hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

ya stresten sabhtan beri mide bulanıyor, kusuyorum yaaa. kızlar sarsın kendime getirin beni kendimi stres yapmaktan alıkoyamıyorum.

İnş canim hayırlı haberlerini alırız tatlim, benim işim zor gibi gorunuyo, test yaptirmicam üstume gelme diyo baska bisey demiyoo, 😔

ya stresten sabhtan beri mide bulanıyor, kusuyorum yaaa. kızlar sarsın kendime getirin beni kendimi stres yapmaktan alıkoyamıyorum.

gecmişi okudum ama direk sana terlikle girişiyorum ona göree.aaaa ne olmuş bizim olaylara farklı temkinli güzel tarafından bakan doktorumuza.ağzını burnunu yer bizim kücük kediler ona göreee

İnş canim hayırlı haberlerini alırız tatlim, benim işim zor gibi gorunuyo, test yaptirmicam üstume gelme diyo baska bisey demiyoo, 

cemre arkdaşımız gerekeni söylemiş ama bende tutamıycam ağzımı biraz rafa kaldırman lazım bebiş işini eşin evet diyene kadar soran olursada güzel dille eşinin doktora gitmedğini anlatırsın bu yüzden biraz erteledik dersin.cok yıpranırsın cokk tek taraflı olmuyor inan

Dengesizce konuşmuş biraz hödük sen takma ya senin bebişin neresi riskli saçmalamasın,doğurduğunda ağızın payını ver kızfişekliyorum gibi olmasında,e kızdım yani

gecmişi okudum ama direk sana terlikle girişiyorum ona göree.aaaa ne olmuş bizim olaylara farklı temkinli güzel tarafından bakan doktorumuza.ağzını burnunu yer bizim kücük kediler ona göreee

evet ben de terlikle geliyorum arkandan bu orkideye canımcım bak her şey yolunda yarın transferin olucak ve inşallah bebişin gelicek sana niye stres yapıyosun döferis seni hee

sen de canını sıkma çünkü canında can var senin kendini böyle şeylerle üzme erkekler biraz düşüncesiz ve duygusuz olabiliyolar bazen biliyosun endişelerini farklı hödüklüklerle ortaya çıkarıyolar boşver hee de geç

evet ben de terlikle geliyorum arkandan bu orkideye canımcım bak her şey yolunda yarın transferin olucak ve inşallah bebişin gelicek sana niye stres yapıyosun döferis seni hee

orkide hepimizden kat kat stresler acılar yaşadı gecmişte onun stres yapması cok normal ama yüce rabbim orkidemizin duasını duymak istiyordu ki böyle sınavlarla sınadı inşallah güzel günler bekliyor orkidemi inşallah

niye agriyor kiz ?? senin bir sonraki randevu nezmandi :26: tr de cinsiyeti kac aylikken acikliyorlar canim ??
ben yaza buyuk ihtimal turkiyedeyimmmmmm
burda 5 aylik olmadan soylemiyorlar

doktoruna göre ve bebeğe göre değişiyor ben ilk öğrendğimde 17 haftalık falandı.ama kesin bişey diyemediler birinde kordon gelmişti o kısma.türkiyeye geldinde kac aylık olcak,bugün cok ayakta kaldım galiba ondan..ayakta durunca omirlğim baştan aşağıya ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…