Kizlar hsydi halaya pozitif. Beta 300
oyyy oyyy kızmıymış ne güzel ben de kızım olsun çok istiyorum çok şanslısın maşallah size canım:119: :119: bugün cifte mutluluk yaşıyorum şükürler olsun kızımı gördüm hatta omurilğini bilem gördüm doktorumu cok sevdim bizim orkidenin sarışını yok yok röflelisi :119:
oh bide orkidemde hamile yaşasın :119:
Sizi çok seviyorum gelmesemde dualarımdasınız
İnşallah sırada violem ve cemremmm var tumet de onlardan sonra çok öptüm sizi amasyadan sonra gelirim
Meltem tnc sıra sanada geliyo kız küsme hemeen
Kizlar hsydi halaya pozitif. Beta 300
tebrik ederim orkideciğim çok sevindim bebeklerine inşallah sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın şekerim
:118: orkideeeem çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip edicekk inşallah tebrik ederiiim seni tatlım
oyyy oyyy kızmıymış ne güzel ben de kızım olsun çok istiyorum çok şanslısın maşallah size canım
saol canım ben de hep sizi geçiriyorum aklımdan benim de bugün kırmızılarım teşrif etti zaten korunmuştuk pazartesi doktora gidicem testler yapılıcak bu aydan çok umutlluyum inşallah rabbim yüzümüzü güldürücek az kaldı öyle hissediyorum
kızlar selam takip ediorum sürekli burayı :) hamile kalan arkadasımı tebrik ediorum cok sevindim..inş böyle devam etsin mutluluğun kazasız belasız kucagına al miniklerini .. allah isteyen herkesn kucagını doldursun ,evladıyla sınamasın kimseyi rabbim,cok güzel birşeymiş bi can tasımak ,onu hissetmek ..
Canım benim çok sevindim Allah tamamına erdirsin sağlıklara kucağına almayı nasip etsin ikizleri inşallah sırada berceste ve ben varım inşallah dualarınızda bizi unutmayın sizden haberleri alınca ufakta olsa benimde olur diye hevesleniyorum Rabbim benim ve bekleyenlerin sesinide duyar inşallah
canlarım benim Allah razı olsun. Allah hepinizdekinin gçölündekini ayrı ayrı versin, hep hayırla karşılaşasınız
hoşgeldin sefa geldin bizler iyyiz sen nasılsın neler yaptın görüşmeyeli karar verdin mi yumurtlamayı nasıl takip edeceğinegünaydın taze anneler ve adaylarıııınasılsınız?
hoşgeldin sefa geldin bizler iyyiz sen nasılsın neler yaptın görüşmeyeli karar verdin mi yumurtlamayı nasıl takip edeceğine
hosbuldum canım....yok kuzum daha karar vermedim...düşünemedim ki daha araştırmadım bakmadım hiçbişeye...işler yoğun bu ara....
heccc düşünme ozman akşam giderken al bi dijital ateş ölcer sabah işe de gidiyormuşsun uyanır uyanmaz ölc yatağın başucndada kalem ile not kağıdı bulundur hemen not al fırsat buldukca bize yaz biz sana elimizden geldince yanıtlarız bende şu an eşimin yanında dükkandayım yazmayı unutmuşum biraz gec cevap verdim
SEN NE İŞ YAPQIYON BAKAM
tamam canım benim...ama bugün cumartesi nasıl alaym eczaneler kapalı..ben pazartesi alayım en iyisi...size de yazarım her gün...
ben projeciyim canım...mimari restorasyon okudum....proje çiziyorum...
tamam canım benim...ama bugün cumartesi nasıl alaym eczaneler kapalı..ben pazartesi alayım en iyisi...size de yazarım her gün...
ben projeciyim canım...mimari restorasyon okudum....proje çiziyorum...
Eczaneler sadece pazar kapalidir :44::44:
Herifle kavga ettik hemde en büyüğünden ,yakasından tutup dışarı fırlatasım geliyor,egoist , bencil , hayvan , öküz oğlu öküz ,boynu devrilesice çoooookkkkkk sinirliyim çokkk ve ağlayasım geliyor sinirden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?