kızçeler işte size popomun başka tarafa göbüşün başka tarafa gittiği resmimbu elbisemide bu sene giyerim diye almıştım yeniden rafa kalktı :106::106:
Eki Görüntüle 703775 Eki Görüntüle 703776
ilk fotoğrafta çok tatlı çıkmış göbüşün..epey belirginleşmiş..maaaşşşşaaaalllah
Günaydınlar! sabah kontrolüm vardı..3 tane yumoşum olmuş..doktorum "eşine söyle kaçırmasın bu fırsatı" dedi.çok beğendiler yumoşlarımıçatlatma iğnemi de oldum..yarını bekliyorum.
ilk fotoğrafta çok tatlı çıkmış göbüşün..epey belirginleşmiş..maaaşşşşaaaalllah
Günaydınlar! sabah kontrolüm vardı..3 tane yumoşum olmuş..doktorum "eşine söyle kaçırmasın bu fırsatı" dedi.çok beğendiler yumoşlarımıçatlatma iğnemi de oldum..yarını bekliyorum.
ooo hadi bakalım meltemim bu ay senden güzel bi haber gelicek ben inanıyorumdarısı başıma diyeyim ben adet olunca gidicem doktora o da muhtemelen takibe alıcak beni adetin 3. günü gel dedi hormon testi yapıcakmış sonra napıcak ama bilmiyorum sen bilirsin yumurtlama için ilaç ve çatlama için iğne mi nasıl oluyo :26:
samimi söylüyorum benim de içime doğuyor öyle hissediyorumooy kuzum beniim kızma kendineçoğumuz bu aşamalardan geçtik, geçiyoruz. bence ikimizin birden kutlanacak gibi geliyor bana
cemremiiiiiiiiii unutmaynnnnnnbize kızar yoksammmmmmmmm
onu hiç unutur muyuuumcanım benim
tatlım benim, bu yükü tek başına sakın üstlenmeEşim test yaptirmadı( söyledim ama yaptirmam diyooo, Ne yapayim, elimden bise gelmiyooodr en sonunda bana hsg çektirelim dedi, korkuyorum , ne zor işler bunlar ya bunaldim 
Sonrada bennn şiştiiiiiimmm çabuk alıyoooomm kıloooo felan diye sayıkla pehhhyediğin piknikler havaya uçsun olduu gülüm
kızzz kaşınma geneeesevmiyor muyum seni güzel laf edemez miyim
Ayyy canımmmmgerçektenmi kız doğruyu söyle seviyonmu cidden kız beni
Minoşunda herif :97:vitaminiiiiiiiiii eksiiiiiiiikkkkk ondandırrrr:97::97::97:
hıımmm:26::26: kkiii kiii kızacak amakızlar kikinin yazdığı bu mesajı açık oturumda değerlendirmek istiyorum, kiki ne demenk istedi:44::44::44:
1.cemre seni seviyorum ama utangacım dile getiremiyorum mu:26:
2.cemre seni sevmiyorum muyoksaa
3.türkçem bozuk irem haklı mı:44: demek istedi
kiki bu mesajdan sonra ağzıma tükürecen biliyorum ama sen denmarktan gelene kadar oooo ben tabanı yağlarım burdan yakalayamazsın
kızçeler işte size popomun başka tarafa göbüşün başka tarafa gittiği resmimbu elbisemide bu sene giyerim diye almıştım yeniden rafa kalktı :106::106:
Eki Görüntüle 703775 Eki Görüntüle 703776
Sonrada bennn şiştiiiiiimmm çabuk alıyoooomm kıloooo felan diye sayıkla pehhhyediğin piknikler havaya uçsun olduu gülüm
hıımmm:26::26: kkiii kiii kızacak amakızlar kikinin yazdığı bu mesajı açık oturumda değerlendirmek istiyorum, kiki ne demenk istedi:44::44::44:
kiki bu mesajdan sonra ağzıma tükürecen biliyorum ama sen denmarktan gelene kadar oooo ben tabanı yağlarım burdan yakalayamazsın
2 cemre seni sevmiyorumhatta 4 üncü şıkta olsun , senden gıcık kapıyorum
Eki Görüntüle 704017
Bebişimi gördümmmmçok mutluyum , kalp atışınıda gördüm ekranda ama dinletmedi sesini , 7+1 çıktı yaşımız ,2gün büyük çıktı bizim hesaplamaya göre fındığımmmm benimmmm darısı isteyenlerin başına olsun inşallah
Eki Görüntüle 704017
Bebişimi gördümmmmçok mutluyum , kalp atışınıda gördüm ekranda ama dinletmedi sesini , 7+1 çıktı yaşımız ,2gün büyük çıktı bizim hesaplamaya göre fındığımmmm benimmmm darısı isteyenlerin başına olsun inşallah
transfer yarın sabah 7 de canım inşallah:18:ne var ne yok var mi guzel haberler 1 kacgundur giremedim.gecmise baktim ama gozden kacirmis olabilrim belki..
orkimmmm ne zaman transver canimm...
kiz irmosss gobek gidiyor bir boyy:)))oh maasallah ciksin canim yaaa bosver...benimkide artikin epey belli,aldi basini gidiyor hatta:))ben 5kilo aldim simdiye kadar...bakalim alllah sonumuzu hayir etsin yaaa....
canııım süper bi haber bu. doktorun ilişki önerdiği saatleri sakın kaçırmayın. aman bi de gözünü sevem, bu sefer dik bacakları yat şöyle bir saatilk fotoğrafta çok tatlı çıkmış göbüşün..epey belirginleşmiş..maaaşşşşaaaalllah
Eki Görüntüle 704017
hani oda takımları var ya 1000 tl ama beşiği büyüyo yatak oluyo ve komidin+çalışma masası oluyo çocuk büyüyünce ben onlardan düşünüyorum geçenlerde gördüm çok beğendim
işte benimki de doğmamış hatta olmamış çocuğa çocuk odasıumut fakirin ekmeği naparsınız
cemre sende az kasınmıyor degılsın yanı :1bence 3. şık tam uyarSonrada bennn şiştiiiiiimmm çabuk alıyoooomm kıloooo felan diye sayıkla pehhhyediğin piknikler havaya uçsun olduu gülüm
maşallah maşallah rabbım nazarlardan saklasın sızlerı.benım doktorumda erkenden dınletmedıydı.sonrakı randevun nezaman.annesı ıyı beslemiş.Eki Görüntüle 704017
transfer yarın sabah 7 de canım inşallah:18:
canııım süper bi haber bu. doktorun ilişki önerdiği saatleri sakın kaçırmayın. aman bi de gözünü sevem, bu sefer dik bacakları yat şöyle bir saat
hey yavrum fasülyem yaaaa. Allah bağışlasın. sağlıcakla gelsin
cancagıım bu tup bebek merkezındekıler vardıyalı mı çalışıyor sabahın 7 sınde nasıl oluyor o ışler
Rümüş naptın beşikte neye karar verdin anlat bakem .......
park yatakta karar kıldım 3 4 yaşına kadar kullanılabiliyor icine nevresim takımınıda serdin mi yandaki naylonsu kumaşla işi olmuyor bebeğin hoşuma gitti park yataklar.şimdi ayın 15 ını bekliycem hepsiburadan hediye ceki yüklenirse alıcaz.olmassa giresundan bakıcam.160 liraya buldum bitane cibinlği yok ama ayarlarız dedi 170 liraya falana geliyor hoşuma gitti..eşim beni çileden cıkarıyor ya doğmamış bebeğe don bicilmez diyip duruyor doğuma bir ay alırız eşyalarını falan diyor bende bütün millet salak bi sen akıllısın bu durumda diyorum yaa
bayağı uygun bulmuşun markası ne tatlım baktığının , bende az toplu alacam ama son zamanı beklemiycem son aylara yaycam deyim, 6 ayda başlıycam kısmetse .......................
burda bebek eşyaları satan bir dükkannda 2 yıl garantisi varmış o yüzden dikkat etmedim,ayın 15 ınde yüklenirse hediye ceki internetten alıcam.evi yaptırma işimiz oldugu icin bi anda bütceden cıkınca zorlanıcak ben onu istemiyorum diyorum ama anlatamıyorum bi cinsiyeti belli olsunda kacısı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?