Nerde sevdiklerimmm hani sevenlerrr aglatiyor beni sizin yoklugunuz uffff olduuu ya sarkiyi unuttum
ben burdayım örtmenim
Naptin bugun anlatt bakyim
Sabah dışarı kahvaltıya gittik. Onun dışında evde yatarak oturarak facede oyun oynayarak vakit geçirdim. Bu arada heyecan yapmaya başladım. Ya olmadiysa diye aklıma geliyor
Elimizde bi kilit olaydi da aklina bi sure bunlar gelmesin diye kilit vurabilseydik.
keşke olaydızamanı beklemenin çıldırtıcılığına karşı sabır zormuş
günaydııın güzel pazarlar
günaydııın güzel pazarlar
amaann artık takmıyom bi tarfıma, adamın bencillikleri beni yıldırdır yaa, ona canım sıkılmıştı ama geçti daha iyiyimne oldu canım
sağol canııım
ooy geçmiş olsuun
evettthaftasonu geldi bizim kızlar gene kayıplara karıştı :131:
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ilk canlı tekmeyi hissettim bugün.karnımı actım alttrafta resmen karnım oynuyordu yaaa rabbim sizlere de yaşatır inşallahhhhhhhh sağlıklı gineeeee
ohhh miiisss valla hiiiç kimse evde oturmasınsağol canım amin
ya ben evde yatmaya dayanamadım dışarı gezmelere çıktım. yürümedim ama hep oturdum:26:
oooh hadi gözün aydın
Ruyandami gordun bizi hayirdir bu saatte ayaktasin
amaann artık takmıyom bi tarfıma, adamın bencillikleri beni yıldırdır yaa, ona canım sıkılmıştı ama geçti daha iyiyim
evetttkız sen de azcık çık hava alll, bu arada beni sormuşsun, şimidi iyiyim tatlım benim. iyi olup olmamak insanın kendinde bitiyormuş, taktın bunalımdasın, takmadın ohhh cennet ayakların altında dünya bi hoş bi hoş
gazan mübarek olsun
ohhh miiisss valla hiiiç kimse evde oturmasıniyi yaptın azcık açılmışsındır...
Günaydınlar....
bugun sabah kizkardeslerim arayip anneler gunumu kutladilar cok mutlu oldum boyle biseyi beklemiydumHeee rüyamda gördüm:-D namaza kalktiktan sonra uyumuyorum. Bi selam cakayim dedim. Bu arada topikteki tüm annelerimizin anneler günü kutlu olsun. Darısı bizlerin başına
Günaydınlar....
günaydın şekerim keske daha önce girseymişim topiğe sabah 4,30 a kadar burdaydım uyku sıfır bu aralar bende hiç kimse yoktu gece burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?