hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Yemeği yawas yawas öğreniyorum canım ama pasta çörek işine daha girmedim :) kek bile yapamiyom sen düşün artık :):):)

Aaaa koca hiçmi korkmadı aç kalırım diye heleki bu durumlarda kaynanaların diline düşme vıdı vıdı beceriksiz diye her fırsatta yerden yere vurur
Bende hamur işlerinde pek iyi sayılmam ama güzel pohaçalar simitler yaparım
Mantı yı çok severim ama yapamam yani açamam o hamuru

Allah yardımcısı olsun gülüm . Sende hemen aklına kötüyü getirme bekle bol dua et ,inş iyi haberleri gelicek , bizede yaz sonucu canım

hmm ben merkezdeydim ama 1 senede 10 yıl yaşlandım canım geçen sene vartoya da gelmiştik o alabalık tesisine gayet güzeldi ama işte insan sıkılıyo inan merkezde olsan yine sıkılırdın ben merkezdeydim de ne oldu yine de alışamadım hergünüm işkence gibi geçti Allah'ıma binlerce şükür ki kurtuldum siz de kurtulmuşsunuz gözünüz aydın ooo ben sana kumpir de söylerdim her bişey söylerdim canım

hatta ordayken kistim oldu onlarla uğraştım ve şimdi de hormonlarım dengesizleşti hep oranın hediyesi bunlar bana kistler gitti şimdi şu hormonlara da bi ayar çekmem lazım :18:

Heee seni şimdi hatırladım pembeşeker diyodum sanaa
Ee ne oldu bugün doktor işi ??:26:

nolcak cnm moralim bozuldu inanki polikistik over sendromu çktı ve rahim duvarım çok kalnımış bi ara gtmştm yne çok kalın dedi gebelik testi istedi işte kan tahlili yaptıdrm ama negatif çıkmştı bu sefrde oldğndan çok daha kalın dedi bu böle lmucsk dedi adet olup bitnce rahimden parça alıp biopsiye göndercekmiş işte gün verdi öle geldm bnde eve daha doğrusu bi arkdşm doğum yapmştı doktordan ona gttm bebeğni sevdm sevdm geldm kafaya takmıym dedydm gecede eşimle konşrken patladım ağladım ağladım btti sıkntım gitti birazda allahtan hayırlısna dua ettm her zaman napalım tedavsi neyse görürüm polikistik over sendromunu pek kafaya takmadımda bu rahimden parça alınma işi canımı sıktı biraz

anaaa bartekkkk uykum kactiydi bi bakinayim demistim malum gunduz oglen cok uyudum bugun ,,nasilsin `?? dondunmu umreden ??

selam kzlar bugün öğrendim hamiş olduğumu ama biraz riskli bana dua edin daha yeni düşük yaptım 2 ay önce kadar düşüğün peşi cabuk gelir derlerya gerçekten öleymiş inş bunada bişey olmz bana dua edin

anaaa bartekkkk uykum kactiydi bi bakinayim demistim malum gunduz oglen cok uyudum bugun ,,nasilsin `?? dondunmu umreden ??

Evet canım döndük ama dönmeyi hiç istemedim o kadar güzeldi ki anlatsam kelimelere sığdıramam Allah herkese nasip etsin tekrar tekrarda bize inşallah sen nasılsın bu arada kandilin mübarek olsun kikim

cok gecmisler olsun canim uzme kendini cok,,en azindan sorunun ne oldugunu ogrendin ,ve hangi tedavi yolunda ilerleyeceginizi bilirsiniz ,,hayirlisi ile insallah en kisa zamanda sende anne olucaksin ,,bu sureci atlat olur canim allahin izniylen
rahimden bir parca alinmayida ilk kez duyuyorum :26::26: hayirlisi canim

Gözün aydın canım Rabbim sağ salîm kucağına almanı nasîp etsin inş

Evet canım döndük ama dönmeyi hiç istemedim o kadar güzeldi ki anlatsam kelimelere sığdıramam Allah herkese nasip etsin tekrar tekrarda bize inşallah sen nasılsın bu arada kandilin mübarek olsun kikim

insallah canim aminnn Allah bizlerede nasip eder insallah ,,sizlerinde kandiliniz mubarek olsun canimcim
daha daha nasilsin ??

NAZLIMAAAAAAA gece vardiyasimi basladi ne kiz bebis uyutmuyomu yoksam ???

gozun aydin canim tebrik ederim kotuyu getirme hemen aklina adetinden kac gunun gecmis oldu simdi senin

insallah canim aminnn Allah bizlerede nasip eder insallah ,,sizlerinde kandiliniz mubarek olsun canimcim
daha daha nasilsin ??

NAZLIMAAAAAAA gece vardiyasimi basladi ne kiz bebis uyutmuyomu yoksam ???

Ben hala oranın etkisi altındayım seneye kısmet olursa yine gitmeyi düşünüyoruz 28 Mayıs Tr ye gidiyorum Eylül'de dönücem gelen giden çok malum yeni geldik arkadaşlar sağolsun geliyorlar öyle geçiyor günler

inş canm çok saol tek dileğim bu zaten cumartesi tekrar çağırdı dr bakalım ne diyecek eqer değer yüksek çıkmazsa sonuu kötü çok korkuorum

İyi düşün bol bol dua et bak ne güzel kandil gecesi Rabbim dualarını kabul etsin ayrıca pozitif düşün kötüyü aklına getirme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…