ewet cnm aslında tek baktırdım sayılır.. bhcg ye baktırdığım gün dedim hatıra olsun eve gelirken bide idrarda yapılandan aldım hemen 2. çizgi çıktı :) :) sonra 5 gün sonra felan sağlık ocağına gitmiştim ilaç yazdırmaya bide orda yaptılar idrarda oda pozitif çıktı bakalım yarın neler olacak inşallah herşey yolundadır :)
kırmızılar geldddiiiiii !!! hem de nasıl gelmeşimdi çarşamba günü doktora gidilcek
anaaaaam çoook beğendim.KIZLAR herifim bu makinayı almaya niyetlenmiş :119: cok sevdim ben bunuu
hangimiz yemedik ki zaten anamızdan iki şaplak benim kücük kardeşim sırtıma sobanın demiriyle vurduydu az daya k yemedim kardeşimden
orkideyle konuştum tahlilinin sonucları cıkmış doktoruna ulaşamamış ben yazdım ama inşallah kızmaz
şimdi atansan ne olcak kocişinden ayrılailcen mi söyle bakam dayanabilcenmi kocan olmadan
kız dolap kokusu için başka yapabilecek bişi yok, kalmadı zatiii. son çare sen burnuna bi mandal tutturacan anca üylleeee olur
kız küçük bir yer açarım da, tatiller olmazsa ölürüm ben. kendi işim olsa hiç tatil yapamam, öğretmenlik iyiidir,anca o beni paklar ama şu pasta kafe işine de er geç el atacam. böyle sıcak, samimi, ahşap döşeme bi yer istiyorum,daha girmeden kahve ve vanilya kokusu sarsın her yeriayyy ne güzel olur, ama işte yardımcı ve sermaye şart.bunun için de önce atanmam lazım, gerisi kolay olur inşallah...
şimdiden teşekkür ederim cnm.. şimdi ben 16 martta en son adet oldum ve 29 martta aşılamam oldu nisanın 15. de yani aşılamanın 17. günü hamile olduğumu öğrendim bhcg değerim 120.44 çıktı peki ben kaç haftalık hamileyim.. aslında sabırsızlandım ve yarın ilk muayene için randevu aldım.. çok sabırsızım ne olur yardım edin :)
orkidem hayirli olsun tedavin! !
! rumeysa nin da soyledigi gibi kirmizilar geldi.carsamba doktora gidicem artik kacirmak yok.yas oldu30. yetti hadi!
tüp tedavisi başladı da çoook şükür. sabah yaptırdığım hormon testlerim temiz çıktı.
şükürler olsun yaa süper bi haber butedavin hayırlı olsunnn sonunda bebiş olsun inşallahhh
kızlar 28 günde bir adet oluyorum düzenlidir adetim nisanın basında artık korunmayı bıraktık ama yumurtlama tarihlerine pek uyamadan birlikte olduk eşimle bu yüzden zannetmiyorum ama bugunde muhakkak adet olmam lazımdı olmadım üstelik adet olmadan agrım oluyordu hafif bi agrı oldu sol kasıgımda ve belimde onun dısında olmadım olmadan önce kahve leke görürdm oda yok acaba diyorum hamile olma ihtimalim varmı mesela yarında addet olmasam idrar testi alsam denesem miki dedim ama belki havalardanda olmamıs olabiliirm ama cok halsizim netleşsin artık yaaa
yarın idrar testi yapsana canım
ya alıp bakıcam ama cok erken diye cıkmayabilir yada tamamen hayal kırıklıgı yasarım diye korkuyorum yarında adet olmassam alcam napayım mecbur acaba hamilemiyim yaaa poff
sağooool deryaaaaaambenim de minik bir yarenim olur inşallah
cııızzzlaarrr bugün niye bilmiyorum ama neşem çok yerinde, üstelik hava da bozuk yaniii, normalde bu havada ben depresyona girerdim...anlamsız gereksiz bi mutluluk var içimde.... her ne kadar sebepsiz bi sevincin veya üzüntünün olmayacağına inansam daolsun şimdi kaşınmıyım, mutluluğumu da sorgulamayayım dimi
bugün çocuk bayramı, seneye inşallah bebişlerimizin bayramını hep birlikte kutlarız
orkinin de haberini okuyunca sevincim tavan yaptıııı
bu sabah tartıldım, 80 çeken ben78 olmuşum mayısta yüzme kursuna yazılacam, kızlarla sözleştik, akşamları kocişimle masa tenisi de oynayacaz böyleee simidimi de erittim mi ohhhhhhhhhhh, haziranda da eşimin tahlilleri iyi çıktı mı tamam tutmayın beniiii
tamamdır şekerrumeysa makine icin tuz ve parlatici sart. son zamanlarda bazi markalarda deterjanlar tuz ve parlatici ekleniyor ama yeterli degil.makinenin tuz isigi vardir o yaninca tuz eklemen gerekir.yoksa iyi yikanmaz bulasiklar.evet.o ozel bir tuz.marketlerde deterjanlarin oldugu yerde.
yaptın mı idrar testiniikızlar 28 günde bir adet oluyorum düzenlidir adetim nisanın basında artık korunmayı bıraktık ama yumurtlama tarihlerine pek uyamadan birlikte olduk eşimle bu yüzden zannetmiyorum ama bugunde muhakkak adet olmam lazımdı olmadım üstelik adet olmadan agrım oluyordu hafif bi agrı oldu sol kasıgımda ve belimde onun dısında olmadım olmadan önce kahve leke görürdm oda yok acaba diyorum hamile olma ihtimalim varmı mesela yarında addet olmasam idrar testi alsam denesem miki dedim ama belki havalardanda olmamıs olabiliirm ama cok halsizim netleşsin artık yaaa
senin elinden ucan ile kacan bile zor kurtulur hatta kurtulumazzcııızzzlaarrr bugün niye bilmiyorum ama neşem çok yerinde, üstelik hava da bozuk yaniii, normalde bu havada ben depresyona girerdim...anlamsız gereksiz bi mutluluk var içimde.... her ne kadar sebepsiz bi sevincin veya üzüntünün olmayacağına inansam daolsun şimdi kaşınmıyım, mutluluğumu da sorgulamayayım dimi
bugün çocuk bayramı, seneye inşallah bebişlerimizin bayramını hep birlikte kutlarız
orkinin de haberini okuyunca sevincim tavan yaptıııı
bu sabah tartıldım, 80 çeken ben78 olmuşum mayısta yüzme kursuna yazılacam, kızlarla sözleştik, akşamları kocişimle masa tenisi de oynayacaz böyleee simidimi de erittim mi ohhhhhhhhhhh, haziranda da eşimin tahlilleri iyi çıktı mı tamam tutmayın beniiii
gunaydin kizlar! sabah sabah kadinin tekiyle tartistim. deli etti beni.bizim burda duz bir yolun ustunde sira sira mustakil evler var. bizimkide onlardan biri. her sabah kopekleri gezdiriyorum. benim oglan cok zor buyuk tuvaletini yapar.bir bacagi sakat oldugu icin poposunu dayayacak uzun otlar arariz.iste oturdugumuz yolun karsisi ara ara boyledir. bugun sabah kopek tam bir yer buldu yapacak tuvaletini kadinin biri evinden cikti oraya araba koyuyoruz yaptirma oraya dedi. araba koyulan yer de dumduz olur otlar.bende burasi otopark degil.evinizn onune koyun dedim.sanki hic sokak kopegi yok buralarda buraya tuvaletni yapandedim.gokdelende buyumus gibi davraniyorlar.ne kopek ne kedi istemiyorlar.bi de bunu soyleyen kadin bahcesinde onlarca tavuk besliyor. kokuyu tarif edemem size.bende yaptirdim oglumun tuvaletini cektim gittim. hehehe ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?