cemrem ben de listenin hep disindaydim .bekliyoz bakalim nolcak
rumeysa merak ettim. supurge calistirdiginda yavrular ne tepki veriyor? benimkiler evden kaciyor
meltemmm sen hani doğum yapanların yanına gidiyon ya fotograf icin.hic normal doğum yapanlarınkini cektin mi azcık merak etimde
anne kedim cekiniyor ama öyle kacmıyor yanına yaklaştırırsam makinayı ozman kacıyor ama yayvrular kacacak delik arıyorlar öyle dim yani
şimdi oldu eferimmm
inşallah tatlım benimsen böyle güzel dualar edersin de biz sana etmez miyiz, inşallah yanlışlıkla hamile kalmışsındır da tahlillere gerek kalmaz teyzemin başına gelmişi böyle birşey, yıllarca beklemişti, sonra tüpe giderken doktor madem adet olmadın gel bi bakalım ne var diye, sonra bi bakmış bebişin kesesi o bebek şimdi kazık kadar oldu
oyy şu hafta geçceydi de bizimkilerden güzel haberler alsak, sayılı gün n...h çapuk geçer
ayyy popolarini yerim onlarin ben
cemrem ben de listenin hep disindaydim .bekliyoz bakalim nolcak
rumeysa merak ettim. supurge calistirdiginda yavrular ne tepki veriyor? benimkiler evden kaciyor
pınkugar doktora bebek var mı dıye gıdıcek
inşallah canım inşallah.ne yapmaya gitcen yarın doktora hormonlara falan mı baktırcan
nolcaz biz böyleeeeee, gerçi senin bi hafta kaldı
aaa unutmuşum, ben bazen karıştırıyorum
geçenlerde aşılama yapan bi arkadaşımız da vardı, ama bi daha gelmedi,, oldu mu aşılaması aceba:26:
şimdi oldu eferimmm
inşallah tatlım benimsen böyle güzel dualar edersin de biz sana etmez miyiz, inşallah yanlışlıkla hamile kalmışsındır da tahlillere gerek kalmaz teyzemin başına gelmişi böyle birşey, yıllarca beklemişti, sonra tüpe giderken doktor madem adet olmadın gel bi bakalım ne var diye, sonra bi bakmış bebişin kesesi o bebek şimdi kazık kadar oldu
oyy şu hafta geçceydi de bizimkilerden güzel haberler alsak, sayılı gün n...h çapuk geçer
nolcaz biz böyleeeeee, gerçi senin bi hafta kaldı
aaa unutmuşum, ben bazen karıştırıyorum
geçenlerde aşılama yapan bi arkadaşımız da vardı, ama bi daha gelmedi,, oldu mu aşılaması aceba:26:
yok cnm bnm ben doktora bebek varmı diye gitmicemki olsun diye uğraşıp duryom işte çare aramak için gdyom
aman canım ihmal etme git doktoruna eşi gitmeyen arkdaşımız sen miydin benim hafıza biraz zayıf kusura bakmayok cnm bnm ben doktora bebek varmı diye gitmicemki olsun diye uğraşıp duryom işte çare aramak için gdyom
mrb... sohbetinizin içine dalmak gibi olacak ama çok uzun zamandır mı bebek için uğraştınız?
olsun kız ağzımızı hayırlı açtık neticedeyokyok ben yanlış kelime kullandım şöyle anlatayım sen anlattın ya doktora gidince hamile oldgunu öğrenen yakının varmış.bende pinksugarın ne icin doktra gidiceğini bilimyordum sen cevap yazınca ona biliyorsun sandım ben onu sormak istedim yani.
ağzın bal yesin kız ne kadr iyi niyetlisn saol ya moral verdin bana canm bnm
hangisindenim? valla şöyle diyeyim bir sene önce bebek düşünüp denemeden bi dr. gidip bi sorun var mı smear testi filan yaptırayım diye gittim. gittiğime pişman oldum... pko çıktı halbuki 28 günlük düzenli periyotları olan biri olarak... pkoya rağmen çok yumurtladığım ortaya çıktı bide süt hormonlarım çok çalışıyormuş. hiç siz deneyin bi 6 ay olmazsa bakarız çaresine denmedi. direkt horman ilaçları filan ki 7 sağlam yumurta varken aşılama önerildi tabi biz istemedik...tedaviyi olduğu gibi bıraktım dr bıraktım ilaçları bıraktım meslek gereği doğum belli bir zaman denk gelsin istiyoruz ilk kez bi gecikme yaşadım ocak ayında hamilelik olması imkansızdı horman testleri yapıldı herşey o kadar normal çıktı ki. bu ay ilk kez bebek denemeye karar verdik. 28. günde test yaptım ikinci çizgi kıpkırmızı olmasada gözüktü. şuan 31. gündeyim grip için bugün dr gittim. gebelikten şüphelendiğimi söyleyince kan testi yaptılar yarın sonucu öğreneceğiz bakalım...nedemek şekerim gel yeterki sohbetimizin içine dal ne olcak kievet canım bebek icin ugraşan arkdaşlarımız var ugraşıp güzel sonuc alanlarımızda var sen hangisindensn bakalım
hangisindenim? valla şöyle diyeyim bir sene önce bebek düşünüp denemeden bi dr. gidip bi sorun var mı smear testi filan yaptırayım diye gittim. gittiğime pişman oldum... pko çıktı halbuki 28 günlük düzenli periyotları olan biri olarak... pkoya rağmen çok yumurtladığım ortaya çıktı bide süt hormonlarım çok çalışıyormuş. hiç siz deneyin bi 6 ay olmazsa bakarız çaresine denmedi. direkt horman ilaçları filan ki 7 sağlam yumurta varken aşılama önerildi tabi biz istemedik...tedaviyi olduğu gibi bıraktım dr bıraktım ilaçları bıraktım meslek gereği doğum belli bir zaman denk gelsin istiyoruz ilk kez bi gecikme yaşadım ocak ayında hamilelik olması imkansızdı horman testleri yapıldı herşey o kadar normal çıktı ki. bu ay ilk kez bebek denemeye karar verdik. 28. günde test yaptım ikinci çizgi kıpkırmızı olmasada gözüktü. şuan 31. gündeyim grip için bugün dr gittim. gebelikten şüphelendiğimi söyleyince kan testi yaptılar yarın sonucu öğreneceğiz bakalım...
pkoya ragmen yumurtlyan ılk kez duydum.sut hormonlarım benımde yuksektı doktenix dıye bı ılaac kullannca dusmustu.yarın sonucunu alıncada bıze haber vermeyı unutma oldumu ınşallahhh guzel haberlerle gelırsın
hangisindenim? valla şöyle diyeyim bir sene önce bebek düşünüp denemeden bi dr. gidip bi sorun var mı smear testi filan yaptırayım diye gittim. gittiğime pişman oldum... pko çıktı halbuki 28 meslek gereği doğum belli bir zaman denk gelsin istiyoruz ilk kez bi gecikme yaşadım ocak ayında hamilelik olması imkansızdı horman testleri yapıldı herşey o kadar normal çıktı ki. bu ay ilk kez bebek denemeye karar verdik. 28. günde test yaptım ikinci çizgi kıpkırmızı olmasada gözüktü. şuan 31. gündeyim grip için bugün dr gittim. gebelikten şüphelendiğimi söyleyince kan testi yaptılar yarın sonucu öğreneceğiz bakalım...
o ilacı bende kullandım pazartesi perşembe yarımşar almıştım... allah isteyen herkese nasip eder inşallah. yarın inşallah güzel bir haber alırım ve sizlerle paylaşırım...
canim gebeligin ilk belietilerinden biri de bazen kendini grip gibi hissetmekmis ..insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?