hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

komşiiin yine başka topikte tepiniyodur, bizi gördüğü yok
ne zaman gidiyosun doktora
bugun bulasik makinam gelicek o yzden gidemedim pazartesiye kaldim.

herkese hayirli sabahlar kizlaaarrrr... cumamiz mübarek dualarimiz kabul olsun insallahhhhh :) rabbim el acanlarin yalvaranlarin dualarini geri cevirmez insallah bizimkilerde tez zamanda hayirliysa kabul görsün...... :)
hosgldin sefa geldiniz.ne guzel dua ettiniz oyle.amin

şu burun hep havada hep havada boş dükkan mı, gözlerin de iyi görmüyo, naahhh kaç sayfa yazmışız
elimasali komsim olcak okadar

o yüzden mi sabah mesajı ben yazıyom hepiniz uyuyun uykunuzu alın keyfinizce gelin beni burda nöbetçi sanın
ama komsimm sen calisan bebisi uslu olan bi gacisin hem o senin tatli dilin ile acilinca topik daha bi tatli oluyor

komşiiin yine başka topikte tepiniyodur, bizi gördüğü yok
ne zaman gidiyosun doktora
bugun bulasik makinam geliyor o yuzden cikamdim disari pazartesiye kaldi

herkese hayirli sabahlar kizlaaarrrr... cumamiz mübarek dualarimiz kabul olsun insallahhhhh :) rabbim el acanlarin yalvaranlarin dualarini geri cevirmez insallah bizimkilerde tez zamanda hayirliysa kabul görsün...... :)
hosgeldiniz sefa geldiniz.ne guzel bi dua ederek giris yaptiniz yuce rabbim insallah kabul buyurur.

şu burun hep havada hep havada boş dükkan mı, gözlerin de iyi görmüyo, naahhh kaç sayfa yazmışız
Eli masali komsim olacak o kadar
o yüzden mi sabah mesajı ben yazıyom hepiniz uyuyun uykunuzu alın keyfinizce gelin beni burda nöbetçi sanın
ama komsim sen calisan bebisi uslu mu uslu olan bi gacisin o tatli dilin ile acilinca topik tatlu oluyor o gun.

öyle mii olsun, hafataya gidersin, bu arada güle güle kullan inşallahhhh

hayırlı olsun güle kullan canım benim, ben topiği açmama bişey demiyom ben görmeyen göslere kızıyom

varya şu boktan dünyaya birde çocuk getiriyorsunuz yaaa ...

evet şkürler olsun ki senin b..... gördüğün bu dünya bizim icin sınav yeri ve biz buraya cocuk getirebildğimiz icin şükür ediyoruz.
senin de rabbim yar ve yardımcın olsun cok zor bir durumda olmalısınki böyle bi kelime kullanıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…