kendın bakmaya gıtsen ızın vermez mı.dogum yaklasmıs artık almanız gerekırdı
yok almadık şekerim ayın 20 sinden sonra alacağız
bide benim erken doğum riskim var iğne yaptırıyorum her hafta ama kimin umrunda aslında bu adama çocuk falan doğurmamalıydım
tunaydin kizlarrr....
cumartesi seker yuklemesi yapildi ve benim tokluk sekerim yuksek cikti 2 hafta sonra testim tekrarlanacak...sekerden uzak dur dedi doktorumtatli seyler yemeden nasil duracam bilmem
cok sisiyorum dedim ayaklarim cok sisti yine tuzluda yemeyecekmisim e ben ne yiyecem yaaa((saman gibi yiyecem herseyi herhalde....
bebisim iyiymis pipisini gordum:)))650grmis haftasina gore normal dedi doktorum...
sizler de iyisinizdir insalhh...
günaydın gacılarrrrrorkim nassın bebeğim kaldı 4
duygusal ve stresli oluyorum yaaabi çook umutlanıyorum sonra korkuyorum falan işte. hep belirtilere takılmayın derim gebe kaldım belirti olmuyo diye ama bu sefer ben takılmadan edemiyorum. ağrım sızım olunca mutlu olmayınca mutsuzum. neyse genelde daha iyi diyelim. Rabbim neylerse güzel eyler. ondan gelene gönlümüzü razı eylesin
günaydııınBugün modum çok düşük nedense Siz napıyosunuz kızlar
noldu tatlım niye modun düştü bakıyım , bende dün öyleydim yeni kararlar almak iyi geldi bugün iyiyim şükürler olsunnn
canım olumsuz düşünüp bebişinide üzüyorsun çalışman iyi inşallah yoğunluk hat safhadadırdaeve yorgun düşer düşünemeden uyursun bir gün daha geçsin ben sana gülşeni armağan etcem yeğenimle yatcaz kalkcaz biz ordayız ki
Meltem - orkide - hayırlı haberlerinizi alacağız inşallah Allah'ın izniylen
Rümeysa -irem .nasıl gidiyor hamişlik? Bir sonraki randevularınız nezaman sizin??
Viole -inşallah o doktorun verdiği ilaç ile tez zamanda hamiş kalırsın canım
Cemre- ne örüyon senin tansiyon ne alemde yavrum
Tu-met, ve diğerleri öpüyorum sizi
Berceste nerde yaff:26::26:bayadır görünmüyor :44:
Selam canlar
Doktordan geldim şimdi tansiyon yine düşük ama eskisi kadar değil,hamilelikte normalmiş ilk aylarda ,bol sıvı tüketecekmişimbir sürüde kan aldılar ,sonuçlar çıkınca yazacaklarmış bana .usg için 3aylık olunca randevu gelecekmiş postayla eve ensekalınlğına bakılacakmış. Annelik defterimizide aldık eve geldik :) bu doktorda 24 Aralık dedi doğum tarihi için herkez başka bişey diyor bide bi seviniyorlar yesus la aynı gün doğum günü olucak diye heyytt allahım ya o gün bari hastanede birileri olsun dedim malum hepsi kutlamada dedim ,onlarda bana güldü kıh kıh
Sizler nasılsınız bakim ?
Meltem - orkide - hayırlı haberlerinizi alacağız inşallah Allah'ın izniylen
Rümeysa -irem .nasıl gidiyor hamişlik? Bir sonraki randevularınız nezaman sizin??
İnşalahhhh inşallahkız anam erkek milletinin hepsi öyle mankafa ,boşver minoşuna bile takmıcan
Ha bin de biri iyi çıkar oda İREM gibilerine denk gelir bence :44: kikikikiii
Kesin otur deyince oturup kalk deyince kalkan kocası vardırşttt laf aramızda
kıız benim tansiyon bulaşıcı mı neeee, aynen yaaa ben de yeni kararlar aldımnoldu tatlım niye modun düştü bakıyım , bende dün öyleydim yeni kararlar almak iyi geldi bugün iyiyim şükürler olsunnn
daha iyiim canım, minoşa bile takmayınca kendime geldimMeltem - orkide - hayırlı haberlerinizi alacağız inşallah Allah'ın izniylen
Selam canlar
Doktordan geldim şimdi tansiyon yine düşük ama eskisi kadar değil,hamilelikte normalmiş ilk aylarda ,bol sıvı tüketecekmişimbir sürüde kan aldılar ,sonuçlar çıkınca yazacaklarmış bana .usg için 3aylık olunca randevu gelecekmiş postayla eve ensekalınlğına bakılacakmış. Annelik defterimizide aldık eve geldik :) bu doktorda 24 Aralık dedi doğum tarihi için herkez başka bişey diyor bide bi seviniyorlar yesus la aynı gün doğum günü olucak diye heyytt allahım ya o gün bari hastanede birileri olsun dedim malum hepsi kutlamada dedim ,onlarda bana güldü kıh kıh
Sizler nasılsınız bakim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?