hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

kan sonuçlarına bakıyorum şimdi internetten tsh yüksek çıkmış bu da tiroidin az çalıştığını gösterirmiş hamile kalmaya engel olurmuş araştırdım hemen :18: iyki gitmişim doktora yarın da doktora göstericem sonuçlarımı bakalım ne dicek:18: orkim sen ne diyosun bu konuda tatlım

gıcık oldum kadına
günaydınnn ben törene gittim geldim şimdi herkesin ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI kutlu olsun canlar

tatlııım iyiki gitmişsin doktora. tsh yüksekliği tabiiki gebeliğe engel olan gebelik olsa bile düşüğe yol açabilen durumlardan biri. eşin de yaptırsın hayatım testleri ihmal etmesin

eşimin ürolojiden mi randevu alması lazım süreci hiç bilmediğim için soruyorum kusuruma bakmayın.. düzelir mi peki orkim korktum birascık :18:

eşimin ürolojiden mi randevu alması lazım süreci hiç bilmediğim için soruyorum kusuruma bakmayın.. düzelir mi peki orkim korktum birascık :18:

evet hayatım ürolojiden randevu alsın hem muayene olsun hem de spermiyogram yaptırsın. tabii düzelir hayatııım. hiç korkulacak bir durum değil bak hemen düzelecek ardından da bebişin gelecek

pekiii anti tox anti rubella anti cmv de negatif onlar için aşı mı olucam bu hamileliği ertelttirir mi ?:26:

tatlım sorunun bulunmuş cözülebilcek bi sorun.sorunu bilmek onu cözmenin yarısıdır ne laf ettim dimi
pekiii anti tox anti rubella anti cmv de negatif onlar için aşı mı olucam bu hamileliği ertelttirir mi ?:26:

bu testleri ben ilk kez duydum ne ile ilgili acap

rubelle için aşı var ama ardından 3 ay hamile kalmaman gerek. bebek olursa sakatlık oluyor. bende de negatif. aşı yaptırmadım 3 ay bekleyemem diye. hoş 2 yıldır bekliyorumyemene içmene dikkat et bir şey olmaz. yeşillikleri iyi yıka. dışarıda yeşillik salata yeme. et iyi pişmiş olsun. çiğ et yeme. bişicik olmaz Allahın izni ile

Kizlar bulasik makinasinda deterjan haricinde tuz parlatici gibi seyler kullnmak zorundamiyiz bu tuz ayri bi tuz mu ozel bi tuz mu
Canim tuz normal tuz degil ben bim den alnistin evleneli bir daha almadim gerci hergub calistirmiyorun onunda etkisi var yani uzun sure gider bir kere alsan parlatici ise ben kullanmiyorum sirke kullaniyorum onun yerine

Sln kizlar volemm doktora gitmissin bu bebisin ayak sesleriii

sanırsam siyah oln bulaşık makinasını alcaz bittim resmen ona ya

tatlım sorunun bulunmuş cözülebilcek bi sorun.sorunu bilmek onu cözmenin yarısıdır ne laf ettim dimi

bu testleri ben ilk kez duydum ne ile ilgili acap
evet ben de ona sevindim aslında en azından sorun bulundu adet sancılarımın çokluğu da bu sebeptenmiş saçlarım deli gibi dökülüyodu yakınlarım kel kalıcaksın diyodu demekki bundanmış hep keşke daha önce gitseydim neyse iyi oldu gittiğim zaten hamile kalsam da düşük riski oluyomuş bu değer düşmezse bari hamiş kalmadan sorunu hallederiz Allah'ın izniyle inşallah
peeh 3 ay bekleyemem ben de o zaman yediklerime dikkat ederim tatlım sağol aydınlattın beni topiğimizin biricik doktoruuu
sanırsam siyah oln bulaşık makinasını alcaz bittim resmen ona ya

hayırlı olsun canım şimdiden al tabi yorma kendini artık bulaşık makinası yıkasın isim de tak anneminkinin adı ayşe ayşe yıkasın gel biz oturalım dio

üffffffffffffff ne oluyor bana ya yemeği yedim gene uykum var ilk 3 ayda bile böle uykum gelmiyorduuuuuu
ee uyu bacıııım

ne demek balııımgelsin bebişlerimiz

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr o siyah makinayı almaya karar vermiş eşim birazdan siparişini vercekmiş.makinanın yannda bide 200 tl hediye ceki verceklermiş onunlda beşiği alırızzzzzzzzzz ohh 4 köşe oldu keyfimm

sen şimdi böyle anlatınca şöyle düşündüm bebek yapmaya karar verdiğimiz ilk aylarda doktora gidip bi ön muayeneden gecmek iyi olur sankim

uyuyamdimi gece 11 bucukta 12 de flan uyu sabah 11 de kalk öğleden sonra akşama kadar bidaha uyu normal mi yanii

bendede dun sert batmalar oldu ,bugun hepsi uctu gitti :44: ayy keseyi bir gorsem oyle rahatlicamki 6 mayis nerdesinnn ufff,, arada batma disinda hic ama hic belirtim yok ,bide cok kotu koku aliyorum,,len irem gacisi sen ne durumdasin ?? niye bebislerimiz ben burdayim demiyoki:26::26:kiki

La adet olmuyoz bundan guzel belirtimi olur, suan mm lik bisey durmadan yer mi genisletecek kasigi batsa dert batmasa dert yegenim ne yapsa yaranamiyo yaw canim ben telas yaparak bi kere 2 gunumu cok kotu gecirdim biseye takilnisti o an karar verdim hic biseye canimi sıkmıyorum bence bebislerimiz uslu ve disari cikinca yapacagi yaramazliklari dusunyo

he yaff banada keyif durtuyo galiba sende hic bulanti olmadi dimi :26: pc de 7 haftadan sonra daha cok baslar bulanti diyor,:26: yani bende durum degisebilir :44: dicem ama :44: kizimdada bulanmadiki

kikim ikinci bebişin ama halen aynı evham aynı hyecan oluyor dimi.ben diyorum ilk 3 4 ay insan kendini hamile gibi değil hasta gibi hissediyor ama irem gibi uslu bebeği olanlarda usg resimlrini görmeden pek hamile gibi hissetmiyor kendini o koku yokmu kokuu ben buzdolabı kokusuna takmış durumdayım. en sevdiğim erkek parfümü bile bana acayip kokuyor
yandınız siz yandınızzz 9 ay boyunca koccccamannnnnnnnn liste hazırlamışlardır tek tek yapcak hepsini bende oturcam sizi izlicycem uslu uslu bebişimle
he yaff banada keyif durtuyo galiba sende hic bulanti olmadi dimi :26: pc de 7 haftadan sonra daha cok baslar bulanti diyor,:26: yani bende durum degisebilir :44: dicem ama :44: kizimdada bulanmadiki

rahatlık batıyor galiba kikimm...

selam kızlar bugun adet olmadıgım 2. günüm hala tık yok gebelik testi aldım ama sonuc negatif 10 nisandada kadın doguma gitmiştim ozamanlar bişey yoktu olması imkansız dimi cünkü arada 13 gün var hamile olsam anca diger ay belli olru sanırım ya biri beni aydınlatsa iyi olur bu konuda hiç bilgim yok lütfen ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…