hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

kizlar 3gun 9 gun yazmissiniz o ne gunleri bir anlatirmisiz orkidem hamilemi acaba anlamadim neyin gecmesini bekliyor dogum mu yapicak yoksa yine anlamadim ne :26: bir anlatin lutfen

kizlar 3gun 9 gun yazmissiniz o ne gunleri bir anlatirmisiz orkidem hamilemi acaba anlamadim neyin gecmesini bekliyor dogum mu yapicak yoksa yine anlamadim ne :26: bir anlatin lutfen

9 gün yazan irem arkdaşımız hamile randevusuna 9 gün kaldı
3 yazdığımız orkide arkdaşımız tüpbebek yaptırdı test yapıcak onun geri sayımı.

Kizlar size yazdiktan sonra yoğun oldu. Daha iyiyim. Beni burda sarip sarmalayan pataklayan bi hemşire grubu var sagolsunlar baya destek oluyor onlar da sizin gibi. Aksama yazdiklarinizi okurum. Öpüyorum sizi

kizlar size yazdiktan sonra yoğun oldu. Daha iyiyim. Beni burda sarip sarmalayan pataklayan bi hemşire grubu var sagolsunlar baya destek oluyor onlar da sizin gibi. Aksama yazdiklarinizi okurum. öpüyorum sizi

o senı sarmalayan pataklayan hemşire arkdaşlarına saygılarımızı sevgilerimizi gönderiyorummmmmmm

oda yok tatlm cnm bnm ya .) ne var onud bilmyorumki hiçbişi yoktu en son ama tabiki 6 geçiverdi üstünden inş yine bi sorun yoktur yarın belli olcak bakem ne diycek dokturcuk inş üzmez beni

Heee seni şimdi hatırladım pembeşeker diyodum sanaa
Ee ne oldu bugün doktor işi ??:26:

geçmişi okiyim dedim de iki günde ne kaynatmışsınız beee oku oku şaşı oldum
herkeze slm topiğin yeni müdavinleri hoşgeldiniz..

orkidem yazdıklarını okudum üzülme lütfen kötüde düşünme... olmazsada dünyann sonu değil bi daha yaptırrsın... kısmet eden allah eder üzme tatlı canını...
bak hasta gelsin istiyodun ben sana ablamın durumunu anlatayım bi yorum et bana netten doğru düzgün bilgi edinemiyom
ablamın 1 bucuk aydır nerdeyse ara ara öksürükleri oluyodu ciğerlerin de iltihap olmuş antibiyotik kullandı doktorunn kontrolünde tabi... ama geçmedi şimdi sürekli ve çok kötü öksürüyo tekrr gitti doktora iltihap kana karışmış çok üzüldüm dünden beri ünivrste hastanesine sewk etmişler ama korkuyo bebeğede bulaşmışmıdır iltihap die... doktoruna ulaşamadı cuma günü kontrole gitcek ama senn bişi diyebilirmisin bu konuyla ilgili :26::26::26: kana karışan iltihap kordondan yada başka bi şekilde bebeğede geçermi yada başka bi şekilde zarar verr mi_? :26::26::26: bide kana karışan iltihabın derecesi falan varmıdır yani çok karışmış yada az karışmış falan gibi_? (sorum saçmamı bilemedim ama bi bilgim yok bu konuda) korkuyorum sadece bide bebekten geçtim ablam için ne gibi tehlikeli durumu olabilir yada benmi fazla abartıyom yine

çok soru sordum biliom canımın için ama napim panik yaptım biraz yazdıkça yazdım

bu arada temmuzun sonunda doğumu war azda kaldı:18::18::18:

Tu-met nasılsın canım ne aşamadasın sen şimdi ,ben yine unuttum

unuttun mu_? döverdim şimdi senide karnındaki bal böçeğine şükret

canım ben 1 senedir boşuna stres yapp uğraşmışım zaten eşimde varikosel çıktı onun tedavisine başladım 1 hafta oldu 1 ay sonra kontrol var ilaç tedavisi işe yaramasa ameliyet olcak ve ben o zaman kavuşcam bebeğime bakalım kısmet beklemedeyiz yani biz şuan... sen nasılsın canımın içi bebiş nasıl nasıl gidiyo hamilelik...

çift çizgi gördüm 10. gün demişsin , 24 günde mi oluyon adet kaç günde bir oluyorsun , bu arada sen şimdi bat tarihine kadar ki inşallah kırmızı kartı yemezssin ateşini ölç her sabah 6-8 arası hep aynı saatte en az 3 saatlik derin uykuyla ölçeceksin bunla ilgili detaylı bilgi için bir topikte var ateş ölçme diye bakarsın onada , eğer olmadı adet olursan hem battan itibaren ateş ölç hemde ovu testi yap

Haberler şuan için çok güzel sonuç pozitif ama tabi daha kesenin gözükmesi kalp atışları filan aşaması var... darısı isteyen herkesin başına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…