hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Bir ohhhhhhhh daha defolsun kistler gelsin 3üz lerrrrr

öyle olucak galiba büyük kardeşim öyle istemiş oda kendince haklı işsiz kalmak istemiyor.kücük krdeşim başka biryerdede iş bulbilirmiş

yaşasınnnnnn yuppııııııııııı :119: :119: :119::119: :119: :119::119: :119: :119::119: :119: :119::119: :119: :119:
kız nasıl dayandın o acıya ben iğneyi görnce bayılırdım herhalde

ben tarihleri dikkate almadım özür dilerim evet dediğinn gibi artmıştır değeriniz usg icin

çok teşekkür ederim cnm cevapladığın için

kzı ben de o iğneyi görünce (abartmıyorum kolum kadardı) ödüm koptu ve titrediiiiim. vallaha salavat falan getirdim habire yoksam bayılacaktım

seninkide şimdiden hayırlı olsun arkadaşım.. desene arka arkaya doğuracaz inşallah :) bende o sayfalardan bakınca 5 hafta 2 günlük çıkıyo.. bhcg değerin kaç çıkmıştı cnm senin[/QUOTE]

Sağol canım seninkide hayırlı olsun, ben hamişlik arkadaşı buldum diye çok sevindim , doğru ozaman aramızda 4 gün var senin 5.2 günlük benimde 4,6 , tabi usg ne ser bilmem , galiba hesap sadece geç döllenme olduysa değişiyor,

anam benim bhcg değerlerim Allah'a emanet :)) yurtdışında yaşıyorum o bizde isteğe göre yapılmıyor

çok teşekkür ederim cnm cevapladığın için
biraz dikkatsiz cevapladım kusura bakma.özele mi gitcen devlete mi
kzı ben de o iğneyi görünce (abartmıyorum kolum kadardı) ödüm koptu ve titrediiiiim. vallaha salavat falan getirdim habire yoksam bayılacaktım

dirayetine hayran kaldım.malsef geldi inşallah bu ay işi az daha sıkı tutucak artık öyle yapması lazım yaş geçiyor

seninkide şimdiden hayırlı olsun arkadaşım.. desene arka arkaya doğuracaz inşallah :) bende o sayfalardan bakınca 5 hafta 2 günlük çıkıyo.. bhcg değerin kaç çıkmıştı cnm senin

Sağol canım seninkide hayırlı olsun, ben hamişlik arkadaşı buldum diye çok sevindim , doğru ozaman aramızda 4 gün var senin 5.2 günlük benimde 4,6 , tabi usg ne ser bilmem , galiba hesap sadece geç döllenme olduysa değişiyor,

anam benim bhcg değerlerim Allah'a emanet :)) yurtdışında yaşıyorum o bizde isteğe göre yapılmıyor[/QUOTE]

bende sevindim cnm.. ben seni ve rümeysa arkadaşı hatırladım eskiden yazışırdık ama ben uzun bi süre girememiştim.. senide hatırladım kadere bak aynı zamanda hamile kalmışız.. normal yollamı kaldın cnm.. benim 2. aşılamada tuttu :)

biraz dikkatsiz cevapladım kusura bakma.özele mi gitcen devlete mi

dirayetine hayran kaldım.malsef geldi inşallah bu ay işi az daha sıkı tutucak artık öyle yapması lazım yaş geçiyor

yok cnm önemli değil.. aksarayda oturuyorum ben her doktora güvenemiyorum o yüzden özele gidecem yarın

Evet bende seni hatırladım görür görmez , bayadır yoktun..ben bavulumu topladım Mayıs'ta aşılamaya hazırlanıyordum ki sürpriz yaptı geldi , tedaviden korkmuş diyor kızlar

ayyyyy ne güzel.... ewet yoktum hiç fırsat olmuyodu.. bende çok ümitsiz yaptırdım aslında bi baktımki hamişimm :) bencede korkmuştur yada annesini yormak istememiştir :)

sen sadece tek sefer mi betaya baktırdın bu konuda tebrik ederim genellikle ilk hamileler en az iki kez baktırıyorda betaya ben 3 kez yaptırdım doktora gidene kadar

ewet cnm aslında tek baktırdım sayılır.. bhcg ye baktırdığım gün dedim hatıra olsun eve gelirken bide idrarda yapılandan aldım hemen 2. çizgi çıktı :) :) sonra 5 gün sonra felan sağlık ocağına gitmiştim ilaç yazdırmaya bide orda yaptılar idrarda oda pozitif çıktı bakalım yarın neler olacak inşallah herşey yolundadır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…