hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

ilk fotoğrafta çok tatlı çıkmış göbüşün..epey belirginleşmiş..maaaşşşşaaaalllah

Günaydınlar! sabah kontrolüm vardı..3 tane yumoşum olmuş..doktorum "eşine söyle kaçırmasın bu fırsatı" dedi.çok beğendiler yumoşlarımı çatlatma iğnemi de oldum..yarını bekliyorum.

hadi hakkınızda hayırlısı olsun , bin tepesine kocanın gerekirse bağla yataga amazon olcan az

rümüşüm hadi sende inşallah içine sinen bir model belirlersin

ooo hadi bakalım meltemim bu ay senden güzel bi haber gelicek ben inanıyorum darısı başıma diyeyim ben adet olunca gidicem doktora o da muhtemelen takibe alıcak beni adetin 3. günü gel dedi hormon testi yapıcakmış sonra napıcak ama bilmiyorum sen bilirsin yumurtlama için ilaç ve çatlama için iğne mi nasıl oluyo :26:

hani oda takımları var ya 1000 tl ama beşiği büyüyo yatak oluyo ve komidin+çalışma masası oluyo çocuk büyüyünce ben onlardan düşünüyorum geçenlerde gördüm çok beğendim
işte benimki de doğmamış hatta olmamış çocuğa çocuk odası umut fakirin ekmeği naparsınız

canim adetin 3. gunu cagirdiysa takibe baslayacaktir. o gunden itibaren ilaca basliyorsun ve yumoslar yeterince buyuyunce yumosun catlamasi icin igne yapiyorlar. sattan sonraki 14.15.gun gibi ... benim 16.gunumdu. bugun igne oldum yarin carpisma olacak.
ben 11 ay denedikten sonra boyle bir tedaviye basladik. senin ne kadarzaman oldu?

meltem, canım sosyolopğum, kızlar beni unutmamış çok duygulandım ağlamak üzereyim, yoksa ben de mi hamileyim

ooy kuzum beniim kızma kendineçoğumuz bu aşamalardan geçtik, geçiyoruz. bence ikimizin birden kutlanacak gibi geliyor bana
samimi söylüyorum benim de içime doğuyor öyle hissediyorum
cemremiiiiiiiiii unutmaynnnnnn bize kızar yoksammmmmmmmm
ne diyimmm yaaa çok duygulandım rümüşüm benim sahi beşiğine karar verdin mi? haa bu arada iyiki unutmamışsınız beni valla yoksam karadenizi ayağa kaldırırdım
onu hiç unutur muyuuumcanım benim
ayyy halime şaşırıyorum duygusal gitgeller yaşadım aynı dakka içinde ama inşallah en sonunda güleceğiz
Eşim test yaptirmadı( söyledim ama yaptirmam diyooo, Ne yapayim, elimden bise gelmiyooodr en sonunda bana hsg çektirelim dedi, korkuyorum , ne zor işler bunlar ya bunaldim 
tatlım benim, bu yükü tek başına sakın üstlenme ben o hatayı yaptım ve neredeyse üç yılıma sebep oldu. ben de durmadan konrtollere gidiyordum, rahim filmi bile çektim bişi çıkmıyo ama sonra maalesef stersten, dakik olan adetlerim sapıttı,ve gittikçe de kilo aldım baktım olacak gibi değil eşimi ağla zırla gönderdim doktora veee eşimde varikosel varmış, bi damar rahatsızlığı diyim kısaca ve ameliyat oldu, bakalım artık, bekliyoruz....

Bebişimi gördümmmm çok mutluyum , kalp atışınıda gördüm ekranda ama dinletmedi sesini , 7+1 çıktı yaşımız ,2gün büyük çıktı bizim hesaplamaya göre fındığımmmm benimmmm darısı isteyenlerin başına olsun inşallah

HADİ GÖZÜN AYDIN HEMŞOM , SENİN O 2 GÜN İLERİDEN GİDEN SIPANI SEVSİNLER EMİİİ MAŞALLAH ONA, KALP SESİNİ BENİM DOKTORUMDA 12. HAFTADA DİNLETTİ SADECE EKRANDA GÖSTERMİŞTİ BENİM DOKTORUN AÇIKLAMASI ERKEN DİNLETİNCE BEBEĞE ZARARLIYMIŞ :44::44: HADİ TEKRAR GÖZÜN AYDIN OLSUN DARISI DİĞER RANDEVUZ HEYECANINA NE ZAMAN GİTCEN

cnm benim çok sevindim allah kucağınada almayı nasip etsin bende cumartesi günü gittim gördüm bebeğimi :) kalp atışını kısada olsa dinletti at koşuyo gibi sesi vardı :) hala kulaklarımda çınlıyo :) zarar verir fazla dinlemek dedi daha çok küçük die ilerde daha fazla dinletecek :) ikimizin sanırım aynı gidiyo benimde 7+1 bugün.. boyuna ne dedi sana bana 0.91 mm dedi yani hemen hemen 1 cm cik fasulyem :)

transfer yarın sabah 7 de canım inşallah:18:
canııım süper bi haber bu. doktorun ilişki önerdiği saatleri sakın kaçırmayın. aman bi de gözünü sevem, bu sefer dik bacakları yat şöyle bir saat
hey yavrum fasülyem yaaaa. Allah bağışlasın. sağlıcakla gelsin

Rümüş naptın beşikte neye karar verdin anlat bakem .......

park yatakta karar kıldım 3 4 yaşına kadar kullanılabiliyor icine nevresim takımınıda serdin mi yandaki naylonsu kumaşla işi olmuyor bebeğin hoşuma gitti park yataklar.şimdi ayın 15 ını bekliycem hepsiburadan hediye ceki yüklenirse alıcaz.olmassa giresundan bakıcam.160 liraya buldum bitane cibinlği yok ama ayarlarız dedi 170 liraya falana geliyor hoşuma gitti..eşim beni çileden cıkarıyor ya doğmamış bebeğe don bicilmez diyip duruyor doğuma bir ay alırız eşyalarını falan diyor bende bütün millet salak bi sen akıllısın bu durumda diyorum yaa

bayağı uygun bulmuşun markası ne tatlım baktığının , bende az toplu alacam ama son zamanı beklemiycem son aylara yaycam deyim, 6 ayda başlıycam kısmetse .......................

bayağı uygun bulmuşun markası ne tatlım baktığının , bende az toplu alacam ama son zamanı beklemiycem son aylara yaycam deyim, 6 ayda başlıycam kısmetse .......................

burda bebek eşyaları satan bir dükkannda 2 yıl garantisi varmış o yüzden dikkat etmedim,ayın 15 ınde yüklenirse hediye ceki internetten alıcam.evi yaptırma işimiz oldugu icin bi anda bütceden cıkınca zorlanıcak ben onu istemiyorum diyorum ama anlatamıyorum bi cinsiyeti belli olsunda kacısı yok

bende beşik gibi şeyleri böldürcem tek seferde 300 vermekten iyidir , ben kesin 300 sulancamda fazlası ne kadar olacak bakalım ................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…