slm kizlar meraktan hemen daliyorum sohbete orkidem bugun test yapti miiiii:26::26:
merak ettim cok gecmise donecem simdikkkkkk
Harbii tam terlikliksin az kendimne gelem sorcm sana,0,36 olmasi lazim sonucunun ... orkide olsaydi cevaplardi hemen.
kizlar bende az once dayanamayip evde olan son testi yaptim. kocaman bir tek cizgi gordum.
esime sarilip agladim bir guzel ..haziranda 1 yil bitecek ..hala olmadi. yine olmadi
Kizlar hsydi halaya pozitif. Beta 300
Orkidem hamile ki
orkidenin testi pozitif canim ..o artik bebis bekliyor
ayyy kizlarr kendim hamile kalmis gibi sevindim....rabbim yuzumuzu hep boyle guldurur insalllhhh.....
0,36 olmasi lazim sonucunun ... orkide olsaydi cevaplardi hemen.
kizlar bende az once dayanamayip evde olan son testi yaptim. kocaman bir tek cizgi gordum.
esime sarilip agladim bir guzel ..haziranda 1 yil bitecek ..hala olmadi. yine olmadi
Hii hii zaten hamilesin ki...amin canim hayirliyla insallah
Canim ya pazartsei bi dr git ilk kez boyle oluysan.bi baksin belki kist falan olmustrne zor bir durum yaww 40 gün geçti en son adetimden hiç böyle olmazdı çok umutlanmıştık çokkk,,aynı şekilde bende ağladım eşimde teselli etti yazık
sanki erken mi yaptin sen testiniii kac gunun var di canim...harap etme kendini canim bu kadar senin gibi ben de cok yaptim o testleri kendini yipratmaktan baska bir ise yaramiyor....
demek kizini gordun hiiii ayyy severim ben onuuuu...doktorunu begenmene cok sevindim canimm...omurilik inci gibi duruyordu dimiiii cok hos bir seyy....:119: :119: bugün cifte mutluluk yaşıyorum şükürler olsun kızımı gördüm hatta omurilğini bilem gördüm doktorumu cok sevdim bizim orkidenin sarışını yok yok röflelisi :119:
oh bide orkidemde hamile yaşasın :119:
Sizi çok seviyorum gelmesemde dualarımdasınız
İnşallah sırada violem ve cemremmm var tumet de onlardan sonra çok öptüm sizi amasyadan sonra gelirim
Meltem tnc sıra sanada geliyo kız küsme hemeen
batim 21 mayis canim ..olsa silik bile cikardi. her ay ayni sey. sıkıldim yahu
sanki erken mi yaptin sen testiniii kac gunun var di canim...harap etme kendini canim bu kadar senin gibi ben de cok yaptim o testleri kendini yipratmaktan baska bir ise yaramiyor....
batim 21 mayis canim ..olsa silik bile cikardi. her ay ayni sey. sıkıldim yahu
demek kizini gordun hiiii ayyy severim ben onuuuu...doktorunu begenmene cok sevindim canimm...omurilik inci gibi duruyordu dimiiii cok hos bir seyy....
ben ozledim kiz seniiii arada gel boyleee olmuyor ammaaaa....
Keske elimzden daha fazlasi gelse.gecen ay ilac falan kullandinmiydbende en son çare kist olabileceğini düşündüm artık.pzt hemen gidicem çok teşekkürler yardımcı olduğun için
Cok guzel bi goruntuydu artik tek ekrana sigmiyo ki basini gogsunu ayri ayri gouyim belki usg den kaynaklaniyorsa olabilir
Cani dayak isdtiyo komsi ondan yapmissAh be metom gununu beklesen olursun zatennn ...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?