hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Amin canım inşallah :'( cuma günü kadın doğumda randevusu var bebisin kontrolleri falan yapilcak... Doktoruyla konuşup geniş bilgi alcakbebek için ne gibi zarrlari olur diye... Ben ablamın sağlığından daha fazla endişeliyim internette hiç hoş şeyler okumuyorum... Iltihapli kan vücutta dolaştığı için organlara zarr verebilirmis... sabırsızlıkla orkideden bi cevap bekliyorum Bakalım univste hastanesinde ne cikacak... Detaylı bilgide yokki suan elimizde

Doktorlar tam bi sonuç vermiyorlarmı anlamadım ben ,yani çözümü varmı yokmu kanı temizleme gibi şansı yokmu ,ayy çok üzüldüm Allah acil şifalar versin ya ,
Sanırım anne karnından bebeğin kanını alıp bakabiliyorlar ,bulaşmışmı diye .uyy yavrum ya ,Allah yardımcıları olsun :

En basidi benimmis :) bi Su kaynayıp bardaklara katip sallama cayida çaktımmi :) herşeyin basidine kaçmaya bayılırım :)

Sallama çaymıııı :120::120::120: doğru düzgün çay demle kız bilmiyormusun yoksa ,o şekil nasıl evlendirdiler seni kız yemek yapmayı biliyormusun

İşleri dağıtırken öyle denk gelmiş neyse onu melteme verelim onu unutmuşum ,sende otur bizlen ,gerisini irem haleder
Bide banyonu yap ohhh ,sofrayı hem kursun hem toplasın kız yeter sen çok yoruldun

ne verceniz kız bana..iş mi verceniz?! hiç hamarat değilimdir itiraf edeyim ama yaparım bişeyler

Arkasaşlar artık 8X ovulasyon mikroskob almayı düsünuyorum, kullanan var mı? Bide tükürükmü yoksa idrar ovulasyon güvenilir?? Yardım edin

bir kez yapmisdim gecen ay oda kendime guldum sonra hic yapmadim canim.. tsh ne?:26: Allah sifalar versin canim iste olmayinca sorunlar cikiyo kendiliyinden :44:
amin canım tsh guatr oluyomuş canım benimki az çalışıyomuş vücudum üretmiyo ve guatr hormonlarını düşman olarak görüyo bunu düzeltmeye çalışıyoruz
bu arada temmuzda taşınıoz dedim dedim tain yerimiz belli oldu en sonunda kızlar... muştan Karamana taşıncaz adanayada yakın (adanalıyımda)

hayırlı olsun muştan kurtulmuşsunuz ben de muştaydım şubatta geldim buraya keşke ordayken tanışsaydık kız muş merkezde misiniz?

gecmis olsun canim dusucek oda insallah tez zamanda hamis kaliriz
ehhhhhh tsh nebilim prolaktin yumurta test ve s... nezaman kurtulucaz bunlardan iyi haber yazmak istiyorum artik hamileyim ve ya gunumu yazmak istiyorum buraya Allahim duy sesimi

gunaydin kizlar ...orkidem neden agladinki du bakalim kirmizilar gelmeden aglamak yok.kirmizilar gelirse aglariz beraber
ah canım benim ne bileyim hassaslaştım durup durup ağlayasım geliyo, beklemek zor yahu

belirsizlik var ya ah o belirsizlik. beni çıldırtan o.

Vurme nen orkidemeee sacini basini yolarim bak
canım benim sen olmasan ben ne yapcam yav çullandılar hepsi üstüme

canım benim çook geçmiş olsun. en doğrusu tabii üni hastanesinde yapılan muayenede anlaşılır, söylenir, şimdi ne desek boş. ama şu var bazı enfeksiyonlar gebelikte bebeği etkileyebilir. iyi düşünelim. Allah şifa versin

Orkidem benim yumoş gününden 8-9 gün geçtikten sonra eğilip kalkarken 3 gün boyunca bişey batar gibi oluyordu ve belim 2 gün çok ağrımıştı ,tabiki herkez de belirti olucak diye bişey yok ama sende buna benzer bişeyler oldumu ?? Orkidem senin adet gelmicek bebişin gelecek içim öyle diyo canım, kendini hırpalamayıda bırak bırak ki vücudun stresten ters tepmesin canım ya
Fazla bir günün kalmadı kendini çok meşkul edecek bişeyler bul iş ten sonra hatta topiğede çok gelme çok düşünmemeye çalış

Ayyy hic eglenceli degilll

Hala dayi detayina girnedim 3 dayim hatayda biriiii m birde kuzenler bu ayri bir konu ama no problem ben akrabayi telde arar arksdaslari ziyaret ederim
kız az zorlasak hepimizle akraba çıkacan

Arkasaşlar artık 8X ovulasyon mikroskob almayı düsünuyorum, kullanan var mı? Bide tükürükmü yoksa idrar ovulasyon güvenilir?? Yardım edin
ben kullanmadım hiç. idrarda yapsan?

canımcım zaten çok yüksek doz hormon ilaçları kullandığımdan bu ilaçları kullandığımdan beri bu belirtileri yaşıyorum. normal gebe kaldığımda yoktu bunlar. tüp topiğinde kadınların nerdeyse hepsi bu belirtileri yaşıyor. ne bileyim bu belirtiler bi gün olup diğer gün olmayınca aha olmadı diyorum. 2 düşüğümde de belirti azalınca düşük yapacağımı anlamıştım. korkuyorum tutmadı mı diye. öff ne karman çorman konuştum

Yok yok ben anladım karman çorman değil hmmm ilacı hesaba katmadan saçma konuşmusum normalde bile hergün yaşanmıyorki orkidem ben 3 gün batma 2 günde bel ağrısı diyorum sonra toz oldu iremdede tık yoktu ,birgün bişey olmadı diye hemen karamsarlığa kapılma yavrum ya ,

Yok canım ben muş merkeze gidince ohh be bi kaç insan gördüm diye seviniyodum sen düşün artık :) ben wartodayim... Allahım çok şükür kurtuluyorum burdan... Geçen yaz çok soğudum burdan hergunum işkence gibiydi... O kadar sewmiyorum wartoyu sen düşün artik...
Keşke kiz daha önce bilseymisiz... Ben seni görmeye musada gelirdim :) ceylan plazada bana kumpir ismarlarsan tabi :):):):)

Canım ablam kütahyanin küçük bi ilçesinde sadece kan tahlili yapp almış bu sonucu orda başka bişey yapamiyo... Cuma günü önce kendi kadın doğum doktoruna daha sonrada univrste hastanesine gitcek

Ama çok uzuluyo ya aklına hep kötüsünü getiriyo hamileliği istemeden süpriz oldu ablamın ilk üç ay hiç istemedi hep ağladı niye oldu erken daha diye şimdi de benim yüzümden oldu istemedim diye böyle oldu diye kendini yiyip bitiriyo... yanımda olsa abla mabla demm doverim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…