hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

ayni benim kafami sisiriyor butun gun pepeee

günaydın kızlarrr , hayırlı cumalarrr.....

sagol irmaos iyiyim.ama moralim bozuk.sutum zaten azdi.bugun neredeyse yok.kizim huysuzdu butun gun.artik aptamil vericem.cok uzuluyorum.o kadar yiyorum faydasi yok
sen nasilsin.bebisin buyuyor masallah

canım çaylar falan varya süt arttırıcı şimdi ne çayı olduğunu hatırlamıyorum onları araştırın mı belki faydası olur :44::44::44: ben iyiyim bebişte iyi galiba belirtim olmayıp onuda hissetmeyince bir ay beklemek zormuş onu anladım, normalde ne güzel 15 günde gidiyodum şimdi 15 i gitti daha bir 15 var inşallah oda iyidir :106::106::106:

gunaydin a dostlar! !! dunku carpismadan sonra sabaha kadar bekledim. sabah girdim dusa daha fazla napilir bilmiyorum. bu aya cok umut bagladim. olmazsa cok uzulcem.
ruyamda da anneannemi gordum.kendisi cok yaslandi vebakicisi var simdilerde ...annemlerim evinde banyo yapmis sacini tariyordu ...nene iyi yikanamamissin deyip kendim yikiyorum. cok ozledim. galiba ondan gordum.nerdeyse 7 ay oldu gormeyeli.bu ay bebis olmazsa atlayip gidicem fethiyeye

bugün hasretlerden bahsetme günü mü ya ben temmuzda anneme gidecem tabi doktorum gidemezsin demezsse gidebilirsem yıl dolmuş olacak yoksaaaa kasıma kaldı bizim vuslat :106::106::106:

ben de aynı şeyler valla. geri sayım yapıyorum işte tuttu mu tutmadı mı diye:44:

canımcım ben de bu ay senden umutluyum. Allah'ın izni ile olacak bu ay gibi hissediyorum

hayırdır inşallah diyelim, oofff noluyo bana yaaa yine ağlayasım var ben de babaannemi çoook özlüyorum ama hayatta değil şu adet gelse de kurtulsam bu işkenceden. neyseee senin bir haftan kaldı dimi test için?

hadi güzel haberlerle gel inşallah

güle güle git güzel haberlerle dön

saolun canlarım güzel haberlerle dönemedim ama çirkin haber de yok eski sonuçlarımı gösterdim hmmm dedi tekrar test istedi detaylı tabii:18: kan tahlili verdim pazartesi göstericem doktor dedi ki bu sebep olabilir gebe kalamamana ve 2,5 altına düşmesi lazım dedi bi ayar çekicek artık bana

hayırdır inşallah diyelim, oofff noluyo bana yaaa yine ağlayasım var ben de babaannemi çoook özlüyorum ama hayatta değil şu adet gelse de kurtulsam bu işkenceden. neyseee senin bir haftan kaldı dimi test için?
kız gene ne olduu. accık ağla bakem. bi adet ol da rahatla kuzum. bu tek adet sıkıntısı da değil ama söliyim. de bakeem aklından neler geçiriyon da canın sıkılıyo

ooh oooh bu haber güzel sayılır. kız ya hiç bilmeseydin. ya önceki doktora uysaydın

bugün hasretlerden bahsetme günü mü ya ben temmuzda anneme gidecem tabi doktorum gidemezsin demezsse gidebilirsem yıl dolmuş olacak yoksaaaa kasıma kaldı bizim vuslat :106::106::106:

oyyy sende mi tatlım yaaa, benim de annemin kollarına çekip gidesim var, bu akşam basıp gitsem şaşırmayın, o derece garip bi ruh halindeyim yani... ya aslında bunu yazarken bir yandan çekiniyorum da siz hamile ve hamile adaylarına negatif enerji verecem diye kaygılanıyorum ama geçecek biliyorum kalkıp biraz temizlik yaparım, nevresimleri değiştim, dün saç boyası aldım, bugün evde saçımı boyarım belki mutlu olurum dün alışveriş de yaptım bana mısın demedi tık yoktu eve geldim yine aynı ruh hali...bu gün toparlanmalıyım ama

hadi hayırlı olsun, çabuk dönersin inşllah fabrika ayarlarına

çekinmek falan ne canım ya, biz burda destek için buluşuyoruz , sen bizi etkilemeycen zaten biz seni etkileycez Ya hani örgüye başlıyodun o seni gerçekten rahatlatır düz mü ters mi ne kadar oldu az mı kaldı demekten vakit bulamıyorsun , birde ayıptır sorması kuran okumayı biliyormusun, biliyorsan oku o beni hep rahatlatmıştır

bilmiyorum orkiiim anlamadım kii, kafamdaki şeyler de her zaman olan sıkıntılar ama neden bu aralar beni bu kadar hırpalıyor anlamadımeskiden kendimi telkin edebiliyordum ve çok sürmeden toparlanırdım ama şimdi böylee kal geliyo
kalkıp oyalanacak bişiler bulayım temizliğe vuracam kendimi, bi fırın temizleme deterjanı aldım onu kullanayım, merak ettim:26: ( ne diyorum ben yaa) uçmuşum yahuuu

valla yaa Allah iyi doktorlarla karşılaştırsın işte bugünküne çok kanım kaynadı mesela belli ki işini severek yapıyodu öncekine uysam şimdi o yumurtlama ilaçlarıyla şişmiş kafama göre çatlatma iğnesi olmuştum iyi ki farkettim de yalnız bunları bilmeyen kişileri nasıl yanlış tedavi yapıyolardır demi orkidem yazık insanlara yaa yine diyorum Allah iyi doktorlarla karşılaştırsın bizi senin gibi sevimli doktorlar olunca biz de çabuk iyileşiriz hem
canım bi yerlere gitsen bi kaç arkadaşınla buluşsan belki iyi gelebilir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…