nasilsiniz canlarim.inshallah hepiniz iyisinizdir.bende geldim size kizlarimin fotolarini getirdim teyzoslari.
Eki Görüntüle 695866 Eki Görüntüle 695867 Eki Görüntüle 695868
sagol canim.Allah nazarlardan saklasın onları..
amiiiinnn iremiiiiiiiim inşallahCanim insallah tez ve hayirli zamanda sende tadarsinbu arada ozeldeki randevuna kadar esin gitmedi diye biliyorum onun isinide halledin ki hepsi topku hallolur kafanizda soru isaretiniz kalmaz ve cabucak gelirbebisiniz
canim nasilsin.ne zamandir karsilasmiyordukinan o belirsizlikler hepimizde oluyor.ben de cok yasadim. inshallah yakinda seni o belirsizliklerden kurtaran bebisin gelir
nasilsiniz canlarim.inshallah hepiniz iyisinizdir.bende geldim size kizlarimin fotolarini getirdim teyzoslari.
Kızlar hastaneye gelen yeni doktorları baktımda hepsi 2 sene önce mezun olmuşlar sanırsam ilk görev yerleride bizim hastane. Bu kadar yenilere gitmek nası olur sizcebu arada hastane başhekimide hic muayene yapmıyormuş eskiden yapardı.bide şimdi bütün doktorlar hergün muayene yapıyor izinli oldukları gün yok.önceden bugün iki doktorun muayenesi varsa birtnsnin olmuyordu.galiba bazı değişimler olmuş hastanede.
tavsiyeni dinliycem.uclu testi yaptirmycaktim ama yeni gelen doktorlarla tanisabilmek icin yaptiricam.yeniler daha taze bilgili oluyor tavsiye ederim. eskiler eskide kalabiliyorlar
dogru diyon sonucta can emanet ediyoruz doktorlara inneme hadi okulu bitirdin gule gule degildir.herkes iyi seyler soyluyo genc doktorlar icin bi tanisayim hayirlisi icime sinene kadar sanirsam arastirip dururum.boyle direk yanina girdigimde : doktor hanim ben boyle iletisimimin iyi oldugu guleryuzlu alaninda iyi bi doktor ariyom bu yzunden sizinle tanismaya geldim diyebilsem ben kafasi cok karisik alingan biriyim desem.keskeeeee ama nerde bende o yurek.diyebilsem acaba tepkisi ne olurdu terlikle kovalardi hwrhalde.Canim saka yaptim mesajda tabide normaldede ben 2. Yi bir bucuk sene sonra dusunuyom ins bu sipa gibi cok bekletmezbugun esim cok guldurdu beni ben kanepeye uzaninca ayalarimida dayanilan yere uzatiyorum esimde duzgun yat diye kiziyo bugunde bebisim bacaklarini karnina cekmis ya oyle yatiyon cocukta sana cekti duzgun yat kanepeye diyo sonra cevirip birdaha bakiyo usg ye bunun yanaklarida sana cekti diyo ama nasi ciddi bu arada cinsiyete yorum yapmamasina sevindim esim her randevuya gelemiyo ama gelecek randevu icin izin alacakti
Canim yeni mezunuda bir ogretmenin yeni mezunu gibi dusunme doktorlar 2 sene okul zamani stajlari var ustune bahsettiklerin uzman doktor onlarin doktora yani uzmanlik donemleri var ki o da 6 sene yine aras gor olarak calisiyorlar yani o kadarda bos degillerdir ama yinede sen bilirsin ....
Canim simdiden hayirli yolculuklar ne guzel orlara gidiip manevi huzurun en yukseklerine cikacaksin.ben arapcadan okumasini bilmiyom.eger turkce anlamiyla okunarakta oluyosa bi cuzu ben alabilrimMrb kızlar Cumartesi günü kısmet olursa umre yolcusuyuz hatim indirip orda duasını okuyacağım inşa son 10 cüzüm kaldı okuyabilecek arkadaşım varsa yarın akşama kadar yazarsa sevinirim 20. Cüzden itibaren
Canim simdiden hayirli yolculuklar ne guzel orlara gidiip manevi huzurun en yukseklerine cikacaksin.ben arapcadan okumasini bilmiyom.eger turkce anlamiyla okunarakta oluyosa bi cuzu ben alabilrim
amiiiinnn iremiiiiiiiim inşallahonu halletmedik canım önce bi doktora gideyim de bakalım ne dicek ondan bekliyoruz
iyyim canım senin meleklerini de gördüm şimdi Maşallah çok tatlılar hele ablaya bittim ben ne kadar neşeli canım benim maşallah maşallahküçük meleğin de çoook tatlı inşallah benim de böyle güzel bebişlerim olur inşallah Allah bana da nasip eder canım Allah bağışlasın kızlarını
Mrb kızlar Cumartesi günü kısmet olursa umre yolcusuyuz hatim indirip orda duasını okuyacağım inşa son 10 cüzüm kaldı okuyabilecek arkadaşım varsa yarın akşama kadar yazarsa sevinirim 20. Cüzden itibaren
Canım Türkçe'den okunuyor mu bilmiyorum verebileceğin birileri varsa onlara verebilirsin inş Rabbim oralara gidip geldikten sonra yaşatmayı nasip etsin
Hayirli sabahlar komsiiigünaydın milletttt
maşallah sizeeekızım kocanın seni erkenden kaptığı kadar varsın bu bebişlerin maşallahı var afeti devran büyüğün sempatikliği küçüğün ısırmalık yanaklarına bittim , ikinci resimde cin, üçüncüde ki umursamaz uyumalarını sevsinler o sıpanın bizim içinde öp kokla onları
canım sende bir sıkıntı yoksa direk eşinden isteyecek testi zaten ikinizin sonuçlarına aynı zamanda görmesi fazladan bir ay karınız olur o yüzden demiştim
canım kimlere verdin bilmiyorum ama cumartesi ye kadar okunacaksa ben 22. cüzü alayım bititirim allahın izniyle , bu arada rabbim umrenide dualarınıda kabul etsin inşallah bizede nasip etsin amin ......
yaaa çook tatlııııııı, bu nasıl bi manzaraaaanasilsiniz canlarim.inshallah hepiniz iyisinizdir.bende geldim size kizlarimin fotolarini getirdim teyzoslari.
Hayirli sabahlar komsiii
amiiiinnn iremiiiiiiiim inşallahonu halletmedik canım önce bi doktora gideyim de bakalım ne dicek ondan bekliyoruz
iyyim canım senin meleklerini de gördüm şimdi Maşallah çok tatlılar hele ablaya bittim ben ne kadar neşeli canım benim maşallah maşallahküçük meleğin de çoook tatlı inşallah benim de böyle güzel bebişlerim olur inşallah Allah bana da nasip eder canım Allah bağışlasın kızlarını
maşallah güzel kızlarına yerim onları yaa. hayırlı evlat olsunlar inşallah
Tututu masallah rabbim nazarlardan saklasin.nazlima bebegin hic yeni dogana benzemiyo masallah kac kilo bu cikolata tadinda bebisin.bi ara hamilelikte neler yedin yaz da bende yiyem.
Canım benim çok tatlılar maşallah Rabbim esirgesin yerim ben o tontoşu Rabbim saliha evlat etsin inşa hayırlı uzun ömürler versin
günaydın milletttt
maşallah sizeeekızım kocanın seni erkenden kaptığı kadar varsın bu bebişlerin maşallahı var afeti devran büyüğün sempatikliği küçüğün ısırmalık yanaklarına bittim , ikinci resimde cin, üçüncüde ki umursamaz uyumalarını sevsinler o sıpanın bizim içinde öp kokla onları
canım sende bir sıkıntı yoksa direk eşinden isteyecek testi zaten ikinizin sonuçlarına aynı zamanda görmesi fazladan bir ay karınız olur o yüzden demiştim
canım kimlere verdin bilmiyorum ama cumartesi ye kadar okunacaksa ben 22. cüzü alayım bititirim allahın izniyle , bu arada rabbim umrenide dualarınıda kabul etsin inşallah bizede nasip etsin amin ......
sagolun kizlar.RABBIM ISTEYEN dileyen herkese versin inshallah.
yaaa çook tatlııııııı, bu nasıl bi manzaraaaa
komşiiin yine başka topikte tepiniyodur, bizi gördüğü yok
Ne zaman gidiyosun doktora
boş dükkanı ben mi bekleyim zilli , ben slm verene her türlü dönüyom slm vermeyim laf atanlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?