Insallah canım inşallah dediğin gibi olur... Ama insan panikliyo ışte yinede...
Yemeği yawas yawas öğreniyorum canım ama pasta çörek işine daha girmedim :) kek bile yapamiyom sen düşün artık :):):)
Canım ablam kütahyanin küçük bi ilçesinde sadece kan tahlili yapp almış bu sonucu orda başka bişey yapamiyo... Cuma günü önce kendi kadın doğum doktoruna daha sonrada univrste hastanesine gitcek
Ama çok uzuluyo ya aklına hep kötüsünü getiriyohamileliği istemeden süpriz oldu ablamın ilk üç ay hiç istemedi hep ağladı niye oldu erken daha diye şimdi de benim yüzümden oldu istemedim diye böyle oldu diye kendini yiyip bitiriyo... yanımda olsa abla mabla demm doverim...
Yok canım ben muş merkeze gidince ohh be bi kaç insan gördüm diye seviniyodum sen düşün artık :) ben wartodayim... Allahım çok şükür kurtuluyorum burdan... Geçen yaz çok soğudum burdan hergunum işkence gibiydi... O kadar sewmiyorum wartoyu sen düşün artik...
Keşke kiz daha önce bilseymisiz... Ben seni görmeye musada gelirdim :) ceylan plazada bana kumpir ismarlarsan tabi :):):):)
listenin dışında sap gibi kalmışımbekleee durrr peehhh dallara kiraz gelsin
bende listenin dısında bırakılmısım ki
Heee seni şimdi hatırladımpembeşeker diyodum sanaa
Ee ne oldu bugün doktor işi ??:26:
anaaabartekkkk uykum kactiydi bi bakinayim demistim malum gunduz oglen cok uyudum bugun ,,nasilsin `?? dondunmu umreden ??
nolcak cnm moralim bozuldu inanki polikistik over sendromu çktı ve rahim duvarım çok kalnımış bi ara gtmştm yne çok kalın dedi gebelik testi istedi işte kan tahlili yaptıdrm ama negatif çıkmştı bu sefrde oldğndan çok daha kalın dedi bu böle lmucsk dedi adet olup bitnce rahimden parça alıp biopsiye göndercekmiş işte gün verdi öle geldm bnde eve daha doğrusu bi arkdşm doğum yapmştı doktordan ona gttm bebeğni sevdm sevdm geldm kafaya takmıym dedydm gecede eşimle konşrken patladım ağladım ağladım btti sıkntım gitti birazda allahtan hayırlısna dua ettm her zaman napalım tedavsi neyse görürüm polikistik over sendromunu pek kafaya takmadımda bu rahimden parça alınma işi canımı sıktı biraz
selam kzlar bugün öğrendim hamiş olduğumu ama biraz riskli bana dua edin daha yeni düşük yaptım 2 ay önce kadar düşüğün peşi cabuk gelir derlerya gerçekten öleymiş inş bunada bişey olmz bana dua edin
Evet canım döndük ama dönmeyi hiç istemedim o kadar güzeldi ki anlatsam kelimelere sığdıramam Allah herkese nasip etsin tekrar tekrarda bize inşallah sen nasılsın bu arada kandilin mübarek olsun kikim
bartekhosgeldin nasilsin.
selam canlar
Gözün aydın canım Rabbim sağ salîm kucağına almanı nasîp etsin inş
selam kzlar bugün öğrendim hamiş olduğumu ama biraz riskli bana dua edin daha yeni düşük yaptım 2 ay önce kadar düşüğün peşi cabuk gelir derlerya gerçekten öleymiş inş bunada bişey olmz bana dua edin
insallah canim aminnn Allah bizlerede nasip eder insallah ,,sizlerinde kandiliniz mubarek olsun canimcim
daha daha nasilsin ??
NAZLIMAAAAAAAgece vardiyasimi basladi ne kiz bebis uyutmuyomu yoksam ???
inş canm çok saol tek dileğim bu zaten cumartesi tekrar çağırdı dr bakalım ne diyecek eqer değer yüksek çıkmazsa sonuu kötü çok korkuorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?