hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

neden okadar ayaktasin ,,dikat et biraz kendine arada dinlen uzanmaya calis
temuzda canim ordayim buyuk ihtimal,,4 aylik oluyoruz sanirim:26:

neden okadar ayaktasin ,,dikat et biraz kendine arada dinlen uzanmaya calis
temuzda canim ordayim buyuk ihtimal,,4 aylik oluyoruz sanirim:26:

evimin yan tarafında inşaat var kazı gibi bişey yapıyorlar dayanamıyorum artık sese. dün gece saat 4 de anca uyuyabildim.sabahta sesten uyuyamadım kalktım evi sildim süpürdüm eşimin yanına gittm pazara cıktım eve geldim yemek yediktn sonra bi anda oldu şu anda uzanıyoru m zaten bebek izin verirse öğrenirsin inşllah türkiyye geldinğinde

anladim canim insaat sesi insani deli eder ama yinede kendini yormamaya bak olurmu ,ins bebisim izin verirse gelmisken ogrenmis olurum orda
ben cikiyorum canim sabah yine erkenciyim,yaticam ,,sana ve bebisine iyi uykularr

günaydın bacılar. sabah saat 7 de transfer var. dualarınızı bekliyorum. hepinizi öpüyorum.

günaydın kızlar

günaydın bacılar. sabah saat 7 de transfer var. dualarınızı bekliyorum. hepinizi öpüyorum.

kızlar seni dövmüş ben yetişemedim karnındakine şükret rabbim dualarını kabul etsin inşallah, 14 gün sonra halayında görüşürüz datlummm

Kizlar transfer oldu. Nur topu gibi 2 embriyo verildi. 4 tane donduruldu. Bu cumartesi değil sonraki cumartesi test gunu. Su an yoldayım. Eve gidince yazarim. Bir de sakinleştirici verdiler öncesinde kafa uçtu

Kizlar transfer oldu. Nur topu gibi 2 embriyo verildi. 4 tane donduruldu. Bu cumartesi değil sonraki cumartesi test gunu. Su an yoldayım. Eve gidince yazarim. Bir de sakinleştirici verdiler öncesinde kafa uçtu

Hadi hayırlı Uğur lu olur inşallah kendini hiç yorma bol bol dinlen olurmu bak yine dayak gelir heee
Allah bilir o sakinleştiriciyi sen neyaptında verdiler ah orki ah

gözümü 06:21 de açtım veee ilk saniyede orkim benim aklıma geldin, sana çok dua ettim

oooyyyyy şimdi bebişlerin karnında mı haydi hayırlısı,gelir gelmez yaz...

canım çok sevindim
inşallah bitecek hasretimiz bol bol ananas ye kivi ye birde kayıdı yee
kendine dikkat et olur mu

yaaa kuzum kızma eşine o şimdi bu hamile halinle seni üzmez, olurda bişi olursa üzülme diye yapıyordur. bizde şu söylenir 6 aydan önce alışveriş yapmak iyi değil diye, eşin de bunu düşünüp söylemiş.

İnş canim hayırlı haberlerini alırız tatlim, benim işim zor gibi gorunuyo, test yaptirmicam üstume gelme diyo baska bisey demiyoo, 
yok tatlım öyle düşünme, benimki bir yıl anat etti ama sonra kendi yardımcı bi üreme tekniğine ihtiyacımız olduğuna emin olunca çaresiz kabul etti. onlarda kabullenme süresi biraz zaman alıyor hepsi buuu.
cemre park yatak dediğimiz bu tür olanlar

aaaa tamam işte ben bunlardan bahssediyordum, hıım bunların ismi park yatakmış öyle mi, süper ilerde işime yarayacak adını bilmem iyi oldu

İnşallah nur topu gibi olcak bebişlerin ... aaa bebişlerin dedim! Allah söyletti..Bir tane bekleme yani oyoyoy..inşallah 14 gün sonra göbek atıcaz senin için.

caniiimmmmm.insallah 14 gun sonra guzel haber sevincden ucariz burdaaz kaldi 14 guncuk.
rumusum canim benim korkma canim kocisin oyle soylemek istememisdir..uzulme sen her sey gecdi guzel olacak.insallah.20 haftaya geldin bak.yarisi gitti yarisi kaldi
kiz kiiiikiiii gormussun bebisi gozun aydin.kucaginda gormekde nasip olsun insallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…