hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

bebişide kendine benzetcek Allah iyiliğini versin

Son düzenleme:
Kız tu-met ve diğerleri demişim ya ,işte o diğeri sendin kiki unuturmuyum hiç cici annemizi canım benim ,nasılsın ,tombişşş bebik ne yapıyor

digerleri hihnasilsin bebis nasil.doktor.her sefer bakmiyormu.usg.le:26::26:benimki uslu mashallah.ara da bir qazi oluyor o kadar.

Yesuuuuss crıstussss .hz.isa .canım 24aralık o gece sokaklar boş herkez evinde hindi pişirir bol çeşit yemekler akrabalarla felan bir arada sonra çam ağacının etrafında dönerler işte ,onların çok önemli dini bayramları

bir kiki yi tercüme etmediğim kalmıştı , hz. isa demek istiyo

Allah bilir onu nasıl tercüme eder :26: et bi bakalım :44: marak ettim

digerleri hihnasilsin bebis nasil.doktor.her sefer bakmiyormu.usg.le:26::26:benimki uslu mashallah.ara da bir qazi oluyor o kadar.

Yok canım burda toplam 3 sefer usg yapılıyor ,bir 3 aylık ,5 aylık ve 8 aylık sanırım okadar ,1 ay daha beklemeliyim :111:
Ama bana bir kıyak çekip 7 haftalık baktılar çookk tatlıydı fındığım

Uyyyyy yerim ben onun usluluğunuuu kızlar zaten akılı ve uslular ya ,zor erkeklerdir genelde onları büyütmek çok zor bence ,neyse onu oğlu olacaklar düşünsün
Sen emziriyorsan ,gaz yapabilecek yiyecekleri tüketmemeye çalış

oooooo cok azmis yav:2::2:aslindada burdada fazla sokmuyorlar.ama ben sorunlu vukaat oldugum icin en az 9 kere girdimablasi simdi nasil heyecanla bekliyordur o findigi simdi.
emziriyorum ama sutum fazla yok mama veriyorum yemiyor istemiyor,illa meme yiycem diyorbos bile olsa ona yetiyor.malesef istahsiz.buyuk kiz cadi cikti bu hanim hanimcik uslu olacak simdiden belli

yok tatlm bnm kocam gittydi

Hosgeldinn kikimm.sorularini sordun rahatladin yani.saclarini boyatcan madem bitkisel boyalardan boya madem biraz daha kimyasalden uzak.bende cokkk yoruldummm.alt tarafi banyo vc makinanin oldugu kucuk odayi temizledimmm.

Ne oluyo leyynnn:111::111: en son sana cevap yazmaya çalışırken sayfadan atıldım bakım onarım felan varmışmış bizmi kirletik şimdi

He rümüşüm sorularımı sordum rahatladımbende bitkisel düşünüyorum zaten ve 3aylık olmayı beklicem öyle daha rahat edecek sanırım :44: hem tatil vaktide dolmuş olur

Kız o aylardan sonra yorgunluk artar zaten heleki son aylarda ,dinlene dinlene yapmalısın o tür işleri öyle birden yüklenme

oda yok tatlm cnm bnm ya .) ne var onud bilmyorumki hiçbişi yoktu en son ama tabiki 6 geçiverdi üstünden inş yine bi sorun yoktur yarın belli olcak bakem ne diycek dokturcuk inş üzmez beni

bizde bi kaç kişi silkeletip hamile kaldı silkeletme topiğine bi göz at istersen canım bende işe yaramadı ama benim sorunum başkaymış tsh yüksek benim de onu düşürmeye çalışıyoruz :18:

bir kez yapmisdim gecen ay oda kendime guldum sonra hic yapmadim canim.. tsh ne?:26: Allah sifalar versin canim iste olmayinca sorunlar cikiyo kendiliyinden :44:

inşallah yakında kavuşursun bebişine öncelikle , birde şuan sen ve eşinde görünen bir sıkıntı yoksa ovu testleriyle beraber ateş ölçme yöntemini kullan doğru günü kaçırman olanıksızlaşır işi yaptıktan sonra da dikince bacakları salla azıcık silkelen özeti

benim ilk bebiş ama 4. ay da falan belli olmadı farkındaysan ben 10. haftamdan beri çıkıntılıyım kuzu ama ben sen gibi rahatsız olmuyom çıkıntımdan tipini yeim ben o çıkıntımın

bebişide kendine benzetcek Allah iyiliğini versin

bebişi kendime benzetmeycem babasına benzetcem

dinlene dinlene yapiyodum kiz obur turlu mumkun olmuyodu zaten.ben de dun esimin omuzuna masaj yptim bi geldim bakima almislr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…