hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

heee kısss şişe attıydım yaaaaaaaaaa

gecmis ne cabuk bitti kimse pek ugramamis galiba :44::44:

migdem dun gecden beri eksiyo kizlar ,,milletinki bulanir benimkide eksiyoo,,bide her yedigim migdemde kayniyo sanki fokur fokur iyyyyy:120::120::26::26: ben busefer siradisi biseyim

erkek gelio galiba kıs öle doğdu içime birden hayırlısı olsun inşallah... Bizimde oğluşumuzun ismi Ali Uras ...Ali yüce yüksek ulu demek Uras şans mutluluk saadet demek ..Uras Uraz olarakta kullanılıomuş aslı öyleymiş oğuz türkçesi ama bana s daha kolay geldi onu tercih ettim...İsmi gibi şanslı mutlu olsun inşallahhh hayırlısıyla sağlıcakla gelse artıkınn ...hala yüzünüde tam göstermedi utangaç evladım benim hiç anasına çekmemişşşş

Ya bende diyorum terlik hatirliyom diye bak terlikte varmis kikiiii , canim saglikla gelsin ali uras bey yerim o pasayi , tatlim hurma son syda yemek kasilmalari arttirip dogumu kolaylastirkyo diye biliyom arastir ama tabi

yerim ben o Ali Uras'ı. aman da utangaçmış. canım allah hayırlısı ile kurtarsın, sağlıcakla kucağına alasın

Günaydın hanımlar yumurta toplaması için gidiyorum. Yoldayım. Dualarinizi eksik etmeyin

rabbim yar ve yardımcın olsun tatlım , inşallah katileti yumoşların ve güzel haberlerinle döneceksin

günaydın bu arada işçi bayramını bilmeyen kikime inat

Günaydınlarrrrrr herkezeee iremeee inaaattt işçiler bayramı evet burda hiçbir yer kapalı olmuyor . Tr yi bilemiyorum.
en güzeli dün benim bayramımdı çooooookkkk güzel bir doğum günü geçirdim eşimle dışarıda yemek yedik gezdik,güzel hediyeler aldım ohhhh

no problemo tatlım bilmemek değil öğrenmemek ayıp , bu sözü hatırlıyon demi tr den mutlu yıllar hemşom gelecek yaşın daha geniş bir ailede geçecek ha nasıl gidiyo hamişlik bulandırıyo mu susamın seni valla olumsuz elektrik gönderme herkes bir garip dalarım valla

İnş canım şehzade anası olmak dileğim benimde , benim içime hep kız doğuyo nedense hayırlısı olsun sağlıklı olsunda gerisi önemli değil.
kız isim çok güzel,çok beğendim ismiyle uzuuuunn sağlıklı seneler yaşasın inşallah .hayırlı evlat olmayı nasip etsin. Amİn
bugem benim ablamda 4 gün gecikti , stres yapma bugün yarın gelir eli kulağındadır keratanın

Son düzenleme:

Yok tek hatırladığım söz , açtırma kutuyu söyletme kötüyü
Tşk ederim peşpeşe olan güzel dileklerin için
bulantım yok ama miğdem çok kötü ekşiyomu desem yediklerim orda kaynıyor sürekli ve çookk halsizim herdaim.
Kız zilli seni öyle bir elektrikle çarparımkiiii,,,kendini izdivaç programında bulursun valahi57:
sen nereye dalıyorsun kime dalacaksın gel gel bekliyom nasıl dalacak görelim

Son düzenleme:
Orkide

ooooh obsesyon azalmaya başladı galiba boş ver az daha süpürme. kikim yumurtan sol taraftan çatlamış olabilir ve orada corpus luteum denen yapı gelişmiş olabilir diye düşünüyorum. yani o ağrılar olcek o kadar

Canım :44::44::44: bu ne ya :44: hiçbişi anlamadım obsesyon nedir :26:corpus luteum :44: Annan güzel mi :26:
kolay Türkçe'den konuşun benle yaff

Son düzenleme:

başlarsam önce rümüşten başlıycam sıraya seni de sokarım senden korkan sen gibin olsun pehhh

kızım takıntılıyım temizliğe düşkünüm demiyon mu bebeiş azalttı diyo takılma latinceye yükleme bak kasılmalarının nedenini açıklamış işte

Heee latince ,:44: doğru ilk defa rekor kırdım 2 gün ev süpürmedimama sol tarafına bişey olmuş dedi o:26: sen eziyet edip cevaplama o gelince yazar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…