hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

ayyyy çok tatlısınız ben kutlamayı daha önce niye akıl etmedim, anneler kününüz kutlu olsun, ama bizim de kutlu olsun prova yapalım azcık, bebekler doğduktan sonra yabancılık çekmeyelim dimi...

havalar iyi degil burda yagmurlar yagiyor tatli tatli.haftaya cumartesi yatili misafirim var ve bi suru isim var onun stresi sardi ustune havalarda yagmurlu.kafana takmamayi basarabiliyosan ne mutlu sana.bende ogrenmeyi cok isterdim
tatlım o iş nasıl oluyo biliyor musun, öğreneyim demekle olmuyor yapacaksın yapa yapa alışkanlık oluyor ve gizil öğrenme dedikleri şey oluyor, yapapa yapa farkında olmadan öğreniyorsun, veee ben bunu yapacağım!!! seni üzen sıkan ne varsa ordan uzaklaşıp başka şeyle meşgul olacaksın, sevdiğin ne varsa onu yapacaksın, ve bunu yaparken kimse için yapmayacaksın, sadece ''ben''i düşüneceksin, eğer insanın kendisi ''ben''i unutursa kimsenin aklına da gelmiyor maalesef.... sanırım hala kızgınım, bu yazdıklarımı tamamen uygulayabilirsem çok daha rahatlayacağım... amaan ne uzun yazmışım, insan dolunca böyle oluyor neysem ben gidip kendim için azcık yürüyüş yapayım benimki de homurdana homurdana evde otursun tıınnnnn

cokta tınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Anneler,anne adaylari ve anne aday adayları hepinizin anneler gününüzü kutlarım... Yaniklarinizdan şap şup sulu sulu operim :):):):)

Geceyarısı olmadan, unuttuğum bir şey vardı:

Anneler gününüz kutlu olsun.İnşallah seneye bebişlerimiz kucağımızda kutlarız.

çok haklısın şekerim bugün bi beşik bakmaya gidelim dedim duymadığım laf kalmadı aslında hiç umursamadan kendimizi düşünmeliyiz

Kizlarrr naparsiniz biz bu aksam gene iskender yemege niyetlendik ama olmadi bu sefer yeri bulduk ama bitmis yemek yedik sonra alisveris gunleri diye fuar vardi orayi gezdik.sonra ben soylemesi ayip 3 tane sut misiri yedim ben neye aserdigimi sut misiriymis.eve geldik ama pestilimz cikmisti resmn :)

Son düzenleme:
hey masallah rumeysa yarasin bebisine misirlar

ne oldu ınan bende anlamadım bırer tane esımle aldık.ben bı yemege basladım sankı hıç yemek yememiş gıbı bı taraftandan da esıme dıyo sen yavas ye dıye benimki bitti eşimin yarım olanını aldım cok uzaklaşmaıdydk bitane daha alırmsın dedim gitti birer tane daha aldı ben benimkini bitirdim gene dedim sen yavvaş ye diye benimki bitti eşiminki yarım iekn aldım hepsini ben yedimmmmmmmmmmmmmm

kendın bakmaya gıtsen ızın vermez mı.dogum yaklasmıs artık almanız gerekırdı.

pestılım cıktı yatıyom sen nasılsın

benimde pestilim cikti.yorgunum.afiyet olsun bebisimize ye ye canim benim
bu arada ayin 13 .heyecanla her kes orkiyi bekliyoruz

ay rümüş okudukça güldüm allahta seni güldürsün... ye ye yarasın karnındaki böcüğe

kikim naslısın napıyonn azcık toparlayabildin mi kendini kız nerdesin merak ediyorum seni

Günaydın kızlar
Çok kötü miğde bulantılarım vardı bu hafta doktoru aradık emperıal diye bir ilaç verdi, o ve beyaz leblebi yiyerek yaşadım. biraz düzeldi gibi:44: bunun yanı sıra tansiyonum çok düştü benim ,kaç gündür halsiz takatsiz yatıyorum ayağa kalktığım gibi başım dönüyordu şimdi daha iyiyim ve yarın yine doktor randevum var ,tansiyona bakılacak yine ,kan alınacak vitamin eksikliği varmı diye ,usg için yeni randevu verilecek v.s...
Sizler nasılsınız kızlar yeni bir gelişme varmı ?? :26:
Orkidem günleri azalttın kız ,hayırlısıyla güzel haberlerini alacağız ben buna inanıyorum canım
Rümeysaaaaaa demek beni bir tek merak edip ,özleyen sendin uyyyyy canummmm benummmmm bende seni çok seveyrummmm
Buda geri kalanlara beni özlemeyenlere gelsin kikikikiki

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…