hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

bende beşik gibi şeyleri böldürcem tek seferde 300 vermekten iyidir , ben kesin 300 sulancamda fazlası ne kadar olacak bakalım ................
sadce beşik alma durumun varsa ortalama fiyatlar 300 500 arası kraft gibi marka alırsanda 300 350 arası.trabzonda değişirmi tam bilemem ama park yataklar cok güzel

kraft burda daha uygun buldum 300 bir tane var birde 200 lük vardı hatta, ama dedim ya sana ben başka marka düşünüyom onda istediğimi bulamazsam alcam bakalım o günler gelsinde

Son düzenleme:
senin bebiş sata göre uyumlu oldu mu hala geri mi biraz, niye sordum tetanos aşısını bebişe göre mi olcan diye

2 3 günlük sapmalar var ama cok net hatırlamıyorum acaba tetanoz olmadan gidip bi baktırsam mı tekrar benim ebem 20 .haftada yapıyorum demişti.3 lü taramayı yaptırdğım tarihte 18artı 1 di o günden hesaplarım artık

2-3 günlük oynamaysa önemli olmaz 20. haftaya gir 20+1 de git arayı kapatsada hala 20. haftada olursunuz , benim şimdi 5 gün ileri gelecek randevuda ne olacak bakalım ona göre arayıp sorcam , eğer ileri durumu devam ederse bir hafta taktı bana öyleyse sata göre erken gitcem ................

Teşekkür ederim canım arkadaşlarım randevu vermedi bu doktor haftaya 14 Mayıs'ta kendi aile doktoruma gidicem , o beni hastaneye usg ye gönderecek , 3 aylık olunca gidicem bidahakine ,normalde burda ilk usg 3 aylıkken yapılıyor zaten ama ben biraz torpilliydimkiki

arca-- sesin zarar verip vermeyecegini soylemedi bana ama dinletmedi boyle ekrandan bak dedi sadece ;:26:zararli oldugundanmi bilmem ..amaaaa bizim boy 1.4 biz ondeyizzz kikikiki , seninkide cumartesiden bu yana buyumustur ya ayni gitmemiz ne guzel ayni anda carpmisiz herifleri baksana

transfer yarın sabah 7 de canım inşallah:18:

Hadi hayırlısı orkidem dualarımız seninle canım benim arkamdan geleceksin biliyorum

hey yavrum fasülyem yaaaa. Allah bağışlasın. sağlıcakla gelsin

Darısı senin başına inşallahhh ayyy çok heyecanlı çok güzel bir duygu orkidem

Son düzenleme:

tesekkurler arkadaşım.nasip inş birşeyşeyler olur.yumutrlama kaç gün sürer peki

yumurtlama gerceklestiginde 12-24 saat yasarmis canim, o gunu yakalamak lazim, ve spermler 2 hatta 3 gun icerde yasayabildiginden bu gunun 2 gun oncesi ve 2 gun sonrasinida dahil ederek toplam 5 gun boyunca iyi calismalisin.

en az 3 gün en fazla 5 gün canım. 3 iyidir.

kız sen dövüyon ben gülüyoom ne iş:44:

accık yerinde dur bacım yaa hadi bi git de bize de haber et taaam mı

sende acik positif ol bacim ne guluyon beaa,,turkceme takildiniz dimi yine konusmicam artik

ben sen gibiyim su anda hatta popo biraz daha buyuk gibi ama sen zayifsin ya sadece gobek olunca daha tatli olmussun yaa

benim de 11-12 ay olmuştur canım gerçi bu 1 senenin sadece 5 ayı tam çalışma oldu diğerlerinde ayrıydık kocişle 40 günde 1 falan görüşüyoduk öyle diyim ben sana ama ben böyle ayrıntı vermedim doktora 1 yıl dedim
fındığını yesinler maşallah size darısı başımıza dua ediverin bize kikim hamişlerin duası kabul olurmuş
ooo hadi bakalım orkidem dırınınım durumları yani yarın büyük gün desene Allah yardımcın olsun tatlım inşallah gzel haberler vericeksin bize bu ay

akşam akşam bizim herif beni gene ağlattı.işyerinde bi abi ile birlikte konuşuyorduk beşik içini konuşurken benimki dedi bizimki riskli kaybetme ihtimalımız var bi rahatlayalım o günler bi geçsin bakarız alışverie diye.öyle ağzından cıkınca kelimeler tutamadım kendimi

Dengesizce konuşmuş biraz hödük sen takma ya senin bebişin neresi riskli saçmalamasın,doğurduğunda ağızın payını ver kızfişekliyorum gibi olmasında,e kızdım yani

üzülme diye öyle demiştir senin adam..onlar bizim gibi ayrıntıcı değil maalesef..söyleyip geçiyorla düz yoldan..duvar gibi her biri..üzme kendini..senin 5 ay olmadımı daha? risk kalmamıştır artık .. eşine de anlatıp onu da rahatlatabilirsin.

Dua etmezmiyim canım ediyorum elbet hepiniz için bu akşamda edicem hepinize malum yarında orkinin transferi var

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…