- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
Ben bugün yine kötüyüm :120::120:bazen aç mıyım tok muyum onuda anlamıyorum bulantı yüzünden:120: ve göbeğim hızla büyüyor istemeden moralim çookk bozuluyor erken diyeiremin göbeği yanında halt yemiş ya
safra dediği o acı su sarı renkte oluyo , normalde safra kesesinden mide de ki yiyecekleri parçalamak için salgılanırda, benim annemde de var o sıkıntı bende de ben sabahları çok olurumdum eskiden iştahımı keserdi o çıkmadan rahatlıyamazdım yesem bile çıkarırdım, çok aç oruç tuttuğumu bilirim o yüzden , ben de hamilelikte bir iki anca çıkarttım oda üşüttüğümde onun dışında hep safra sıkıntısı yaşadım, aslında çıkarınca rahatlaman lazım sen niye kötü oluyon ki taddan dolayı mı , mide de yanma ekşime normal hamilelikte diye biliyorum , yastığını az yükselt reflüye neden olmasın
Çıkarınca bende rahatlıyorum canım ama ağzımın tadı kötü oluyo ve miğdem dahada bulandırıyo ıyyy:120: ağzımın tadını değiştirmek için bişeyler atıyorum ,fakat o ekşi tad gitmiyor gibi ıyyy
Saframı değilmi bilmiyorum ama inanılmaz ekşi bildiğin limon :120: ve benim yememde normal yani öyle aç değilim:26:
göbeğinmi büyüyokız daha çok erken sana öyle geliyo olmasın... psikolojik ( ben herkezi kendim gibi görüyom ben herşey, kafamda yaşarımda )
ay allahım allah herkeze iren gibi hamilelik yaşatsın kız bulantı bile yaşamamış doğru düzgün
tatlım 4 hafta sabret. en geç 4-5 haftaya daha iyi olursun inşallah
Ne psikolojisi ya tu-met im ,önümde davul gibi duruyo iştebenim ilk hamileliğim iremin ki gibiydiki 43: kimi 2 ci bebekte göbek daha erken büyür diyor ama ufffffss
Sen nasılsın canım?? Pepe' bu bölümde ne oldu ??
Oyyyyorkidem ya ne ettin sen 4-5 mii ben bugün yarın geçsin diye bekliyorum , hani bulantı olsun ona tamam dişimi sıkarımda hani işte şu ekşimsi şey beni çıldırtıyor ,ıyyyyy yazınca bile içim kalktı :120:
Nasılsın ikizlerinle???
Ne psikolojisi ya tu-met im ,önümde davul gibi duruyo iştebenim ilk hamileliğim iremin ki gibiydiki 43: kimi 2 ci bebekte göbek daha erken büyür diyor ama ufffffss
Sen nasılsın canım?? Pepe' bu bölümde ne oldu ??
ikiz anasıyım ben di mi şimdiiyiler teyzesi. napalım akşama kadar oyun oynuyoruz facede sohbet ediyoruz
walla bilmiyom ki şekerim benmde pek bilgim yok hangi ayda göbek çıkar aslında ama erken gibi geldi diye öyle dedim:26: çıktı diiisen çıkmıştıırr
pepe hergün aynı şeyleri saçmalıyo :) aslında çocuklar için çok faydalı bnm baktığım sıpa çok şey öğreniyo ondan ama bana hergün aynı şeyleri izlemek işkence :) yeni bölümleri olsa razıyımda yok:)
pepe pepe çok ağlıyor
pepe pepe çok ağlıyor
çünkü düşünce kolu acıdı
çünkü düşünce dizi acıdı
keşke düşmeden yavaşlasaydı...
işte pepenin hayatı böyle geçiyo önce yapcanı yapıyo sonra pişman oluyo
pepeyi sormuşun ya ona güldüm
Ohh gel keyfim gelyerim kız ben o ikizlerini sana sıkı sıkı tutunacaklar inşallahh kendini yorma sakın
ezberlemiş benimkız calliuo hastasıydı Tr de yaşarken kendine roziyim ben derdi kaynanamada kedi dilbetr in ismini takmıştı
kızlar dun aksamdan bu yana ara ara göğüs ucum dikleşiyo sertleşiyo ve üzerime bişi aldıgımda tshirt vs. acaip cnm yanıyor uclarına bişey değdiğinde.eşimle ilişkiye elden geldiğinde giriyoruz daha gecen ay bıraktık korunmayıda 25 nisanda en son adet gördm adetlerim 6 gün sürer ve 28yada 29 günde bir adet olurum. 1-3-4-5-8 mayısta ilişkiye girdik.göğüs uclarım daha önce hiç böyle olmazdı adet olsam bile eşimdende kaynaklı değil ama neden böyle anlamıyorum bide sağ kasıgımda bi agrı var belime dogru.acaba diyorum hamile kalma ihtimalim varmı gerçi daha cok erken ama ne bileym merak ediyorum hamilelik belirtileri arasında dedi bir arkadasım ama sizlere danısmak istedim bilgi verirseniz sevinirim.
Sen daha iyi bilirsinde bence su an ki sisliktir ihtiyac molasi verince inmiyo muBen bugün yine kötüyüm :120::120:bazen aç mıyım tok muyum onuda anlamıyorum bulantı yüzünden:120: ve göbeğim hızla büyüyor istemeden moralim çookk bozuluyor erken diyeiremin göbeği yanında halt yemiş ya
Çıkarınca bende rahatlıyorum canım ama ağzımın tadı kötü oluyo ve miğdem dahada bulandırıyo ıyyy:120: ağzımın tadını değiştirmek için bişeyler atıyorum ,fakat o ekşi tad gitmiyor gibi ıyyy
Saframı değilmi bilmiyorum ama inanılmaz ekşi bildiğin limon :120: ve benim yememde normal yani öyle aç değilim:26:
O kimleri goruyoruzzzz nasilsiniz nazlimacim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?