hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

anladim canim. bu takvimi kullanabilirim. irem bana iki ay once ates olcumu yap demisti. atlamistim ustunden ..dedigine geldim gacinin

hadi hayırlıısı diyoruz ozaman off bugun cok tembellık yaptımmm yeme yedım çekırdek çtledım kedıcıklerımle oynadım dun esım odanın kapısını acık bırkmış gece bı baktım kolumun ltında bı yavru bıde esımın sırtında bı yavruu tadduk tadduk uyuyorlar sabahta 3 yavru olmustu

anladim canim. bu takvimi kullanabilirim. irem bana iki ay once ates olcumu yap demisti. atlamistim ustunden ..dedigine geldim gacinin

ates olçmek ıyı oluyorrr yapek bı sevdıydım ben bat sabahı oğrenebılıyon kırmızılar gelcekmı tabı ıstısnaların ıçınde degılse bazı bayanlar yuksek atesle adet olabılyor

benim koca eczaneye gitmis. derece istemis. eczacida cocuk icinmi diye sormus. bizimki de evet,cocuk icin demis .. yanlis anlamis adamin dedigini ..kulaktan olcen dijital derece vermisler ..olurmu ki o???

benim koca eczaneye gitmis. derece istemis. eczacida cocuk icinmi diye sormus. bizimki de evet,cocuk icin demis .. yanlis anlamis adamin dedigini ..kulaktan olcen dijital derece vermisler ..olurmu ki o???

pek sanmıyorum yani kulaktan ölcenler farklı oluyr bide daha pahalı oluyr diye biliyorum bi işi başaramdı deesene eşin

Ama mantik dogru sonucta kizim suc sende acik konussana adamla ben eczaneye gidene kadar kirk kere arardim unutma yanlis alma dil altindan olcum yapanindan al diye acik uclu soru olmus adam secmis bir derece gelmis

ben normalde ıspartalıyım ama eşimin görevi nedeiyle tokatın bir ilçesindeyim 3 yıl oldu bu sene tayinciyim hayırlısıyla hemen dedim ikinciyi yapalım eşimde tayin çıkınca diyo bakalım ikna edebilisem.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…