bugeeeeeekacak bugeeeemmm ne ara doguma yaklastin yaff hizinada hec yetisilmiyor,,ireeeemmmm bu adama terlikte degil ,bildigin cam sise firlatiydi arkasindan hemde balkondan ,,oyle edince hersey hizliya bindi galiba
dualarimiz seninle canim ,sag saglim irkegini kucagina alirsin insallah
gecmis ne cabuk bittikimse pek ugramamis galiba :44::44:
migdem dun gecden beri eksiyo kizlar ,,milletinki bulanir benimkide eksiyoo,,bide her yedigim migdemde kayniyo sanki fokur fokur iyyyyy:120::120::26::26: ben busefer siradisi biseyim
kikiiiihhhkikihhhhh :) evett terliğin yanısıra ardından 4. kattan attığım soda şişesinide unutmayalım tabeeeeeeee
ay bugün kontrolümüz vardı maşallah bizimki tontiş bu haftada gelmio pzt yine gitces artıkın gelmesse getirtces dedi dr amcası çünkü 4 kiloyu aşarsa normal doum şansımı kaybediorum ee o zamanda 41. haftayı beklemenin anlamı yok sezeryana kalırsak fenalardayıssssss oğlum az kilo alsa bu hafta gelse hayırlısıyla inşallah
erkek gelio galiba kıs öle doğdu içime birden hayırlısı olsun inşallah... Bizimde oğluşumuzun ismi Ali Uras ...Ali yüce yüksek ulu demek Uras şans mutluluk saadet demek ..Uras Uraz olarakta kullanılıomuş aslı öyleymiş oğuz türkçesi ama bana s daha kolay geldi onu tercih ettim...İsmi gibi şanslı mutlu olsun inşallahhh hayırlısıyla sağlıcakla gelse artıkınn ...hala yüzünüde tam göstermedi utangaç evladım benim hiç anasına çekmemişşşş
Günaydın hanımlar yumurta toplaması için gidiyorum. Yoldayım. Dualarinizi eksik etmeyin
Günaydın hanımlar yumurta toplaması için gidiyorum. Yoldayım. Dualarinizi eksik etmeyin
Günaydınlarrrrrr herkezeee iremeee inaaatttişçiler bayramı evet burda hiçbir yer kapalı olmuyor . Tr yi bilemiyorum.
en güzeli dün benim bayramımdı çooooookkkk güzel bir doğum günü geçirdimeşimle dışarıda yemek yedik gezdik,güzel hediyeler aldım ohhhh
erkek gelio galiba kıs öle doğdu içime birden hayırlısı olsun inşallah... Bizimde oğluşumuzun ismi Ali Uras ...Ali yüce yüksek ulu demek Uras şans mutluluk saadet demek ..Uras Uraz olarakta kullanılıomuş aslı öyleymiş oğuz türkçesi ama bana s daha kolay geldi onu tercih ettim...İsmi gibi şanslı mutlu olsun inşallahhh hayırlısıyla sağlıcakla gelse artıkınn ...hala yüzünüde tam göstermedi utangaç evladım benim hiç anasına çekmemişşşş
no problemo tatlım bilmemek değil öğrenmemek ayıp , bu sözü hatırlıyon demi tr denmutlu yıllar hemşom gelecek yaşın daha geniş bir ailede geçecek ha nasıl gidiyo hamişlik bulandırıyo mu susamın seni valla olumsuz elektrik gönderme herkes bir garip dalarım valla
Kizlar islem bitti. Anestezinin sersemligi var. Eve gidince yazarim
gunaydin kizlar ..orkidem yumoslarin hayirli olsun.tedavin iyi sonuclanir insallah
yok tek hatırladığım söz , açtırma kutuyu söyletme kötüyü
Tşk ederim peşpeşe olan güzel dileklerin için
Bulantım yok ama miğdem çok kötü ekşiyomu desem yediklerim orda kaynıyor süreklive çookk halsizim herdaim.
Kız zilli seni öyle bir elektrikle çarparımkiiii,,,kendini izdivaç programında bulursun valahi57:
Sen nereye dalıyorsun kime dalacaksın gel gel bekliyom nasıl dalacak görelim
orkide
ooooh obsesyon azalmaya başladı galibaBoş ver az daha süpürme. Kikim yumurtan sol taraftan çatlamış olabilir ve orada corpus luteum denen yapı gelişmiş olabilir diye düşünüyorum. Yani o ağrılar olcek o kadar
canım :44::44::44: Bu ne ya :44: Hiçbişi anlamadım obsesyon nedir :26:corpus luteum :44: Annan güzel mi orkidem
Kolay türkçe'den konuşun benle yaff
başlarsam önce rümüşten başlıycam sıraya seni de sokarım senden korkan sen gibin olsun pehhh
Ne yapmış rümüşüm hennnndokunamasın nnn o kıza nnnalçakkk ,seni hemşo bilirdim
kızım takıntılıyım temizliğe düşkünüm demiyon mu bebeiş azalttı diyo takılma latinceye yükleme bak kasılmalarının nedenini açıklamış işte
heee latince ,:44: Doğru ilk defa rekor kırdım 2 gün ev süpürmedimama sol tarafına bişey olmuş dedi o:26: Sen eziyet edip cevaplama o gelince yazar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?