Hayirli sabahlar komsiii
boş dükkanı ben mi bekleyim zilli , ben slm verene her türlü dönüyom slm vermeyim laf atanlara
nasilsiniz canlarim.inshallah hepiniz iyisinizdir.bende geldim size kizlarimin fotolarini getirdim teyzoslari.
Eki Görüntüle 695866 Eki Görüntüle 695867 Eki Görüntüle 695868
herkese hayirli sabahlar kizlaaarrrr... cumamiz mübarek dualarimiz kabul olsun insallahhhhh :) rabbim el acanlarin yalvaranlarin dualarini geri cevirmez insallah bizimkilerde tez zamanda hayirliysa kabul görsün...... :)
o yüzden mi sabah mesajı ben yazıyom hepiniz uyuyun uykunuzu alın keyfinizce gelin beni burda nöbetçi sanınhadi hadi kiz hakli bende goremiyorum seni pek burelarda.
bugun bulasik makinam gelicek o yzden gidemedim pazartesiye kaldim.komşiiin yine başka topikte tepiniyodur, bizi gördüğü yok
ne zaman gidiyosun doktora
hosgldin sefa geldiniz.ne guzel dua ettiniz oyle.aminherkese hayirli sabahlar kizlaaarrrr... cumamiz mübarek dualarimiz kabul olsun insallahhhhh :) rabbim el acanlarin yalvaranlarin dualarini geri cevirmez insallah bizimkilerde tez zamanda hayirliysa kabul görsün...... :)
elimasali komsim olcak okadarşu burun hep havada hep havadaboş dükkan mı, gözlerin de iyi görmüyo, naahhh kaç sayfa yazmışız
ama komsimm sen calisan bebisi uslu olan bi gacisin hem o senin tatli dilin ile acilinca topik daha bi tatli oluyoro yüzden mi sabah mesajı ben yazıyom hepiniz uyuyun uykunuzu alın keyfinizce gelin beni burda nöbetçi sanın
bugun bulasik makinam geliyor o yuzden cikamdim disari pazartesiye kaldikomşiiin yine başka topikte tepiniyodur, bizi gördüğü yok
ne zaman gidiyosun doktora
hosgeldiniz sefa geldiniz.ne guzel bi dua ederek giris yaptiniz yuce rabbim insallah kabul buyurur.herkese hayirli sabahlar kizlaaarrrr... cumamiz mübarek dualarimiz kabul olsun insallahhhhh :) rabbim el acanlarin yalvaranlarin dualarini geri cevirmez insallah bizimkilerde tez zamanda hayirliysa kabul görsün...... :)
Eli masali komsim olacak o kadarşu burun hep havada hep havadaboş dükkan mı, gözlerin de iyi görmüyo, naahhh kaç sayfa yazmışız
ama komsim sen calisan bebisi uslu mu uslu olan bi gacisin o tatli dilin ile acilinca topik tatlu oluyor o gun.o yüzden mi sabah mesajı ben yazıyom hepiniz uyuyun uykunuzu alın keyfinizce gelin beni burda nöbetçi sanın
batıma kalı 3 güncük inş olmam çok dua ediyorum kızlar sizde dua edin olurmu bnm için
bugun bulasik makinam geliyor o yuzden cikamdim disari pazartesiye kaldi
hosgeldiniz sefa geldiniz.ne guzel bi dua ederek giris yaptiniz yuce rabbim insallah kabul buyurur.
Eli masali komsim olacak o kadar
ama komsim sen calisan bebisi uslu mu uslu olan bi gacisin o tatli dilin ile acilinca topik tatlu oluyor o gun.
öyle mii olsun, hafataya gidersin, bu arada güle güle kullan inşallahhhh
bugun bulasik makinam gelicek o yzden gidemedim pazartesiye kaldim.
hosgldin sefa geldiniz.ne guzel dua ettiniz oyle.amin
elimasali komsim olcak okadar
ama komsimm sen calisan bebisi uslu olan bi gacisin hem o senin tatli dilin ile acilinca topik daha bi tatli oluyor
hayırlı olsun güle kullan canım benim, ben topiği açmama bişey demiyom ben görmeyen göslere kızıyom
Kiz sen halen adet olmadsin mi.ne zaman kanda baktircan
bilmyomki kız kanda baktırmaya korkuyom erken diilmi bebeğim ya gerçş 3 gün kaldı daha varki olmama günü geçmediki ama
varya şu boktan dünyaya birde çocuk getiriyorsunuz yaaa ...
ne demeye çalışıyosun be sanamı sorcaz çocuk getirrken nekadr karamsarsın öle terbiyesiz
varya şu boktan dünyaya birde çocuk getiriyorsunuz yaaa ...
bilmyomki kız kanda baktırmaya korkuyom erken diilmi bebeğim ya gerçş 3 gün kaldı daha varki olmama günü geçmediki ama
rümeysa nerdesn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?