hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

haaaaaaaa anlamadım.... ne ka dağılmışsınız herbi noktaya yaa bizimkiler bulgaristandan gelmişler adanaya yerleşmişler bütün sülale hala adanada

sen bi de kanepe mi silecen, kız bırak boşver, birini tutacaktın vaz mı geçtin. ya da tutma zaten doğumuna bişi kalmadı ramazan bayramında çağır evi elden geçirsin bir taşla dünyaa kuş vurursun.

teyzem gelcekti neyse fiyatı verecektim sonra burda fuar acılmış orda sıra geceleri gibi mekan acmış birileri cadır falan kurulu orda gözleme acıyor haziranın 2 sine kadar da devm edicekmiş.yani gelemiycek.ne bilim yavaş yavaş yapıyorum zaten kendi evimize taşınma gibi duurumumuz var oraya taşınırsak sadece oturma odamı ve mutfağımı kullancam diger eşyalar paketlencek evin diger odasında kapalı kalcak bi uzun süre.bugün misafir odasının koltuklarını süpürdüm yeri süpürdüm sildim. öyle büyük bi iş yapmıyorum dinlene dinlene.yağmur yağmayaydı kardeşimi cağırcaktım camlar icin ama yağmur vra hallediyoruz ya allaha şükür akşama da eşime sofra kurma işini sattım mı tamamdır

bi aile akraba gezmesine cıksan komşi bi ayda bitiremessin her biryerde var maşallah

bence kurma işini değilde toplamayı sat rümüş ben öyle yapıyom kurmak iyide yemek yedikten sonra ağırlaşıon ya bi zor gelioki o sofrayı toplamak ben kuruyom o topluyo önceleri söyleniyodu bütün gün çalışıom bide sofra topluom die bende koca olmak kolay değil hayat müşterek gibi iki laf çaktımmı topluyo napsın garibim alıştı artık ikiletmeden toplar

haaaaaaaa anlamadım.... ne ka dağılmışsınız herbi noktaya yaa bizimkiler bulgaristandan gelmişler adanaya yerleşmişler bütün sülale hala adanada
Ayyy hic eglenceli degilll
bi aile akraba gezmesine cıksan komşi bi ayda bitiremessin her biryerde var maşallah

Hala dayi detayina girnedim 3 dayim hatayda biriiii m birde kuzenler bu ayri bir konu ama no problem ben akrabayi telde arar arksdaslari ziyaret ederim

Belirti kısmına gelelim pekala...
1. Ağrı eşiğim biraz düşük birde fazla yumurta olmasından da kaynaklı olabilir çatlarlarken normalden daha fazla ağrı veriyorlar yumurtamın çatladığı anı biliyordum...

2. 15. günde yumurta çatladı bundan sonraki 3 gün nerdeyse hiç bir şey yoktu. yalnız karnımın bir tarafında küçük parmağımızın yarısı kadar bir şişlik vardı ve sertti orası. bu beni şüpheye düşürdü...

3. Gaz olayını söylemeyeyim bile karnımın tamamı balon gibi sanki yeniden adet olucakmış gibiydim.

4. adetin 23. günü 2 saat boyunca adet sancısı gibi sancım oldu...

5. adetin 25. günü kahverengi akıntı geldi. 1. gün sürdü.

6. ara sıra adet sancısı gibi sancılar geldi ama çok uzun sürmedi.

7. adetin 28. günü test yapmak istedim, yaptım ve ikinci çizgiyi çok net olmasa da çok silik de değildi, gördüm.

ve grip oldum artık belirtimi değil mi bilmiyorum. ilaç da kullanamadığım için dayanamayıp doktora gittim. doktor ilaç yazarken gebelik olabilir dedim. sağlık ocağında test yapılmıyor diye biliyordum ama yaptılar ve 31. gün öğrenmiş oldum... sancılar ara ara geliyor gidiyor...

Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...

Geçen senem kabustu pkoydu, polipti, prolaktindi, yumurta çokluğu filan...bazen akışına bırakmak en iyisi sanırım...

valla yerinde olsam bi akraba ziyaretine çıkardım...tur bitince nasılsa 1 ay geçmiş üzerinden bir tur daha atardım...

Son düzenleme:
Uffff hiç ömrümde bukadar uyumamıştım 1 saat uyanık sonra tekrar uyudum rekorunda ötesi :111::111: dayak yemiş gibiydim bütün gün :111:

odam bıttııı ama bende bıttım.kursun da sofrayı kaldıracak bırını bulurum.. bı uykum geldı kı oy oyyyy ama evımın işi bıtı gıbı ufak tefe k işler kaldı

Kız düvme bea valla herkezin sorunlarını hikayelerini birbirine karıştırıyorum ,ama senin çok güzel örgü ördüğünü biliyorummesela inş ilaç işe yarar canım ilacın yanı sıraa heeee koçişini iyi besle diye yazmıştım ben sana
Ayrıca ablan için çooookk geçmişler olsun çok üzüldüm umarım sağlıklı kavuşur bebişine

Haberler şuan için çok güzel sonuç pozitif ama tabi daha kesenin gözükmesi kalp atışları filan aşaması var... darısı isteyen herkesin başına...

Seni tebrik ediyorum canım darısı isteyenlerin başına olsun inşallah

Kız rümüş kaç aylık olunca yada hafta diyeyim ,normale dönücem:111:?? Hergün yeni bir adet le karşılaşıyorum,kızımda tık yoktu yaff:111:

genel olarak 4 aya gırınce duzene gırılır derler bende oyle oldum ögurmeler bulantılar uyku hepsı gectı sukurler olsun..eee her gebelık farklı olurmuss

genel olarak 4 aya gırınce duzene gırılır derler bende oyle oldum ögurmeler bulantılar uyku hepsı gectı sukurler olsun..eee her gebelık farklı olurmuss

O öğürmeler yokmu öğürmeler ,çookk sık yaşıyorum ,bugün yine miğde bulantım var
Sen nasılsın salon temizliğin bitimi ? Uy ne güzel :) benim evde şöyle köşe bucak temizlense ,cemre yardıma gelse camları silse ,irem tozları alsa ,tu met çay pişirse ,viole kek pişirse nazlıma yemek yapsa ,rümüş ütü yapsa orkideyle bende oturup keyif yapsak bak ona kıyamadım dinlenmesi lazım onun işi kesinleşsin ,bidahaki seferede o yapar bizler otururuz merak etmeyin

ıyyyyyyyy utu muuuuu cok kotusun yaaa :111: bııttı su an uzandım dınlenıyom herıf gelse de sofrayı kursa dıye yol bakıyom sonra banyo yapsamm ıyı olucak

ıyyyyyyyy utu muuuuu cok kotusun yaaa :111: bııttı su an uzandım dınlenıyom herıf gelse de sofrayı kursa dıye yol bakıyom sonra banyo yapsamm ıyı olucak

İşleri dağıtırken öyle denk gelmiş neyse onu melteme verelim onu unutmuşum ,sende otur bizlen ,gerisini irem haleder
Bide banyonu yap ohhh ,sofrayı hem kursun hem toplasın kız yeter sen çok yoruldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…