hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

hayırlı olsun ama hic sevinmiş gibi değilsin.betan kac cıktı.eşine haber verdin mi

sanırım şoktayım... çok sevindim eşimle beraber gittik biliyor ama test sağlık ocağında yapıldı.( grip için gitmiştim.) 31. günde b hcg 141okuduklarım korkutuyor açıkçası kimyasal filan falan ... bebeğimin kalp atışlarını duyana kadar kendime gelemeyebilirim...

doğru yani ben unutmuşum o günleri betayı alınca sadece betanın sayısını yazıp bıraktıydım topige..
Canım inşallah güzel gine sağlıklı gine bütün evreleri tatlı tatlı gecersnz.sen şimdik intrnetten araştırmayı bırak ben yaptım zamanında cok pişman oldum insanın aklını yiyip bitiriyor en kötü sahneler geliyor insanın aklına.

teşekkür ederim canım...Sat tarihinden beri internette araştırma yapıyorum. adet gecikmesi öncesi belirti mi olur diyen ben didik didik belirtiler aradım. gerçi ben 18. günden beri hamileyim diyordum... bir çok belirti de yaşadım...
empati yeteneğim ne yazıkki olması gerekenden biraz daha fazla okuduklarımdan etkilenmenin ötesinde duygular yaşıyorum o yüzden dediğin gibi sanırım araştırma yapmamak en doğrusu...

ben dediydim hamissindir diye ... insallh betan kat kat artar

HAYIRLI OLSUN CANIM SEN İÇİNİ FERAH TUT ÖNEMLİ OLAN DEĞERİNİN MİKTARI DEĞİL 2 GÜN SONRA TESTİ TEKRARLADIĞINDA EN AZ %60 ARTMALI İNŞALLAH SENİNKİDE ARTAR

HAYIRLI OLSUN CANIM SEN İÇİNİ FERAH TUT ÖNEMLİ OLAN DEĞERİNİN MİKTARI DEĞİL 2 GÜN SONRA TESTİ TEKRARLADIĞINDA EN AZ %60 ARTMALI İNŞALLAH SENİNKİDE ARTAR

çok teşekkür ederim...inşallah yeterli bir artış olur ... sanırım bedenim yeni yeni uyandı duruma kalbim gümbür gümbür şuan...

yaaaaaaaa dokunman orkidemeeeee sacınızı başınızı yolarım

canım cok gecmişler olsunnn

ayy bayılıom onlara ben geçen twde izledim..çok iyiler...

GECEN SENE BURDa mayıs yedısı şenlıklerı ıcın gelmışlerdı bı hafta onceden kesif ucuşları yapmışlar canlı canlı 15 dk izlemiştik solo türkü ama mayıs yediisinde yağmur yağınca tam olarak gösteri yapamadılar sadece solo türk bi iki ucuş yaptı o kadar.cokkkkkkkkk iyilerdi cokkkkkkkkkkkkkkkkk

bu arada temmuzda taşınıoz dedim dedim tain yerimiz belli oldu en sonunda kızlar... muştan Karamana taşıncaz adanayada yakın (adanalıyımda)

geçen sene Bodrum'a da gelmişlerdi..hava da güzel olunca harika bir gösteri olmuştu.
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…