hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

yollla yollaaaaaaaaaaa
orkide orkideeee bu bebişin hazırlıkları mııııııııııııııı :118: :118: :114: :112:hoppaaaa

evveeeeeeeeeeeeet

yollla yollaaaaaaaaaaa

evveeeeeeeeeeeeet

Ben oturunca belli oluyoda ayakta pek yok gibiydi bayafir bakmiyomusum meger gobuslenmisim yaw

Rumusum hala tik yok allahtan istahimda abartili degil 12 haftayi 1200 gr lakapattim hala fitim 55 olmadim bakalim gelecek randuvu nolur

kizlarrrrrrrrr nasilsiniz? uzun zamandir yazamadim. orkidem Rabbim gonlune gore versin ins biz de iyiyiz oglusumla alistik artik birbirimize sadece uykusuzluga alisamadik

kizlarrrrrrrrr nasilsiniz? uzun zamandir yazamadim. orkidem Rabbim gonlune gore versin ins biz de iyiyiz oglusumla alistik artik birbirimize sadece uykusuzluga alisamadik

sweet canım sweet çok sevindim oğluşunla alışmışsınız birbirinize, daha iyi olduğunu umuyorum Allah razı olsun taze anne dualarında bana da yer ayırırsan sevinirim

ah ah çook önemli bir sınava girecek kadar heyecanlıyım. şu transfer gününü iple çekiyorum ama sanki gelmiyor. hayırlısı ile bir gelse. ya sonra test zamanı nasıl bekleyeceğim. Allah bana sabır versin. heyecacandan ne yaptığımı bilmiyorum. bütün evi temizledim nerdeyse, uyudum uyandım hala bugün bitmedi yaa

transferden sonra normal hayatına devam mı etcen yoksa rapor falan mı alcan

Alis bu gun saymalara daha her ay gun saycan bebisini gormek icinn

güneş açtııı havaaa miisstiiii kalktık bizim evin ordaki yeşil alanda kahvaltı yaptık sonra eve geldik ve yola koyulduk. önce kırkpınara gittik sonra maşukiyeye veee sonra tekrar geriye kırkpınara döndük, hepi birbirine yakın yerlerdi zaten 3 dakka 5dakka... inanılmaz dinlendim çok güzeldiii bildiğim bişi varsa bu havalar kaçmaaazzz.

yooo değiştirmedim, alerji olduğunu artık pek düşünmüyorum çünkü kışın da böyleydi. ben mikrop kapıyorum diye düşündüm ve çook dikkar ettim, ben zaten öpüşmekten pek hoşlanmam, sevdiğim biriyse yapışır sarılırım. havlularımdan da olacağını pek sanmam, eşimle bile havlularımı zaten ayırıyorum anlamadım, galiba hafta içi doktora gidecem öyle görünüyor

aaaaaaaa sen daha doğurmadın mııı, en geç cuma diyordun gibi hatırlıyorum, neyseee hayırlı bir zamanda gelir ,kolay doğum olur inşallah
oooy bugeeeemütü yapıyorum kız çamaşır yıkama yemek falan. tüp transferi öncesi son ev işleri
yaaa balım sen niye kendini bu kadar yoruyorsunkiii, yardımcın yokmuydu senin çağır yarına gelsin bence, sen de bu güzel havaların tadını çıkar...
Ben oturunca belli oluyoda ayakta pek yok gibiydi bayafir bakmiyomusum meger gobuslenmisim yaw

Rumusum hala tik yok allahtan istahimda abartili degil 12 haftayi 1200 gr lakapattim hala fitim 55 olmadim bakalim gelecek randuvu nolur
kızlar maşallah çekip nazar boncuğu yapıştırmışar haklılar valla tüüüttüüüü maşallah... ben olsam çoktan duba gibi olurdum dünyanın geri kalan kısmını da ben yerdim
oyyy orkiii sana bi yetişsem saçını başını yolacam, kız bu havalar kaçar mıııı....git bi su kenarına al eline kitabını kocan da sana romantik bir piknik sofrası hazırlasın oohhhh, ne işin var senin ütüyle mütüyleee zaten sonra hiiiç istemediğin kadar yoğun olacaksın barii şimdi tadını çıkaraydın
canı rapor alacam diyorduuu

önümüzdeki hafta salı transferden sonrası için 4 gün izin aldım. hafta sonu ile birleştirdim. sonraki hafta işe giderim. baktım sıkıldım izinde de işe giderim yaa. sanki evde hep düşünürüm gibi geliyor

ah kocam evde olaydı giderdik. bugün evde değil

hadii yaaa tüüühhh, olsun canım sen yapacak bişiler bulursun

kikim rumeysam artik dusunmek yok.doktor yapcak takibi. iremim cok merak ettim gobusunu ..
kizlar bugun sezonu actik yuzduk.arkadaslarla denize gittik. darisi sizin basiniza. bodrum yaniyoooo ..birde bugun hic olmayan birsey oldu.her zamanki arkadaslarla gitmistik. yemek yemeden hemen oncesinde birden sinirlerim bozuldu ve aglamaya basladim.neden oldugunuda bilmiyorum.tetikleyen birsey oldu mutlaka ama ne bilmiuorum. arkadaslardasasirdi zaten. oyle kendiliginden ...:44:

doğru diyon artık doktorun gözetimindesin.doktorumuz ne derse o hayırlısıyla inşallah bu ay yakın ay da cokkkk güzel haberle duyacağız sizlerden.sonra topik olcak doğum hikayeleri bebişlerin gaz sıkıntılarıyla dolup taşcak inşallahhhhhhh,kıyaamam canım yaa olsun arada ağlamak iyidir içimizi boşaltır.inşallah bundan sonra mutluluktan pozitfi görünce ağlarsın

akşam eşim markete ugramış bişeyler almış kendine corap almış 7 tane bide kendi sevdiği cerez var ondan almış.ben de oturup ağladım bana niye bişey almadın diye benim sevdiğim cerezden alabilirdin yada banada corap alabilirdin diye.şimdi aklınza gelebilr eşim bişey almaz mı bana diye yok allaha şükür bişeyim eksik değil ama eskiden babam kücük kardeşlerime cikalato kraker gibi bişey alırdı bana almazdı güya ben onlara göre büyüktüm.10 15 dk ağladım eşimde teselli ediyor gidim alayım diye ama yok cocuk gibi ağlıyorum bide sayıyıorum ona niye bana almadın diye üfff cok cocukcaydı bu hormonların sucu hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…