hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Canim insallah tez ve hayirli zamanda sende tadarsin bu arada ozeldeki randevuna kadar esin gitmedi diye biliyorum onun isinide halledin ki hepsi topku hallolur kafanizda soru isaretiniz kalmaz ve cabucak gelirbebisiniz
amiiiinnn iremiiiiiiiim inşallah onu halletmedik canım önce bi doktora gideyim de bakalım ne dicek ondan bekliyoruz
canim nasilsin.ne zamandir karsilasmiyordukinan o belirsizlikler hepimizde oluyor.ben de cok yasadim.inshallah yakinda seni o belirsizliklerden kurtaran bebisin gelir

iyyim canım senin meleklerini de gördüm şimdi Maşallah çok tatlılar hele ablaya bittim ben ne kadar neşeli canım benim maşallah maşallah küçük meleğin de çoook tatlı inşallah benim de böyle güzel bebişlerim olur inşallah Allah bana da nasip eder canım Allah bağışlasın kızlarını

yeniler daha taze bilgili oluyor tavsiye ederim. eskiler eskide kalabiliyorlar

Mrb kızlar Cumartesi günü kısmet olursa umre yolcusuyuz hatim indirip orda duasını okuyacağım inşa son 10 cüzüm kaldı okuyabilecek arkadaşım varsa yarın akşama kadar yazarsa sevinirim 20. Cüzden itibaren

yeniler daha taze bilgili oluyor tavsiye ederim. eskiler eskide kalabiliyorlar
tavsiyeni dinliycem.uclu testi yaptirmycaktim ama yeni gelen doktorlarla tanisabilmek icin yaptiricam.

dogru diyon sonucta can emanet ediyoruz doktorlara inneme hadi okulu bitirdin gule gule degildir.herkes iyi seyler soyluyo genc doktorlar icin bi tanisayim hayirlisi icime sinene kadar sanirsam arastirip dururum.boyle direk yanina girdigimde : doktor hanim ben boyle iletisimimin iyi oldugu guleryuzlu alaninda iyi bi doktor ariyom bu yzunden sizinle tanismaya geldim diyebilsem ben kafasi cok karisik alingan biriyim desem.keskeeeee ama nerde bende o yurek.diyebilsem acaba tepkisi ne olurdu terlikle kovalardi hwrhalde.

Canim simdiden hayirli yolculuklar ne guzel orlara gidiip manevi huzurun en yukseklerine cikacaksin.ben arapcadan okumasini bilmiyom.eger turkce anlamiyla okunarakta oluyosa bi cuzu ben alabilrim

Canim simdiden hayirli yolculuklar ne guzel orlara gidiip manevi huzurun en yukseklerine cikacaksin.ben arapcadan okumasini bilmiyom.eger turkce anlamiyla okunarakta oluyosa bi cuzu ben alabilrim

Canım Türkçe'den okunuyor mu bilmiyorum verebileceğin birileri varsa onlara verebilirsin inş Rabbim oralara gidip geldikten sonra yaşatmayı nasip etsin

günaydın milletttt

nasilsiniz canlarim.inshallah hepiniz iyisinizdir.bende geldim size kizlarimin fotolarini getirdim teyzoslari.
Eki Görüntüle 695866 Eki Görüntüle 695867 Eki Görüntüle 695868

maşallah sizeee kızım kocanın seni erkenden kaptığı kadar varsın bu bebişlerin maşallahı var afeti devran büyüğün sempatikliği küçüğün ısırmalık yanaklarına bittim , ikinci resimde cin, üçüncüde ki umursamaz uyumalarını sevsinler o sıpanın bizim içinde öp kokla onları

canım sende bir sıkıntı yoksa direk eşinden isteyecek testi zaten ikinizin sonuçlarına aynı zamanda görmesi fazladan bir ay karınız olur o yüzden demiştim

canım kimlere verdin bilmiyorum ama cumartesi ye kadar okunacaksa ben 22. cüzü alayım bititirim allahın izniyle , bu arada rabbim umrenide dualarınıda kabul etsin inşallah bizede nasip etsin amin ......

Hayirli sabahlar komsiii

maşallah güzel kızlarına yerim onları yaa. hayırlı evlat olsunlar inşallah

Tututu masallah rabbim nazarlardan saklasin.nazlima bebegin hic yeni dogana benzemiyo masallah kac kilo bu cikolata tadinda bebisin.bi ara hamilelikte neler yedin yaz da bende yiyem.

Canım benim çok tatlılar maşallah Rabbim esirgesin yerim ben o tontoşu Rabbim saliha evlat etsin inşa hayırlı uzun ömürler versin

yaaa çook tatlııııııı, bu nasıl bi manzaraaaa
sagolun kizlar.RABBIM ISTEYEN dileyen herkese versin inshallah.
rumusum.ben fazla bir sey yiyemirdum biliyorsun.kusuyordum9 ay kusdum.ama 3 haftada dok.gittim oda bebis 2 hafta kucuk dedi,bende mecburen daldim tatliya.bogreye.sona kadar devam etdim.kizim 3650 qram 51 sm dogdu.yani anliycan oki yiyeceksin rumus.
bartekim ALLAH kabul etsin.dualarin kabul olsun.sag salim git gel/bizede nasip olsun insallah.

herkese hayirli sabahlar kizlaaarrrr... cumamiz mübarek dualarimiz kabul olsun insallahhhhh :) rabbim el acanlarin yalvaranlarin dualarini geri cevirmez insallah bizimkilerde tez zamanda hayirliysa kabul görsün...... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…