yollla yollaaaaaaaaaaaBugun hava tekrar bozdu ama ben yinede usenmedim ben bile hayretlerdeyimyazliklari cikarttim giyebileceklerimi cikartiyom tabiki denemeler sirasinda birde gobus durumumu cektim sizle paylasmak icin ama telden yuklenmiyo p.tesi hal caresine bakarim artik
orkide orkideeee bu bebişin hazırlıkları mııııııııııııııı :118: :118: :114: :112:hoppaaaa
yollla yollaaaaaaaaaaa
evveeeeeeeeeeeeet
Ben oturunca belli oluyoda ayakta pek yok gibiydi bayafir bakmiyomusum meger gobuslenmisim yaw
Rumusum hala tik yokallahtan istahimda abartili degil 12 haftayi 1200 gr lakapattim hala fitim 55 olmadim bakalim gelecek randuvu nolur
Ben oturunca belli oluyoda ayakta pek yok gibiydi bayafir bakmiyomusum meger gobuslenmisim yaw
Rumusum hala tik yokallahtan istahimda abartili degil 12 haftayi 1200 gr lakapattim hala fitim 55 olmadim bakalim gelecek randuvu nolur
kizlarrrrrrrrrnasilsiniz? uzun zamandir yazamadim. orkidem Rabbim gonlune gore versin ins biz de iyiyiz oglusumla alistik artik birbirimize sadece uykusuzluga alisamadik
kizlarrrrrrrrrnasilsiniz? uzun zamandir yazamadim. orkidem Rabbim gonlune gore versin ins biz de iyiyiz oglusumla alistik artik birbirimize sadece uykusuzluga alisamadik
ah ah çook önemli bir sınava girecek kadar heyecanlıyım. şu transfer gününü iple çekiyorum ama sanki gelmiyor. hayırlısı ile bir gelse. ya sonra test zamanı nasıl bekleyeceğim. Allah bana sabır versin. heyecacandan ne yaptığımı bilmiyorum. bütün evi temizledim nerdeyse, uyudum uyandım hala bugün bitmedi yaa
ah ah çook önemli bir sınava girecek kadar heyecanlıyım. şu transfer gününü iple çekiyorum ama sanki gelmiyor. hayırlısı ile bir gelse. ya sonra test zamanı nasıl bekleyeceğim. Allah bana sabır versin. heyecacandan ne yaptığımı bilmiyorum. bütün evi temizledim nerdeyse, uyudum uyandım hala bugün bitmedi yaa
yooo değiştirmedim, alerji olduğunu artık pek düşünmüyorum çünkü kışın da böyleydi. ben mikrop kapıyorum diye düşündüm ve çook dikkar ettim, ben zaten öpüşmekten pek hoşlanmam, sevdiğim biriyse yapışır sarılırım. havlularımdan da olacağını pek sanmam, eşimle bile havlularımı zaten ayırıyorum anlamadım, galiba hafta içi doktora gidecem öyle görünüyorSen o zaman yok oldugu zamanlar miydi bilmem amabenim esimde de sinirda hareketlilik sikintisi vardi belki sayi da oyledir emin degilim, esim sadece 3 hafta ilac kullandi ve o ay sen moralinide bozma
Esinide gazla nihayetinde sikintiniz tespit edilmis en onemlisi bu her sekilde yoluna girer hersey rabbimin izniyleharekete sikinti yok fiyon ama kabak cekirdegi onada biliyon
Alerjimi oldun biseye kiz yuz kremini falan degistirdin mi son zamanlar :44:
Gunaydin kizlar
aaaaaaaacanım bende bi nete gireyim dedim az önce suni sancıyla doum başlatma nasılmış yapanlar deneyimliler ne demiş derken tesadüfen bi sayfada dediğini gördüm . meryem suresini okumak ve hurma yemek doumu kolaylaştırır demişler . Allah hepimizin yardımcısı olsun Kuranda meryem suresinde geçio hakkaten inşallah faydasını görürüm bugün ilk işim dışarı çıkıp hurma almak olcak :) gerçi ben 39+5 im artık ama Allah ne derse o olur canımda çok fena çekti zaten ağzım doldu valla...bide bebek ilk doğduunda ağzına ilk önce hurma verip şöle bi iki emmesini sağlamak lasımmış sünnetmiş ...
yaaa balım sen niye kendini bu kadar yoruyorsunkiii, yardımcın yokmuydu senin çağır yarına gelsin bence, sen de bu güzel havaların tadını çıkar...oooy bugeeeemütü yapıyorum kız çamaşır yıkama yemek falan. tüp transferi öncesi son ev işleri
kızlar maşallah çekip nazar boncuğu yapıştırmışar haklılar vallaBen oturunca belli oluyoda ayakta pek yok gibiydi bayafir bakmiyomusum meger gobuslenmisim yaw
oyyy orkiii sana bi yetişsem saçını başını yolacam, kız bu havalar kaçar mıııı....git bi su kenarına al eline kitabını kocan da sana romantik bir piknik sofrası hazırlasın oohhhh, ne işin var senin ütüyle mütüyleee zaten sonra hiiiç istemediğin kadar yoğun olacaksın barii şimdi tadını çıkaraydınah ah çook önemli bir sınava girecek kadar heyecanlıyım. şu transfer gününü iple çekiyorum ama sanki gelmiyor. hayırlısı ile bir gelse. ya sonra test zamanı nasıl bekleyeceğim. Allah bana sabır versin. heyecacandan ne yaptığımı bilmiyorum. bütün evi temizledim nerdeyse, uyudum uyandım hala bugün bitmedi yaa
canı rapor alacam diyorduuutransferden sonra normal hayatına devam mı etcen yoksa rapor falan mı alcan
ne resmi yükleyecektin ki kız
önümüzdeki hafta salı transferden sonrası için 4 gün izin aldım. hafta sonu ile birleştirdim. sonraki hafta işe giderim. baktım sıkıldım izinde de işe giderim yaa. sanki evde hep düşünürüm gibi geliyortransferden sonra normal hayatına devam mı etcen yoksa rapor falan mı alcan
güneş açtııı havaaa miisstiiii kalktık bizim evin ordaki yeşil alanda kahvaltı yaptık sonra eve geldik ve yola koyulduk. önce kırkpınara gittik sonra maşukiyeye veee sonra tekrar geriye kırkpınara döndük, hepi birbirine yakın yerlerdi zaten 3 dakka 5dakka... inanılmaz dinlendim çok güzeldiii bildiğim bişi varsa bu havalar kaçmaaazzz.
yooo değiştirmedim, alerji olduğunu artık pek düşünmüyorum çünkü kışın da böyleydi. ben mikrop kapıyorum diye düşündüm ve çook dikkar ettim, ben zaten öpüşmekten pek hoşlanmam, sevdiğim biriyse yapışır sarılırım. havlularımdan da olacağını pek sanmam, eşimle bile havlularımı zaten ayırıyorum anlamadım, galiba hafta içi doktora gidecem öyle görünüyor
aaaaaaaasen daha doğurmadın mııı, en geç cuma diyordun gibi hatırlıyorum, neyseee hayırlı bir zamanda gelir ,kolay doğum olur inşallah
yaaa balım sen niye kendini bu kadar yoruyorsunkiii, yardımcın yokmuydu senin çağır yarına gelsin bence, sen de bu güzel havaların tadını çıkar...
kızlar maşallah çekip nazar boncuğu yapıştırmışar haklılar vallatüüüttüüüü maşallah... ben olsam çoktan duba gibi olurdum dünyanın geri kalan kısmını da ben yerdim
oyyy orkiii sana bi yetişsem saçını başını yolacam, kız bu havalar kaçar mıııı....git bi su kenarına al eline kitabını kocan da sana romantik bir piknik sofrası hazırlasın oohhhh, ne işin var senin ütüyle mütüyleee zaten sonra hiiiç istemediğin kadar yoğun olacaksın barii şimdi tadını çıkaraydın
canı rapor alacam diyorduuu
önümüzdeki hafta salı transferden sonrası için 4 gün izin aldım. hafta sonu ile birleştirdim. sonraki hafta işe giderim. baktım sıkıldım izinde de işe giderim yaa. sanki evde hep düşünürüm gibi geliyor
ah kocam evde olaydı giderdik. bugün evde değil
tatlım beşik resmi yükleyecektim, park tipinin ne olduğunu bilmiyorum....
kikim rumeysam artik dusunmek yok.doktor yapcak takibi. iremim cok merak ettim gobusunu ..
kizlar bugun sezonu actik yuzduk.arkadaslarla denize gittik. darisi sizin basiniza. bodrum yaniyoooo ..birde bugun hic olmayan birsey oldu.her zamanki arkadaslarla gitmistik. yemek yemeden hemen oncesinde birden sinirlerim bozuldu ve aglamaya basladim.neden oldugunuda bilmiyorum.tetikleyen birsey oldu mutlaka ama ne bilmiuorum. arkadaslardasasirdi zaten. oyle kendiliginden ...:44:
kikim rumeysam artik dusunmek yok.doktor yapcak takibi. iremim cok merak ettim gobusunu ..
kizlar bugun sezonu actik yuzduk.arkadaslarla denize gittik. darisi sizin basiniza. bodrum yaniyoooo ..birde bugun hic olmayan birsey oldu.her zamanki arkadaslarla gitmistik. yemek yemeden hemen oncesinde birden sinirlerim bozuldu ve aglamaya basladim.neden oldugunuda bilmiyorum.tetikleyen birsey oldu mutlaka ama ne bilmiuorum. arkadaslardasasirdi zaten. oyle kendiliginden ...:44:
Alis bu gun saymalara daha her ay gun saycan bebisini gormek icinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?