kikim rumeysam artik dusunmek yok.doktor yapcak takibi. iremim cok merak ettim gobusunu ..
kizlar bugun sezonu actik yuzduk.arkadaslarla denize gittik. darisi sizin basiniza. bodrum yaniyoooo ..birde bugun hic olmayan birsey oldu.her zamanki arkadaslarla gitmistik. yemek yemeden hemen oncesinde birden sinirlerim bozuldu ve aglamaya basladim.neden oldugunuda bilmiyorum.tetikleyen birsey oldu mutlaka ama ne bilmiuorum. arkadaslardasasirdi zaten. oyle kendiliginden ...:44:
Alis bu gun saymalara daha her ay gun saycan bebisini gormek icinn
ben şunu biliyorum o üç kayıptan sonra eğer hamile kalırsam doğurana kadar her gün kafayı yiyeceğim gibi geliyor. şimdiden gene rüyama hamile kalıp düşük yaptığım girmeye başladı
iğneleri kullanmaya başladım canım. şu an kan sulandıırıcı iğne, folik, aspirin, antibiyotık ve kortizollü bir hap kullanıyorumpeki igne kullancanmı gene pıhtılaşma için,yada başka bi yol izleme şansınız var mı
Polikistik overim, 9 aydan beri uğraşiyoruz, tık yok, bu arada 4 aydan beri tedavi göruyorum yine tutmadı, tarçın-bal-çörek otu her sabah yiyorum ama faydası olmuyo....
Polikistik overim, 9 aydan beri uğraşiyoruz, tık yok, bu arada 4 aydan beri tedavi göruyorum yine tutmadı, tarçın-bal-çörek otu her sabah yiyorum ama faydası olmuyo....
iğneleri kullanmaya başladım canım. şu an kan sulandıırıcı iğne, folik, aspirin, antibiyotık ve kortizollü bir hap kullanıyorum
eşin test yaptırdı mı canım. belki onda da sıkıntı vardır:44:
canım sonuçta kullandığın haplar hormon hapları ona bağlı duygudurum değişiklikleri olabiliyor. Cyclo-Progynova'ya başladın mı? o da yapar ama korkma tamam mı. çok artarsa doktoruna söyle
anladım canım inşallah bu sefer sğlıklı şekilde devam eder herşey
bende hemen ilaçlardan galiba falan dedim onların yanında..herkes öğrendi tedavinin başladığını..:26: yabancı yoktu aramızda ama işte arkadaşların eşi falan olunca daha da kızdım kendime..bir de böyle durumlarda "ne oldu" diye sorulunca daha fazla ağlıyorum ben
neyse ..orkidenin yoldaki bebişlerini kutlamak lazım
bende hemen ilaçlardan galiba falan dedim onların yanında..herkes öğrendi tedavinin başladığını..:26: yabancı yoktu aramızda ama işte arkadaşların eşi falan olunca daha da kızdım kendime..bir de böyle durumlarda "ne oldu" diye sorulunca daha fazla ağlıyorum ben
neyse ..orkidenin yoldaki bebişlerini kutlamak lazım
sağol canım. yalnız var ya acayip iştah açıldı. daha gebe kalmadan 2 kilo almış oldum60 kiloyum şu an Allahtan boy var 1.73
ooy kuzum beniim kızma kendineçoğumuz bu aşamalardan geçtik, geçiyoruz. bence ikimizin birden kutlanacak gibi geliyor bana
cemremiiiiiiiiii unutmaynnnnnnbize kızar yoksammmmmmmmm
iğneleri kullanmaya başladım canım. şu an kan sulandıırıcı iğne, folik, aspirin, antibiyotık ve kortizollü bir hap kullanıyorum
eşin test yaptırdı mı canım. belki onda da sıkıntı vardır:44:
Eşim test yaptirmadı( söyledim ama yaptirmam diyooo, Ne yapayim, elimden bise gelmiyooodr en sonunda bana hsg çektirelim dedi, korkuyorum , ne zor işler bunlar ya bunaldim 
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?