hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

he ya şimdi senin herif almıştır 4 5 tane kızı geziyordur.ey allahım bizim kediler gelir seni ısırır ona göre herif frinler tutmuyor onun derdine düşmüş sen ne düşünüyn

he ya şimdi senin herif almıştır 4 5 tane kızı geziyordur.ey allahım bizim kediler gelir seni ısırır ona göre herif frinler tutmuyor onun derdine düşmüş sen ne düşünüyn

akşam gel pıt pıt olmalı deyince firenleri iyi tutuyor ama yorgunum ayağına kıçını dönüp yatarsa ve bu ayı kaçırırsam ben de firen patlayacak haberi yok

söyledin mi adama yomuş gnlerim diye

sıkıcı olmasın diye söylemedim, ama elli defa adetten bi hafta sonrası ihtimal yüksek diyorum, cin gibidir adet tarihimi ezbere biliyo ama yumoşu takmıyor.... ben de onu takmıyormuş gibi yapınca pır pervane etrafımda dolanıyor, ama hep ben mi çabalayacam. doktora gidince beraber gideriz diye düşünüyorum o zaman onu şikayet edecem. hoş doktoru da ciddiye alır mı bilmiyorum. doktoru sigarayı bırak dedi ama benimki sanırsın fabrika bacasıdır tüttürüyor.amaaan boşver canım ya boşuna içimi şişiiriyorum. kendi bilir hem kendisi çocuğu benden çok istiyor o zaman o düşünsün...

benim eşimde gittiydi doktora onada söylediydi sigarayı bırak diye ooo nerde kim bırakcak onu cok zor.tatlı dille şikayet et doktoruna senden cok istiyorsa senin kadar ugraşması laızım ya.ben gene doktor arayışlarına girdim üçlü test bahanesiyle bi genc doktor var bde ona gitmeyi düşünüyrum.

kız varya sen sorular soruyorsun ya yardımcı olamayınca çok üzülüyorum, şimdi gene öyle oldu, yakında olsaydın tanıdık birilerine sorup bi doktor ayarlardık ama aslında gençler de fena değil bilgileri çok taze ve yeni teknolojilerden daha haberdarlar ben böyle gözlemledim. sen yine de tanıdıklara sor...

yok öyle üzülmek yardımcı olabilceğin bi konu olsa ztn yardımcı olursun onu biliyrm,ilk kadın doğum hastanesine gittğimzde yeni doktorların geldieğin gördüm eşimde dedi gencler daha iyi olur diye.dünde deryanın bi tanıdığı ile konuştuk genc doktrlar icin oda öyle söyledi.icime sinene kadar gezerim galiba doktor doktor.tanıdıklarımın tanıdığı doktorlar artık hastanede yok başhekimi bile değişmiş hastanemizin.yarın bi gidim üclüyü yaptırmak istiyrum diye

rümeysacım benimki yolda geliyormuş, şidi rejimdeya çorba yapmıştım şimdi kalkıp yanına bi de salata yaparım onu yesin... benimki şaka maka kilo verdi iki haftada 5 kilo verdi bile, ama ben daha yavaş veriyorum sadece 2 kilo vermişim. evde oturarak anca oluyor neyse artık yaza kadar yapacaz bişiler. öpüyorum canım seni görüşürüz sonraa

bu arada beslenmene çok dikkat et benim çocukluk arkadaşım bebeğine hamileyken ay bee ay kontrollu yemesi gerekenleri yerdi, bebişi çok güçlü ve doğdu emdi, kafayı hemen tuttu gaz problemi de yaşamadı. sen de dikkat et kendine hadi kaçtım ben. yarın sonuçları çıkar mı bilmem ama yazarsın burayaaa

ayy ne tatlı bu bebik çok uslu annesi maşallah ona
yok canım o devlettte gittiğim doktor ona adet olmam belki kist vardır diye gitmiştim diğerinin günü 3ü ya o yüzden
şimdi diğerine gidicem özel olana gün bulmak daha zor ehehe bekliyorum o ne derse onu yapıcam

tamam canım sen git benimkide gelsede yesek acıktım bea yok ckcağğını sanmam

Kızlar hastaneye gelen yeni doktorları baktımda hepsi 2 sene önce mezun olmuşlar sanırsam ilk görev yerleride bizim hastane. Bu kadar yenilere gitmek nası olur sizcebu arada hastane başhekimide hic muayene yapmıyormuş eskiden yapardı.bide şimdi bütün doktorlar hergün muayene yapıyor izinli oldukları gün yok.önceden bugün iki doktorun muayenesi varsa birtnsnin olmuyordu.galiba bazı değişimler olmuş hastanede.

anladım canım.peki senin değerin tam sınırdamı cıkmıştı

anladım canım.peki senin değerin tam sınırdamı cıkmıştı
evet canım sınırda değerlerim bakalım bu doktor ne dicek:18:
Bu kadar doktor konusunda kararsız kalan insan var mı merak ediyorum ne kararsız karı oldum cıktım ya
beeeen varım çok kararsızım ben de forumlardan araştırdım da bi de etrafa sordum karar verdim şimdi eheh normal yani tatlım

evet canım sınırda değerlerim bakalım bu doktor ne dicek:18:

Beeeen varım çok kararsızım ben de forumlardan araştırdım da bi de etrafa sordum karar verdim şimdi eheh normal yani tatlım

şimdi devlete gitmeye başladım ya o yüzden etrafımdakiler bilmiyr hepsi yeni glmiş birtansi eski,yeni gelen iki doktorda cok gencmiş daha 2 sene olmuş okullarnı bitireli

Anam 2.yi düsünüyo simdiden:)) masallah kuzucuguna cinsiyeti de ögrensek de rahatlasak ayy cok merak ediyorum)
Canim saka yaptim mesajda tabide normaldede ben 2. Yi bir bucuk sene sonra dusunuyom ins bu sipa gibi cok bekletmez bugun esim cok guldurdu beni ben kanepeye uzaninca ayalarimida dayanilan yere uzatiyorum esimde duzgun yat diye kiziyo bugunde bebisim bacaklarini karnina cekmis ya oyle yatiyon cocukta sana cekti duzgun yat kanepeye diyo sonra cevirip birdaha bakiyo usg ye bunun yanaklarida sana cekti diyo ama nasi ciddi bu arada cinsiyete yorum yapmamasina sevindim esim her randevuya gelemiyo ama gelecek randevu icin izin alacakti

Canim yeni mezunuda bir ogretmenin yeni mezunu gibi dusunme doktorlar 2 sene okul zamani stajlari var ustune bahsettiklerin uzman doktor onlarin doktora yani uzmanlik donemleri var ki o da 6 sene yine aras gor olarak calisiyorlar yani o kadarda bos degillerdir ama yinede sen bilirsin ....

Canim insallah tez ve hayirli zamanda sende tadarsin bu arada ozeldeki randevuna kadar esin gitmedi diye biliyorum onun isinide halledin ki hepsi topku hallolur kafanizda soru isaretiniz kalmaz ve cabucak gelirbebisiniz

ben belirsizlikler içinde boğuşuyorum canım :18:

canim nasilsin.ne zamandir karsilasmiyordukinan o belirsizlikler hepimizde oluyor.ben de cok yasadim.inshallah yakinda seni o belirsizliklerden kurtaran bebisin gelir

nasilsiniz canlarim.inshallah hepiniz iyisinizdir.bende geldim size kizlarimin fotolarini getirdim teyzoslari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…