walla bilmiyom ki şekerim benmde pek bilgim yok hangi ayda göbek çıkar aslında ama erken gibi geldi diye öyle dedim:26: çıktı diiisen çıkmıştıırr
pepe hergün aynı şeyleri saçmalıyo :) aslında çocuklar için çok faydalı bnm baktığım sıpa çok şey öğreniyo ondan ama bana hergün aynı şeyleri izlemek işkence :) yeni bölümleri olsa razıyımda yok:)
pepe pepe çok ağlıyor
pepe pepe çok ağlıyor
çünkü düşünce kolu acıdı
çünkü düşünce dizi acıdı
keşke düşmeden yavaşlasaydı...
işte pepenin hayatı böyle geçiyo önce yapcanı yapıyo sonra pişman oluyo
sagol irmaos iyiyim.ama moralim bozuk.sutum zaten azdi.bugun neredeyse yok.kizim huysuzdu butun gun.artik aptamil vericem.cok uzuluyorum.o kadar yiyorum faydasi yok
sen nasilsin.bebisin buyuyor masallah
günaydınn
ben doktora gidiyorum canlar endokrinolojiye :18:
günaydınn
ben doktora gidiyorum canlar endokrinolojiye :18:
günaydın kızlar.....
günaydın cemrem bugün nasılsın bakalım keçiler gitti mi
gunaydin a dostlar! !! Dunku carpismadan sonra sabaha kadar bekledim. Sabah girdim dusaDaha fazla napilir bilmiyorum. Bu aya cok umut bagladim. Olmazsa cok uzulcem.
Ruyamda da anneannemi gordum.kendisi cok yaslandi vebakicisi var simdilerde ...annemlerim evinde banyo yapmis sacini tariyordu ...nene iyi yikanamamissin deyip kendim yikiyorum. Cok ozledim. Galiba ondan gordum.nerdeyse 7 ay oldu gormeyeli.bu ay bebis olmazsa atlayip gidicem fethiyeye
ben de aynı şeyler valla. geri sayım yapıyorum işte tuttu mu tutmadı mı diye:44:evet yaa dün neydi halim öyle, sağol canım biraz daha iyiyim. bu sabah toparlanabildim anca tabi toparlanmak denirse:26: gece dön dön dön uyuyamadım kafayı yiyecektim uyuyamadıkça daha çok sinirleniyordum. sen nasılsın?
gunaydin a dostlar! !! dunku carpismadan sonra sabaha kadar bekledim. sabah girdim dusadaha fazla napilir bilmiyorum. bu aya cok umut bagladim. olmazsa cok uzulcem.
ruyamda da anneannemi gordum.kendisi cok yaslandi vebakicisi var simdilerde ...annemlerim evinde banyo yapmis sacini tariyordu ...nene iyi yikanamamissin deyip kendim yikiyorum. cok ozledim. galiba ondan gordum.nerdeyse 7 ay oldu gormeyeli.bu ay bebis olmazsa atlayip gidicem fethiyeye
gunaydin a dostlar! !! dunku carpismadan sonra sabaha kadar bekledim. sabah girdim dusadaha fazla napilir bilmiyorum. bu aya cok umut bagladim. olmazsa cok uzulcem.
ruyamda da anneannemi gordum.kendisi cok yaslandi vebakicisi var simdilerde ...annemlerim evinde banyo yapmis sacini tariyordu ...nene iyi yikanamamissin deyip kendim yikiyorum. cok ozledim. galiba ondan gordum.nerdeyse 7 ay oldu gormeyeli.bu ay bebis olmazsa atlayip gidicem fethiyeye
hadi güzel haberlerle gel inşallah
güle güle git güzel haberlerle dön
hayırdır inşallah diyelim, oofff noluyo bana yaaa yine ağlayasım varben de babaannemi çoook özlüyorum ama hayatta değil şu adet gelse de kurtulsam bu işkenceden. neyseee senin bir haftan kaldı dimi test için?
saolun canlarımgüzel haberlerle dönemedim ama çirkin haber de yok eski sonuçlarımı gösterdim hmmm dedi tekrar test istedi detaylı tabii:18: kan tahlili verdim pazartesi göstericem doktor dedi ki bu sebep olabilir gebe kalamamana ve 2,5 altına düşmesi lazım dedi bi ayar çekicek artık bana
bugün hasretlerden bahsetme günü mü ya ben temmuzda anneme gidecem tabi doktorum gidemezsin demezsse gidebilirsem yıl dolmuş olacak yoksaaaa kasıma kaldı bizim vuslat :106::106::106:
saolun canlarımGüzel haberlerle dönemedim ama çirkin haber de yok Eski sonuçlarımı gösterdim hmmm dedi tekrar test istedi detaylı tabii:18: Kan tahlili verdim pazartesi göstericem doktor dedi ki bu sebep olabilir gebe kalamamana ve 2,5 altına düşmesi lazım dedi bi ayar çekicek artık bana
oyyySende mi tatlım yaaa, benim de annemin kollarına çekip gidesim var, bu akşam basıp gitsem şaşırmayın, o derece garip bi ruh halindeyim yani... Ya aslında bunu yazarken bir yandan çekiniyorum da siz hamile ve hamile adaylarına negatif enerji verecem diye kaygılanıyorum Ama geçecek biliyorum Kalkıp biraz temizlik yaparım, nevresimleri değiştim, dün saç boyası aldım, bugün evde saçımı boyarım belki mutlu olurum Dün alışveriş de yaptım bana mısın demedi tık yoktu eve geldim yine aynı ruh hali...bu gün toparlanmalıyım ama
kız gene ne olduu. accık ağla bakem. bi adet ol da rahatla kuzum. bu tek adet sıkıntısı da değil ama söliyim. de bakeem aklından neler geçiriyon da canın sıkılıyo
ooh oooh bu haber güzel sayılır. kız ya hiç bilmeseydin. ya önceki doktora uysaydın
valla yaa Allah iyi doktorlarla karşılaştırsın işte bugünküne çok kanım kaynadı mesela belli ki işini severek yapıyodu öncekine uysam şimdi o yumurtlama ilaçlarıyla şişmiş kafama göre çatlatma iğnesi olmuştum iyi ki farkettim dekız gene ne olduu. accık ağla bakem. bi adet ol da rahatla kuzum. bu tek adet sıkıntısı da değil ama söliyim. de bakeem aklından neler geçiriyon da canın sıkılıyo
ooh oooh bu haber güzel sayılır. kız ya hiç bilmeseydin. ya önceki doktora uysaydın
canım bi yerlere gitsen bi kaç arkadaşınla buluşsan belki iyi gelebilir benceoyyysende mi tatlım yaaa, benim de annemin kollarına çekip gidesim var, bu akşam basıp gitsem şaşırmayın, o derece garip bi ruh halindeyim yani... ya aslında bunu yazarken bir yandan çekiniyorum da siz hamile ve hamile adaylarına negatif enerji verecem diye kaygılanıyorum ama geçecek biliyorum kalkıp biraz temizlik yaparım, nevresimleri değiştim, dün saç boyası aldım, bugün evde saçımı boyarım belki mutlu olurum dün alışveriş de yaptım bana mısın demedi tık yoktu eve geldim yine aynı ruh hali...bu gün toparlanmalıyım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?