hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

hoşgeldin.Sabah idrarıyla mı yaptın testi.10 nisanda neden gitmiştin kadın doğum uzmanına

hoşgeldin.Sabah idrarıyla mı yaptın testi.10 nisanda neden gitmiştin kadın doğum uzmanına

nisan ayında artık korunmayı bırakmıstık bebek düşünmeye basladıgım için bir dr.a görünmek istedim kansızlık sorunum vardı birde adetlerim agrılıydı kistim felan varmı diye gitmiştm sorun cıkmadı şükür ama o zamanlar bebek yoktu bu kadar kısa sürede olrumu bilmiyorum ama hala adet olmadım ya acaba hamilemiyim diye düşünürken testim negatif cıktı

sabah 6 da kalktıgımda yapmadım tekrar 2. uyandıgımda saat 11 de felan yaptım

Son düzenleme:

Yanlış hatırlamıyorsm 28 günde bi düzenli adet oluyordun.Doktora gittiğin günler de yumurtlama günlerine denk geliyor yani o gün doktorun bebek var mı yok mu göremezdi zaten.O günlerde eşinle değerlendirmiş miydin.Hemen idrara geçmeyebilir bünye meselesi bazı bayanlarda bata 4 gün varken idrar testiyle öğrenebilir bazı bayanlarda ise battan 1 hafta geçtikten sonra gözükür.

28 günde bir adet görüyorum düzenlidir adetlerim ama anlamıyorum neden böyle oldu adet olsamda içim rahatlasa olcaksa olsun olmayacaksa olmasın yaa off düşünmekten kafayı yicem. nisan ayında 3 günde bir eşimi görmye gayret göstermiştim hatta dr. a gittiğimde yumurtlamaya baslamıssın eşinin gör hamişe kalma sansın olabilir demişti o gün görememiştim ama sonralarda görüşmüştük bir hfta kadar adet olmassam ozaman testte cıkarmı yanii _?

kan testi yaptırma şansın yokmu

kan testi yaptırma şansın yokmu

kan testi yaptırma imkanım var ama sonuclar hemen cıkmıyor ertesi gün veriyolar ama bu saatten sonra yetişemem kliniğe. acaba hamile kalma olasılıgım nedir sizce 10 nisanda dr.da bişey gözükmemişti son 13 günde hamile kala ihtimalim varmıkii ?

şimdi benim aklıma gelen 28 günde düzenli adet olurken 2 gün gecikmen iyiye işaret ediyor gibi geliyor ama yinede temkinli davranyorum.dediğim gibi dktorunda söylemiş yumurtluyrsun diye.doktora gitmeden 2 3 gün önce ilişkiye girdiysen hamile olma ihtimalin olabilir diye düşünüyorum.bence perşembee kadar gelmes ise bi kan testi yaptır derim

ya illede bu ay olayım diye bi gayem yok ama adet olmadım ya diken üzerindeyim ya olayım yada hamileysem bileyim ne zormus kadın olmak ya bakalım hayırlısı perşembeye kadar beklicem gene olmassa kan testi yaptırayım bari ama söyle bişey var sol kasıgım ve afedersin popomda agrı var neden bilmiyorum adet olmama yakın kahve leke vardı oda yok hayırlı haberler alırım inş.

yüzde 60 iyi haber alabilirsn diye düşünüyorum.mevsimsel değişim ve streste etkiliyor olabilir.bu ay olmassa yumurtlama günlerini düzenli takip etmelisin bunun icin ovu testi ada ateş ölcme yöntemini kullanabilrsn.bana müsade biraz cıkmam lazım.felaket uykum geldi dayanamıyorum biraz kestireyim

selamun hello bacılaaaaaarneşem yerinde
geldiii bahar ayları gevşediii sinir yaylarıı

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr o siyah makinayı almaya karar vermiş eşim birazdan siparişini vercekmiş.makinanın yannda bide 200 tl hediye ceki verceklermiş onunlda beşiği alırızzzzzzzzzz ohh 4 köşe oldu keyfimm
kız valla bak bugün sadece benim gözüme güzel görünüyor sanıyordum ama herkes için güzel bi gün, güle güle kullan canım, deterjanını takma bi sfere mahsus alıyorsun o seni uzun zaman idare ediyo tatlım. iremin yöntemini ben de kullanıyorum yani sirkeyi,mikrop kırıcı diye sirke iyi oluyor ama uzun sure kullanılınca makinaya zarar verir diye şimdi parlatıcı kullanıyorum. hatta sen bana azcık gaz verdin, makinayı temizleyen özel deterjanları var, tek kullanımlık olanlardan yani makinanın özel temizleyicisi(bunu arada sırada yapınca makinanın performansı artıyor, makina miiss gibi kokuyor),neyse çok uzattım şimdi onu koydum AYŞE bıcı bıcı yapıyor
heheeeyt oldu bu iş açarık kız birlikte. kokuturuz vanilya kahve ooooooh

hayırlı olsun canım. Allah tamamına erdirsin
yuupiiiiii kız şu bebiş işlerini halledelim, kafamızın hoşluğu geçsin bu mevzuyu ciddi bir şekilde masaya yatıralım
kafemiz de şömine de olsun muuuuu sonra da bütün kulüp orda buluşuruz

ohhh sabah arkadaşım geldi, türk kayffemizi içtik, falımızı da attık bişiler,tarçınlı kekimizden yedik hava da güzel ohhh keyfim gıcır göbiş deeee bööyleeeeeeeeeeeee oldu mu tamam

Kizlarrrrrr esim makinanim siparisini vermis yarin veya oburgun elimizdwe olurmusss cok mutluyum.esim diyoki bana da bulasik makinasi aldirdiniz ya helal olsun bu bebek nelere kadiir diyor

şömüne olacaksa önünde de ayı yada aslan postu olmalııııı önündeki romantik anlara izin verilmeli

galiba kikii

şömüne olacaksa önünde de ayı yada aslan postu olmalııııı önündeki romantik anlara izin verilmeli

olmadi bide o isi gor cemreeeee senle orkidenin kafesinde, kac para olur o somunenin onunde romantik romantik carpismak rumeysanin harareti basina vurmus ilk musterinden olucak

Kizlarrrrrr esim makinanim siparisini vermis yarin veya oburgun elimizdwe olurmusss cok mutluyum.esim diyoki bana da bulasik makinasi aldirdiniz ya helal olsun bu bebek nelere kadiir diyor

Hadi hayırlı uğurlu olsun ,gelsin ayşematik otursun rümeysamatik şöyle ilk çalıştırdığında bide Mısır patlat geç karşısına izle gelini ohhh,misss
kız herif daha yeni başladı daha nelere mecbur kalırsınız nelere

Senin nezamandı doktor randevun keseyi nezaman görecektin??:26:

galiba kikii

olmadi bide o isi gor cemreeeee senle orkidenin kafesinde, kac para olur o somunenin onunde romantik romantik carpismak rumeysanin harareti basina vurmus ilk musterinden olucak
kikim senin için fesat romantik an derken sadece çarpışma mı aklına geliyor yani pehh bide benim üzerime atıyor suçu senin saçını başını yolarım
doğru diyon daha bunun bebek alışverişi var beşiğei var var da varrrrrr

slm kızlar bikaçgündür yoktum canım sıkkın moralim çok bozuk herşey üst üste gelmek zorundamı

orkidem sana bi sorum olcak benm... ortalama son bir aydır sol kolum uyuşuyo sürekli sıklaştı bu yakınlardada şuan yazarken bile haff bi karıncalanma war... önemli mi önemsizmi bilemedim nettende doğru dügün bilgi bulamadım... sence neden olabilir ve doktora gittiğimde hangi bölüme gitmem gerek canım beni bi aydınlatabilirmisin :100::100::100::100::100::100::26::26::26::26:

gecmiş olsun orkide daha iyi bilir tabiki ama sanki kardiyolojiye gidebilirsin diye düşündüm.senin canın niye skkkın ne oldu bakam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…