Orkide dun yorgunluktn bitmis galiba gelemedi topige.onunda kaldi 3 gunu
Çok yorulup uyuyorum canım. 3 gün kaldi ama bugün durup durup agliyorum olmadı diye
:'( :'( :'( :'( :'( :'(
Bugün cook hasta gelsin istiyorum gelmiyor :'(
Gun bitmeyecek yatcaz kakcaz olmayacak gibi geliyo. Kendimi tutamiyorum
sana öyle geliyooo senin günün gelecek güzel haberi alacan senin mutlu haberinle ben sarhoş olcam benimde günüm hemen geleceksen hiç bişey bilmiyorsun
Çok yorulup uyuyorum canım. 3 gün kaldi ama bugün durup durup agliyorum olmadı diye
Ağladım ya daha iyiyim
Kizlarrr akliniza gelen gelmeyen butun sorularo orkideye soralim.hastalik olur yemek olur ne olursa soralim
benim soru her zaman hazır akşama ne pişirsem:26: hava soğuk yaz yemekleri yapmak istemiyorum sıcak, kolay bi tarif aliim hemen:26:
mercimek corbası :26:
evde çorbam var, ama yanına ne yapsam:26:
Ovu testlerini kullanirkn cift cizgiyi gorebiliyonmu.irem arkadasimizin da dedigi gibi ates olcmeyi de deneybilirsin ayni zamanda.ben de bu topige takilmdan once pek bisey bilmiyormusum vucudumuzla alakali.hamile kaldiktan sonra esim dedi iyi ki taklimsin o tpoige diye.sen de gel takil bize insallah hayirlisiyla rabbim izin verrirde melegin gelir sana
canim sagol bitanem zaten ben bura takilmakdan tum isler kaliyo esimde bana kiziyoki isler kalmis kiz internetden ayrilmiyorevet iki cizgi gecen ay adetin 10cu gunumde olmusdu ve sonra silik cikti hepsi 15-16 gune kadar silikdi simdi ben bu ay 18gunumdeyim adetimin ne yapiyim yarinnnan atesmi olceyim yumurtlama gunum gecmis olmasina ragmen olciyimmi tatlim anlamadim?
inşallah yakında kavuşursun bebişine öncelikle , birde şuan sen ve eşinde görünen bir sıkıntı yoksa ovu testleriyle beraber ateş ölçme yöntemini kullan doğru günü kaçırman olanıksızlaşırişi yaptıktan sonra da dikince bacakları salla azıcık silkelen özeti
benim ilk bebiş ama 4. ay da falan belli olmadı farkındaysan ben 10. haftamdan beri çıkıntılıyım kuzuama ben sen gibi rahatsız olmuyom çıkıntımdan tipini yeim ben o çıkıntımın
bebişi kendime benzetmeycem babasına benzetcem
canim sagol bitanem zaten ben bura takilmakdan tum isler kaliyo esimde bana kiziyoki isler kalmis kiz internetden ayrilmiyorevet iki cizgi gecen ay adetin 10cu gunumde olmusdu ve sonra silik cikti hepsi 15-16 gune kadar silikdi simdi ben bu ay 18gunumdeyim adetimin ne yapiyim yarinnnan atesmi olceyim yumurtlama gunum gecmis olmasina ragmen olciyimmi tatlim anlamadim?
ateş ölcmeye şunun için başlayabilirsin bazı cok nadir arkdaşlar yüksek ateş ile adet olabiliyor,yarın ölcmeye başla mesela bata kadar bakarsın yüksek ateşte mi adet oluyn düşük ateş te mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?