük kardeş iş ten mi ayrılacak o büyük olan işsiz kalmasın diye cık cık cık
Ayyy bende 19 Mart'ta adet oldum en son aramızda sadece 4 gün varbenim 6 Mayıs ta ilk randevum canım., gebelik hesapla sayfaları var ordan ben baktığımda 4 hafta 6 günlük diyor nekadar doğru bilemem ,usg ölçümü farklı çıkabiliyor sanırım:26:
yaşasınnnnnn yuppııııııııııı :119: :119: :119::119: :119: :119::119: :119: :119::119: :119: :119::119: :119: :119:tedaviye başladık çoook şükür.bu akşam dr iğne ile kistin içindeki sıvıyı aldı. acıdı ama bebişi düşünerek dayandım. nah kolum kadar bi iğne. alttan ultrason aleti ile giriyor delip ta yumurtadaki kiste gitti içindeki sıvıyı aldı
amin çok saol cnm..hepimiz kucağımıza alırız inşallah.. bu değer geçen hafta pazartesi olan değer arkadaşım 1 haftada görülecek kadar artmamışmıdır ayrıca son adet tarihimden hesaplamama göre 5hafta 2 günlük çıkıyo kafam karıştı yaa
Ohhhhhep böyle neşeli ol hemii bacıların bacısıııı
anaaaaaam buge kız ne kalmışki doğuma oğluş geliyo
meltem hala gelmedi mi tatlııım
öyle olucak galiba büyük kardeşim öyle istemiş oda kendince haklı işsiz kalmak istemiyor.kücük krdeşim başka biryerdede iş bulbilirmiş
yaşasınnnnnn yuppııııııııııı :119: :119: :119::119: :119: :119::119: :119: :119::119: :119: :119::119: :119: :119:
kız nasıl dayandın o acıya ben iğneyi görnce bayılırdım herhalde
ben tarihleri dikkate almadım özür dilerim evet dediğinn gibi artmıştır değeriniz usg icin
öyle olucak galiba büyük kardeşim öyle istemiş oda kendince haklı işsiz kalmak istemiyor.kücük krdeşim başka biryerdede iş bulbilirmiş
yaşasınnnnnn yuppııııııııııı :119: :119: :119::119: :119: :119::119: :119: :119::119: :119: :119::119: :119: :119:
kız nasıl dayandın o acıya ben iğneyi görnce bayılırdım herhalde
ben tarihleri dikkate almadım özür dilerim evet dediğinn gibi artmıştır değeriniz usg icin
Ayyy bende 19 Mart'ta adet oldum en son aramızda sadece 4 gün varbenim 6 Mayıs ta ilk randevum canım., gebelik hesapla sayfaları var ordan ben baktığımda 4 hafta 6 günlük diyor nekadar doğru bilemem ,usg ölçümü farklı çıkabiliyor sanırım:26:
biraz dikkatsiz cevapladım kusura bakma.özele mi gitcen devlete miçok teşekkür ederim cnm cevapladığın için
kzı ben de o iğneyi görünce (abartmıyorum kolum kadardı) ödüm koptu ve titrediiiiim. vallaha salavat falan getirdim habire yoksam bayılacaktım
dirayetine hayran kaldım.malsef geldi inşallah bu ay işi az daha sıkı tutucak artık öyle yapması lazım yaş geçiyortüüüüüüh
seninkide şimdiden hayırlı olsun arkadaşım.. desene arka arkaya doğuracaz inşallah :) bende o sayfalardan bakınca 5 hafta 2 günlük çıkıyo.. bhcg değerin kaç çıkmıştı cnm senin
biraz dikkatsiz cevapladım kusura bakma.özele mi gitcen devlete mi
dirayetine hayran kaldım.malsef geldi inşallah bu ay işi az daha sıkı tutucak artık öyle yapması lazım yaş geçiyor
Evet bende seni hatırladım görür görmez , bayadır yoktun..ben bavulumu topladım Mayıs'ta aşılamaya hazırlanıyordum ki sürpriz yaptı geldi , tedaviden korkmuş diyor kızlar
yok cnm önemli değil.. aksarayda oturuyorum ben her doktora güvenemiyorum o yüzden özele gidecem yarın
Orkim hayirli olsun cannnimmmmm sonuda bebis olsun insallahhhhh
Evet bende seni hatırladım görür görmez , bayadır yoktun..ben bavulumu topladım Mayıs'ta aşılamaya hazırlanıyordum ki sürpriz yaptı geldi , tedaviden korkmuş diyor kızlar
Kızlar ben kaçtım herif geldi masayı hazırlayacağım :125::125:
sen sadece tek sefer mi betaya baktırdın bu konuda tebrik ederim genellikle ilk hamileler en az iki kez baktırıyorda betayaben 3 kez yaptırdım doktora gidene kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?