cemre sende az kasınmıyor degılsın yanı :1bence 3. şık tam uyar
maşallah maşallah rabbım nazarlardan saklasın sızlerı.benım doktorumda erkenden dınletmedıydı.sonrakı randevun nezaman.annesı ıyı beslemiş.
cancagıım bu tup bebek merkezındekıler vardıyalı mı çalışıyor sabahın 7 sınde nasıl oluyor o ışler
bilmiyorum canıım. :44::44::44: sabah erken geliyorlardır diye düşünüyorum
sadce beşik alma durumun varsa ortalama fiyatlar 300 500 arası kraft gibi marka alırsanda 300 350 arası.trabzonda değişirmi tam bilemem ama park yataklar cok güzelbende beşik gibi şeyleri böldürcem tek seferde 300 vermekten iyidir , ben kesin 300 sulancamda fazlası ne kadar olacak bakalım ................
bilmiyorum canıım. :44::44::44: sabah erken geliyorlardır diye düşünüyorum
verdikleri saate göre oldukca erken calışıyorlar sen 7 demi orda olcan yoksa 7 den önce gel 7 de taransfer mi olcak dediler
sadce beşik alma durumun varsa ortalama fiyatlar 300 500 arası kraft gibi marka alırsanda 300 350 arası.trabzonda değişirmi tam bilemem ama park yataklar cok güzel
verdikleri saate göre oldukca erken calışıyorlar sen 7 demi orda olcan yoksa 7 den önce gel 7 de taransfer mi olcak dediler
kraft burda daha uygun buldum 300 bir tane var birde 200 lük vardı hatta, ama dedim ya sana ben başka marka düşünüyom onda istediğimi bulamazsam alcam bakalım o günler gelsinde
gelse tez zamanda yav benimde ayrıntılı usg vakitleri yaklaşıyor,cok heyecanlıyım
senin bebiş sata göre uyumlu oldu mu hala geri mi biraz, niye sordum tetanos aşısını bebişe göre mi olcan diye
2 3 günlük sapmalar var ama cok net hatırlamıyorum acaba tetanoz olmadan gidip bi baktırsam mı tekrar benim ebem 20 .haftada yapıyorum demişti.3 lü taramayı yaptırdğım tarihte 18artı 1 di o günden hesaplarım artık
HADİ GÖZÜN AYDIN HEMŞOM , SENİN O 2 GÜN İLERİDEN GİDEN SIPANI SEVSİNLER EMİİİMAŞALLAH ONA, KALP SESİNİ BENİM DOKTORUMDA 12. HAFTADA DİNLETTİ SADECE EKRANDA GÖSTERMİŞTİ BENİM DOKTORUN AÇIKLAMASI ERKEN DİNLETİNCE BEBEĞE ZARARLIYMIŞ :44::44: HADİ TEKRAR GÖZÜN AYDIN OLSUN DARISI DİĞER RANDEVUZ HEYECANINA NE ZAMAN GİTCEN
cnm benim çok sevindim allah kucağınada almayı nasip etsin bende cumartesi günü gittim gördüm bebeğimi :) kalp atışını kısada olsa dinletti at koşuyo gibi sesi vardı :) hala kulaklarımda çınlıyo :) zarar verir fazla dinlemek dedi daha çok küçük die ilerde daha fazla dinletecek :) ikimizin sanırım aynı gidiyo benimde 7+1 bugün.. boyuna ne dedi sana bana 0.91 mm dedi yani hemen hemen 1 cm cik fasulyem :)
transfer yarın sabah 7 de canım inşallah:18:
Hadi hayırlısı orkidemdualarımız seninle canım benim arkamdan geleceksin biliyorum
hey yavrum fasülyem yaaaa. Allah bağışlasın. sağlıcakla gelsin
maşallah maşallah rabbım nazarlardan saklasın sızlerı.benım doktorumda erkenden dınletmedıydı.sonrakı randevun nezaman.annesı ıyı beslemiş.
tsk canim2 gun onden gitmesi ,nedemek oluyo rumus :26: erkenmi yumoslamisim anlaminami geliyo acaba ??:44:
ayyy ben doktora cogu seyi sormayi unuttum aklimda 10 soru vardi cogunu unutup geldim
sac boyayabilirmiyim rumus ya ,,beyazlarim okadar cogaldikizarari varmi acaba gercekten :26: ordaki doktorlar ne dir bu konuda :44: bilen varmi acaba kizlar :26: ???
yatak secimini yapmissin nasil bisey bilmiyorum ama hayirli olsun simdiden..bi yukle resmini nasilmis bu park yataklar bi gorelim hade
tsk canim2 gun onden gitmesi ,nedemek oluyo rumus :26: erkenmi yumoslamisim anlaminami geliyo acaba ??:44:
ayyy ben doktora cogu seyi sormayi unuttum aklimda 10 soru vardi cogunu unutup geldim
sac boyayabilirmiyim rumus ya ,,beyazlarim okadar cogaldikizarari varmi acaba gercekten :26: ordaki doktorlar ne dir bu konuda :44: bilen varmi acaba kizlar :26: ???
yatak secimini yapmissin nasil bisey bilmiyorum ama hayirli olsun simdiden..bi yukle resmini nasilmis bu park yataklar bi gorelim hade
Kikim onde gidiyor ne demek tam bilmiyom ama bana gore anne den iyi beslenmis diye dusunuyorum.sac boyatmak yasak diye biliyorum.amann boyatipta ne yapcan sen herhalinle guzelsin.sapka takarsin.besik resmini eve gideyim oyle yuklerim.bebek magazasina girdim icerde resmn kendimi kaybettimmm rabbim butun isteyenlere nasip eder insallahhhhh
tesekkurler arkadaşım.nasip inş birşeyşeyler olur.yumutrlama kaç gün sürer peki
en az 3 gün en fazla 5 gün canım. 3 iyidir.
kız sen dövüyon ben gülüyoom ne iş :44:
accık yerinde dur bacım yaahadi bi git de bize de haber et taaam mı
kızçeler işte size popomun başka tarafa göbüşün başka tarafa gittiği resmimbu elbisemide bu sene giyerim diye almıştım yeniden rafa kalktı :106::106:
Eki Görüntüle 703775 Eki Görüntüle 703776
Kikim onde gidiyor ne demek tam bilmiyom ama bana gore anne den iyi beslenmis diye dusunuyorum.sac boyatmak yasak diye biliyorum.amann boyatipta ne yapcan sen herhalinle guzelsin.sapka takarsin.besik resmini eve gideyim oyle yuklerim.bebek magazasina girdim icerde resmn kendimi kaybettimmm rabbim butun isteyenlere nasip eder insallahhhhh
:44: dogru iyi beslenmistir :26: ben bukadar sistigime goreana etli butlu olunca fasulyem iyi vitamin aldi galiba
bebek magazasina girip kendini kaybetmemek mumkunmu rumusum,,ben evde begensem bile oraya girince cok zor secerim kararsizgilim coktur benim
:44: dogru iyi beslenmistir :26: ben bukadar sistigime goreana etli butlu olunca fasulyem iyi vitamin aldi galiba
bebek magazasina girip kendini kaybetmemek mumkunmu rumusum,,ben evde begensem bile oraya girince cok zor secerim kararsizgilim coktur benim
Ben geenellikle satici cok yorulmasin diye ilk begendigim alir cikarim ama bebek alisverisinde nasil olurum biilemiyorum ama su varki burdaki canlariom varken iyi yakisan seyler alabilcegime ianniyorum
benim de 11-12 ay olmuştur canım gerçi bu 1 senenin sadece 5 ayı tam çalışma oldu diğerlerinde ayrıydık kocişle 40 günde 1 falan görüşüyoduk öyle diyim ben sana ama ben böyle ayrıntı vermedim doktora 1 yıl dedimcanim adetin 3. gunu cagirdiysa takibe baslayacaktir. o gunden itibaren ilaca basliyorsun ve yumoslar yeterince buyuyunce yumosun catlamasi icin igne yapiyorlar. sattan sonraki 14.15.gun gibi ... benim 16.gunumdu. bugun igne oldum yarin carpisma olacak.
ben 11 ay denedikten sonra boyle bir tedaviye basladik. senin ne kadarzaman oldu?
Eki Görüntüle 704017
Bebişimi gördümmmmçok mutluyum , kalp atışınıda gördüm ekranda ama dinletmedi sesini , 7+1 çıktı yaşımız ,2gün büyük çıktı bizim hesaplamaya göre fındığımmmm benimmmm darısı isteyenlerin başına olsun inşallah
ooo hadi bakalım orkidem dırınınım durumları yani yarın büyük gün desene Allah yardımcın olsun tatlım inşallah gzel haberler vericeksin bize bu aytransfer yarın sabah 7 de canım inşallah:18:
canııım süper bi haber bu. doktorun ilişki önerdiği saatleri sakın kaçırmayın. aman bi de gözünü sevem, bu sefer dik bacakları yat şöyle bir saat
hey yavrum fasülyem yaaaa. Allah bağışlasın. sağlıcakla gelsin
arca-- sesin zarar verip vermeyecegini soylemedi bana ama dinletmedi boyle ekrandan bak dedi sadece ;:26:zararli oldugundanmi bilmem ..amaaaa bizim boy 1.4biz ondeyizzz kikikiki , seninkide cumartesiden bu yana buyumustur ya ayni gitmemiz ne guzel ayni anda carpmisiz herifleri baksana
Ewet cnm insallah buyumustur :) ewet ayni gun doguracaz heralde :) bide ben ekranda gordugum gibi erkek gibi hissettim ama kizim olmasini cok istiyorum :) benimkide seninki kadar olmustur heralde boyu iki gunde o kadar buyurmu ki :) daha 10 gun oncesine kadar bos bi yuvarlak vardi simdi fasulyelerimiz var icinde cok guzel bi duyguydu esimde bende keske evde ultrason cihazi olsada baksak diyoruz :) son sat neydi senin
akşam akşam bizim herif beni gene ağlattı.işyerinde bi abi ile birlikte konuşuyorduk beşik içini konuşurken benimki dedi bizimki riskli kaybetme ihtimalımız var bi rahatlayalım o günler bi geçsin bakarız alışverie diye.öyle ağzından cıkınca kelimeler tutamadım kendimi
akşam akşam bizim herif beni gene ağlattı.işyerinde bi abi ile birlikte konuşuyorduk beşik içini konuşurken benimki dedi bizimki riskli kaybetme ihtimalımız var bi rahatlayalım o günler bi geçsin bakarız alışverie diye.öyle ağzından cıkınca kelimeler tutamadım kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?