- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
doktoruna göre ve bebeğe göre değişiyor ben ilk öğrendğimde 17 haftalık falandı.ama kesin bişey diyemediler birinde kordon gelmişti o kısma.türkiyeye geldinde kac aylık olcak,bugün cok ayakta kaldım galiba ondan..ayakta durunca omirlğim baştan aşağıya ağrıyor
benim son bat 19 mart ti hesaplamaya gore 24 aralik cikiyor normalde :26:kk daki takvim 25 aralik diyor:44: ,ama doktor bugun usg ye gore hesap yapti 23 aralik dedidogrusu usg olmali ,e 2 gun onden giden 2 gun de erken gelir herhalde evet ya keske evde birer tane usg miz olsa arada misir patlatip seyiretsek canim bende coooookkk oglisim olsun istiyorum ama kiz olacagini dusunuyorum hep :26: belkide daha once kiz dogurdugumdan bana oyle geliyordur,,Allah herkezin gonlunden geceni verir insallah ,tabi once saglik
kiz rumus hehe biz burda o yataga seyahat yatagi diyoruz ,,yani turkceye cevirdiginde seyahat yatagi demekevet evin o haldeyken bu yatak bencede kulanisli olur
evet leke de tutmaz silersin güzel gine beşiği.kız 2 3 günün lafını etme boşver
neden okadar ayaktasin ,,dikat et biraz kendine arada dinlen uzanmaya calis
temuzda canim ordayim buyuk ihtimal,,4 aylik oluyoruz sanirim:26:
evet leke de tutmaz silersin güzel gine beşiği.kız 2 3 günün lafını etme boşver
arca sordugu icin acikladim canim,,o bebek buraya gelecek dedik, zorlada olsa getirttim ya sonunda ,gerisini bosverdim zaten
evimin yan tarafında inşaat var kazı gibi bişey yapıyorlar dayanamıyorum artık sese. dün gece saat 4 de anca uyuyabildim.sabahta sesten uyuyamadım kalktım evi sildim süpürdüm eşimin yanına gittm pazara cıktım eve geldim yemek yediktn sonra bi anda oldu şu anda uzanıyoru m zaten bebek izin verirse öğrenirsin inşllah türkiyye geldinğinde
anladim canim insaat sesi insani deli ederama yinede kendini yormamaya bak olurmu ,ins bebisim izin verirse gelmisken ogrenmis olurum orda
ben cikiyorum canim sabah yine erkenciyim,yaticam ,,sana ve bebisine iyi uykularr
günaydın bacılar. sabah saat 7 de transfer var. dualarınızı bekliyorum. hepinizi öpüyorum.
günaydın bacılar. sabah saat 7 de transfer var. dualarınızı bekliyorum. hepinizi öpüyorum.
Kizlar transfer oldu. Nur topu gibi 2 embriyo verildi. 4 tane donduruldu. Bu cumartesi değil sonraki cumartesi test gunu. Su an yoldayım. Eve gidince yazarim. Bir de sakinleştirici verdiler öncesinde kafa uçtu
transfer yarın sabah 7 de canım inşallah:18:
canııım süper bi haber bu. doktorun ilişki önerdiği saatleri sakın kaçırmayın. aman bi de gözünü sevem, bu sefer dik bacakları yat şöyle bir saat
hey yavrum fasülyem yaaaa. Allah bağışlasın. sağlıcakla gelsin
Kizlar transfer oldu. Nur topu gibi 2 embriyo verildi. 4 tane donduruldu. Bu cumartesi değil sonraki cumartesi test gunu. Su an yoldayım. Eve gidince yazarim. Bir de sakinleştirici verdiler öncesinde kafa uçtu
yaaa kuzum kızma eşine o şimdi bu hamile halinle seni üzmez, olurda bişi olursa üzülme diye yapıyordur. bizde şu söylenir 6 aydan önce alışveriş yapmak iyi değil diye, eşin de bunu düşünüp söylemiş.akşam akşam bizim herif beni gene ağlattı.işyerinde bi abi ile birlikte konuşuyorduk beşik içini konuşurken benimki dedi bizimki riskli kaybetme ihtimalımız var bi rahatlayalım o günler bi geçsin bakarız alışverie diye.öyle ağzından cıkınca kelimeler tutamadım kendimi
yok tatlım öyle düşünme, benimki bir yıl anat etti ama sonra kendi yardımcı bi üreme tekniğine ihtiyacımız olduğuna emin olunca çaresiz kabul etti. onlarda kabullenme süresi biraz zaman alıyor hepsi buuu.İnş canim hayırlı haberlerini alırız tatlim, benim işim zor gibi gorunuyo, test yaptirmicam üstume gelme diyo baska bisey demiyoo, 
cemre park yatak dediğimiz bu tür olanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?