hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

alısırsın sekerim bende çok şişiyorum hatta şişmekten bacaklarım hep yırtıldı ama alışıyo insan tuzsuza da Rabbim şehzadeni kucağına almayı nasip etsin sekerim çok sevindim insallah bende gelecek sefere bulacağım şehzadeyi

günaydın gacılarrrrr orkim nassın bebeğim kaldı 4

duygusal ve stresli oluyorum yaaabi çook umutlanıyorum sonra korkuyorum falan işte. hep belirtilere takılmayın derim gebe kaldım belirti olmuyo diye ama bu sefer ben takılmadan edemiyorum. ağrım sızım olunca mutlu olmayınca mutsuzum. neyse genelde daha iyi diyelim. Rabbim neylerse güzel eyler. ondan gelene gönlümüzü razı eylesin

canım olumsuz düşünüp bebişinide üzüyorsun çalışman iyi inşallah yoğunluk hat safhadadırda eve yorgun düşer düşünemeden uyursun bir gün daha geçsin ben sana gülşeni armağan etcem yeğenimle yatcaz kalkcaz biz ordayız ki

noldu tatlım niye modun düştü bakıyım , bende dün öyleydim yeni kararlar almak iyi geldi bugün iyiyim şükürler olsunnn

bilmiyorum ki havadan olabilir :26: bi de adet olcam ya az kaldı ondan olabilir :26: sen iyi ol tabi canım sen iyi olursan bebişin de iyi olur onu üzmiceksin

Evet akşama pert olup hemen uyudum dün

Selam canlar
Doktordan geldim şimdi tansiyon yine düşük ama eskisi kadar değil,hamilelikte normalmiş ilk aylarda ,bol sıvı tüketecekmişim bir sürüde kan aldılar ,sonuçlar çıkınca yazacaklarmış bana .usg için 3aylık olunca randevu gelecekmiş postayla eve ensekalınlğına bakılacakmış. Annelik defterimizide aldık eve geldik :) bu doktorda 24 Aralık dedi doğum tarihi için herkez başka bişey diyor bide bi seviniyorlar yesus la aynı gün doğum günü olucak diye heyytt allahım ya o gün bari hastanede birileri olsun dedim malum hepsi kutlamada dedim ,onlarda bana güldü kıh kıh
Sizler nasılsınız bakim ?

Son düzenleme:
Meltem - orkide - hayırlı haberlerinizi alacağız inşallah Allah'ın izniylen

Rümeysa -irem .nasıl gidiyor hamişlik? Bir sonraki randevularınız nezaman sizin??

Viole -inşallah o doktorun verdiği ilaç ile tez zamanda hamiş kalırsın canım

Cemre- ne örüyon senin tansiyon ne alemde yavrum

Tu-met, ve diğerleri öpüyorum sizi

Berceste nerde yaff:26::26:bayadır görünmüyor :44:

Son düzenleme:
[QUOTE=cemremmm21;

kız söyleye söyleye eninde sonunda bana ikiz doğurtacaksın kiiiikiiikiiiii kız benimkinin bencilikleri beni zıvanadan çıkardı. bütün aile böyleler, kimse ona karşındakinin de insan olabileceğini öğretmemiş azıcık ders verdim

İnşalahhhh inşallah kız anam erkek milletinin hepsi öyle mankafa ,boşver minoşuna bile takmıcan
Ha bin de biri iyi çıkar oda İREM gibilerine denk gelir bence :44: kikikikiii
Kesin otur deyince oturup kalk deyince kalkan kocası vardır şttt laf aramızda

Ahaa tel geldi şimdi yine misafir oooffffffff sinir sinir sinir bu aralar sevmiyorum işte sevmiyorumoff

tunaydin kizlar.
noluyo nan beni unutmus kikicustum bana ne bana ne

sen son adete göre gününü belirle 2 hafta öncesinden beklemeye başla

şükür iyiyim ben 10 gününm kaldı ama geçmiyo bu günlerrrr

yok kız nerdeeee, beni yormuyo bile gözümden anlar napcanııı bebişide o kıvamda yetiştircem gözümden anlıycak

Son düzenleme:
noldu tatlım niye modun düştü bakıyım , bende dün öyleydim yeni kararlar almak iyi geldi bugün iyiyim şükürler olsunnn
kıız benim tansiyon bulaşıcı mı neeee, aynen yaaa ben de yeni kararlar aldım napıyim başka türlü adamla başedemiyorum
daha iyiim canım, minoşa bile takmayınca kendime geldim bugün sabah çarşıya çıktım, gezdim tozdum geldim tam zamanında geldim, tam binanın kapısına geldim şııırrrr diyee yağmur bastırdı camın önüne geçtim yağmuru izledim azcık

aaman bol sıvı tüketmeyi unutma bebeğin suyu icinde cok önemliymiş.ben cuma günü gitmeyi planlıyorum bebeğimi özledim ama göremiycem sadece resmini vercekler bana özelde iyi oluyordu karşında ekranda izliyordum oy oyy.yesus kim kiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…