hayırlı olsun ama hic sevinmiş gibi değilsin.betan kac cıktı.eşine haber verdin mi
sanırım şoktayım... çok sevindim eşimle beraber gittik biliyor ama test sağlık ocağında yapıldı.( grip için gitmiştim.) 31. Günde b hcg 141okuduklarım korkutuyor açıkçası kimyasal filan falan ... Bebeğimin kalp atışlarını duyana kadar kendime gelemeyebilirim...
doğru yani ben unutmuşum o günleri betayı alınca sadece betanın sayısını yazıp bıraktıydım topige..
Canım inşallah güzel gine sağlıklı gine bütün evreleri tatlı tatlı gecersnz.sen şimdik intrnetten araştırmayı bırak ben yaptım zamanında cok pişman oldum insanın aklını yiyip bitiriyor en kötü sahneler geliyor insanın aklına.
sanırım şoktayım... çok sevindim eşimle beraber gittik biliyor ama test sağlık ocağında yapıldı.( grip için gitmiştim.) 31. günde b hcg 141okuduklarım korkutuyor açıkçası kimyasal filan falan ... bebeğimin kalp atışlarını duyana kadar kendime gelemeyebilirim...
ben dediydimhamissindir diye ... insallh betan kat kat artar
sanırım şoktayım... çok sevindim eşimle beraber gittik biliyor ama test sağlık ocağında yapıldı.( grip için gitmiştim.) 31. günde b hcg 141okuduklarım korkutuyor açıkçası kimyasal filan falan ... bebeğimin kalp atışlarını duyana kadar kendime gelemeyebilirim...
inşallah inşallah...
HAYIRLI OLSUN CANIMSEN İÇİNİ FERAH TUT ÖNEMLİ OLAN DEĞERİNİN MİKTARI DEĞİL 2 GÜN SONRA TESTİ TEKRARLADIĞINDA EN AZ %60 ARTMALI İNŞALLAH SENİNKİDE ARTAR
yaaaaaaaa dokunman orkidemeeeee sacınızı başınızı yolarım
orkidem yazdıklarını okudum üzülme lütfen kötüde düşünme... Olmazsada dünyann sonu değil bi daha yaptırrsın... Kısmet eden allah eder üzme tatlı canını...
Bak hasta gelsin istiyodun ben sana ablamın durumunu anlatayım bi yorum et bana netten doğru düzgün bilgi edinemiyom
Ablamın 1 bucuk aydır nerdeyse ara ara öksürükleri oluyodu ciğerlerin de iltihap olmuş antibiyotik kullandı doktorunn kontrolünde tabi... Ama geçmedi şimdi sürekli ve çok kötü öksürüyoTekrr gitti doktora iltihap kana karışmış çok üzüldüm dünden beri ünivrste hastanesine sewk etmişler ama korkuyo bebeğede bulaşmışmıdır iltihap die... Doktoruna ulaşamadı cuma günü kontrole gitcek ama senn bişi diyebilirmisin bu konuyla ilgili :26::26::26: Kana karışan iltihap kordondan yada başka bi şekilde bebeğede geçermi yada başka bi şekilde zarar verr mi_? :26::26::26: Bide kana karışan iltihabın derecesi falan varmıdır yani çok karışmış yada az karışmış falan gibi_? (sorum saçmamı bilemedim ama bi bilgim yok bu konuda) korkuyorum sadece bide bebekten geçtim ablam için ne gibi tehlikeli durumu olabilir Yada benmi fazla abartıyom yine
çok soru sordum biliom canımın için ama napim panik yaptım biraz yazdıkça yazdım
Bu arada temmuzun sonunda doğumu war azda kaldı:18::18::18:
çok teşekkür ederim...inşallah yeterli bir artış olur ... Sanırım bedenim yeni yeni uyandı duruma kalbim gümbür gümbür şuan...
amin canım
canım sen soğan kürü mü yapıyon[/QUOT
evet canim gecen ay kulanmisdim
amin canım
canım sen soğan kürü mü yapıyon[/QUOT
evet canim gecen ay kulanmisdim
ANLADIM CANIM...BU KÜRLER BİLDİM KADARIYLA Bİ SIKINTINZ YOKSA KULLANMAYIN DİYORLARDA ONDAN SORDUM
20 mayıstı solo türk ve ekibi geelecekti inşallah bu senede yağmur yağmaz ve ertelenmez yaaaaaaaaaaa
ayy bayılıom onlara ben geçen twde izledim..çok iyiler...
bu arada temmuzda taşınıoz dedim dedim tain yerimiz belli oldu en sonunda kızlar... muştan Karamana taşıncazadanayada yakın (adanalıyımda)
GECEN SENE BURDa mayıs yedısı şenlıklerı ıcın gelmışlerdı bı hafta onceden kesif ucuşları yapmışlar canlı canlı 15 dk izlemiştik solo türkü ama mayıs yediisinde yağmur yağınca tam olarak gösteri yapamadılar sadece solo türk bi iki ucuş yaptı o kadar.cokkkkkkkkk iyilerdi cokkkkkkkkkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?