tatlım o iş nasıl oluyo biliyor musun, öğreneyim demekle olmuyor yapacaksın yapa yapa alışkanlık oluyor ve gizil öğrenme dedikleri şey oluyor, yapapa yapa farkında olmadan öğreniyorsun, veee ben bunu yapacağım!!! seni üzen sıkan ne varsa ordan uzaklaşıp başka şeyle meşgul olacaksın, sevdiğin ne varsa onu yapacaksın, ve bunu yaparken kimse için yapmayacaksın, sadece ''ben''i düşüneceksin, eğer insanın kendisi ''ben''i unutursa kimsenin aklına da gelmiyor maalesef.... sanırım hala kızgınım, bu yazdıklarımı tamamen uygulayabilirsem çok daha rahatlayacağım... amaan ne uzun yazmışım, insan dolunca böyle oluyorhavalar iyi degil burda yagmurlar yagiyor tatli tatli.haftaya cumartesi yatili misafirim var ve bi suru isim var onun stresi sardi ustune havalarda yagmurlu.kafana takmamayi basarabiliyosan ne mutlu sana.bende ogrenmeyi cok isterdim
cokta tınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnayyyy çok tatlısınızben kutlamayı daha önce niye akıl etmedim, anneler kününüz kutlu olsun, ama bizim de kutlu olsun prova yapalım azcık, bebekler doğduktan sonra yabancılık çekmeyelim dimi...
tatlım o iş nasıl oluyo biliyor musun, öğreneyim demekle olmuyor yapacaksın yapa yapa alışkanlık oluyor ve gizil öğrenme dedikleri şey oluyor, yapapa yapa farkında olmadan öğreniyorsun, veee ben bunu yapacağım!!! seni üzen sıkan ne varsa ordan uzaklaşıp başka şeyle meşgul olacaksın, sevdiğin ne varsa onu yapacaksın, ve bunu yaparken kimse için yapmayacaksın, sadece ''ben''i düşüneceksin, eğer insanın kendisi ''ben''i unutursa kimsenin aklına da gelmiyor maalesef.... sanırım hala kızgınım, bu yazdıklarımı tamamen uygulayabilirsem çok daha rahatlayacağım... amaan ne uzun yazmışım, insan dolunca böyle oluyorneysem ben gidip kendim için azcık yürüyüş yapayım benimki de homurdana homurdana evde otursun tıınnnnn
Haftasonu ara ki bulasin bizim kizlari hep bi gezmeler hep bi tozmalar dizlerini kirip oturmazlar evlerinde ah ahh zamane hanimlari
ayyyy çok tatlısınızben kutlamayı daha önce niye akıl etmedim, anneler kününüz kutlu olsun, ama bizim de kutlu olsun prova yapalım azcık, bebekler doğduktan sonra yabancılık çekmeyelim dimi...
tatlım o iş nasıl oluyo biliyor musun, öğreneyim demekle olmuyor yapacaksın yapa yapa alışkanlık oluyor ve gizil öğrenme dedikleri şey oluyor, yapapa yapa farkında olmadan öğreniyorsun, veee ben bunu yapacağım!!! seni üzen sıkan ne varsa ordan uzaklaşıp başka şeyle meşgul olacaksın, sevdiğin ne varsa onu yapacaksın, ve bunu yaparken kimse için yapmayacaksın, sadece ''ben''i düşüneceksin, eğer insanın kendisi ''ben''i unutursa kimsenin aklına da gelmiyor maalesef.... sanırım hala kızgınım, bu yazdıklarımı tamamen uygulayabilirsem çok daha rahatlayacağım... amaan ne uzun yazmışım, insan dolunca böyle oluyorneysem ben gidip kendim için azcık yürüyüş yapayım benimki de homurdana homurdana evde otursun tıınnnnn
kendın bakmaya gıtsen ızın vermez mı.dogum yaklasmıs artık almanız gerekırdı.çok haklısın şekerim bugün bi beşik bakmaya gidelim dedim duymadığım laf kalmadı aslında hiç umursamadan kendimizi düşünmeliyiz
nasilniz benim ilk oz agrilarim
hey masallah rumeysayarasin bebisine misirlar
kendın bakmaya gıtsen ızın vermez mı.dogum yaklasmıs artık almanız gerekırdı.
pestılım cıktı yatıyom sen nasılsın
benimde pestilim cikti.yorgunum.afiyet olsun bebisimize ye ye canim benim
bu arada ayin 13 .heyecanla her kes orkiyi bekliyoruz
ayın 18.sınde degılmıydı test gunu ben mı yanlış hatırlıyom
ne oldu ınan bende anlamadım bırer tane esımle aldık.ben bı yemege basladım sankı hıç yemek yememiş gıbı bı taraftandan da esıme dıyo sen yavas ye dıye benimki bitti eşimin yarım olanını aldımcok uzaklaşmaıdydk bitane daha alırmsın dedim gitti birer tane daha aldı ben benimkini bitirdim gene dedim sen yavvaş ye diye benimki bitti eşiminki yarım iekn aldım hepsini ben yedimmmmmmmmmmmmmm
kikim naslısın napıyonn azcık toparlayabildin mi kendini kız nerdesin merak ediyorum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?