- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
Ben hala oranın etkisi altındayım seneye kısmet olursa yine gitmeyi düşünüyoruz 28 Mayıs Tr ye gidiyorum Eylül'de dönücem gelen giden çok malum yeni geldik arkadaşlar sağolsun geliyorlar öyle geçiyor günler
hmm peki tupu tekrarlatmayi dusunuyormusun tr ye gidince :26:,,orkidem cumartesi test gunu, tup yaptirdi ,,hayirlisi ile guzel haberlerini alacaz insallah
gozun aydin canim tebrik ederimkotuyu getirme hemen aklina adetinden kac gunun gecmis oldu simdi senin
İyi düşün bol bol dua et bak ne güzel kandil gecesi Rabbim dualarını kabul etsin ayrıca pozitif düşün kötüyü aklına getirme
sizlerde dua edin bana
İnşallah pozitif sonuç alır orkidem ben düşünmüyorum tekrar ilaçlar beni çok etkiledi adet düzensizliği var ve çok az biraz vücut toparlansın sonra bakarız kızına söyledin mi hamiş olduğunu tepkisi ne oldu
saol cnm 7 gün geçti işte bugün dr gittim daha yeni düşük yaptığım için bununda öle olmasndan korkuorm cumartesi tekrar çağırdı
insallah canim benimevet kizim biliyor cooookkk sevindi tabikide ,,kiz olmasini cok arzuluyor simdiden hergun gun sayiyor kac ay kac gun kaldi diye pffff:111::111:
bende onu anlamadm dr daha günlük dedi o nasıl oluo
aklina kotuyu getirme icini ferah tut bak bartekin dedigi gibi bu onemli gecede bol dua et ,,insallah siki siki tutunacaktir annecigine,,5 haftalik olmussundur allah devamina erdirir insallah
Allah yar ve yardımcın olsun bebeğini kucağına almanı nasip etsin sağlıkla inşallah
insallah canim benimevet kizim biliyor cooookkk sevindi tabikide ,,kiz olmasini cok arzuluyor simdiden hergun gun sayiyor kac ay kac gun kaldi diye pffff:111::111:
aklina kotuyu getirme icini ferah tut bak bartekin dedigi gibi bu onemli gecede bol dua et ,,insallah siki siki tutunacaktir annecigine,,5 haftalik olmussundur allah devamina erdirir insallah
bende onu anlamadm dr daha günlük dedi o nasıl oluo
Canım ya Allah gönlüne göre versin inşallah kikim sana orkideye rümeysaya nazlmaya deryaya ve aklıma gelen bütün arkadaşlara orada çok dua ettim Allah kabul etsin inş
uyyyycanumsunnnn yaaa cok tatlisin sagol benimde dualarim hep seninle sizinle inan ,,insallah en kisa zamanda sende bu duyguyu tadacaksin hemde cifter cifter insallahhhh
Nazlma nere kayboldun slm verip kaçtın
son adetin nezaman senin ,,4 hafta ve bukadar gunluk demek istemistir herhalde:44:
tombik bebisi uyanmistirgecen resim yukledi oyle tombik bebiki varki hhh alahimmmm yiyesim geldi onu benim hep hayalimdir tombis bebek istiyom ,,benim kiz cookk ciliz istahsiz kuru biseydi hala oyle ,,yemekle aramiz yok hergun masada kavga var
geçen ayın 9unda olmuştum işte yani
Ayyyy yerim ben o tontişi inşallah seninkide öyle tontiş olur seversin benim içinde seversin
5 haftalik sin ozman iste ,,hata geciyorsundur ,,bak gebelik hesaplamalar var google amcadaordanda bakabilirsin son adetin bitigi gunu yazarak
insallah canim ,,saglik olsunlarda oncelikle
bartekim benim gozler yin eyanmaya basladi ben kacar ufaktanyine gel olurmu cok ara koyupma ,,ozluyoruz vallahi seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?