hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

günaydın herkeseee
3 hazirana ne kaldı kız du bakam 7 gün.
ayyy yerim senin tribini tirpler emi girdin sen kız sacını başını yolarım görürsün bak
sen ve iremin cekişmelerini yazcak bi senarist arıyorum

inşallah canım açıkçası artık içim çok rahat birden rahatlama geldi Allah'a bıraktım hayırlısıysa anne olayım diye düşünüyorum saldım çayıra mevlam kayıra yaniii bat 16 haziran :18: sen de çıkar şu kiloları aklından artık verirsin dert etme
kızlar nasıl elbisemiz

çok cici senin kesin belli oldu mu cinsiyeti kız mı canım

hey masallah ... aman da aman... alisverisler baslamis.cok sekerler
meltem sen doktora gittin mi bu ay ne yaptın yoksa saldın cayıra mı yaptın sende
kızz sen cekim yapmıyon yav bi iki resim bekliyoruz nezmandır paylaşmadın..teyzeleri kadar şeker değiller ki

en iyisin yapmışın böyle saldım cayıra moduna girince bebiş daha cabuk gelirmiş sizinkilerde gelcek ondan sonrao bebiş buraya geldi topigi accaz ya 3 doktorda kız dedi ayrıntılıda bacakları kapalıydı bişey diyemedi herhalde kızdır ne bilim hayırlısı 2 hafta sonra şeker yüklemesi var eğer ozman usg ye sokuyorsa doktor bişeyler der belki biz şu an kız diye devam ediyoruz.

Son düzenleme:
meltem sen doktora gittin mi bu ay ne yaptýn yoksa saldýn cayýra mý yaptýn sende
kýzz sen cekim yapmýyon yav bi iki resim bekliyoruz.
rumeysacim bu ay saldim kendimi. olmazsa diger ay tekrar catlatma ignesi denicem. her ay yapamam. cok masrafli olacak. hemde vucudum dinlenmeli diye dusundum. doktorada gitmedim. zaten kirmizilar geldide bitti bile. birsey sorucam atesi nasil olcuyonuz? derece nasil bir derece? eczaneden ne diye almam gerekiyor? ? bu ay hic anlamasamda ates olceyim diyorum ...canim bu ay iki tane dogum cektim. ikiside internette paylasmami istemedi. nazardan korktularhakli olarak ..haftaya dugun cekimi var.onu paylasirim insallah

violeeew hayirli ugurlu olsun yumosun. insallah tutmustur .. sen yinede devam edeydin carpismalara ..birakma pesini

Son düzenleme:

Tatlim senin yumurtan catladiysa bat nasi 16 haziran catladiktan 14 gun sonra genelde battir senin daha mi gec oluyo :44::44::44:

dijital ateş ölcer alıyorsun eczaneden dil altından ölcebilenden olsun dersen iyi olur.sabah 6 ile 8 arası yataktan kalkmadan hemen dil altından ölcüyorsun günlük not halinde tutuyorsun sen ölcmeye başla biz elimizden geldiğinde yardımcı oluruz.

rümeysa müsayitsen bişe sorabilirmiyim cnm sen ikili testi ne zaman yaptırdın ve ne kadar ücret aldılar

özel hastahanede yaptırdıydim ilk tarama testini.12 haftalıktı 20 tl ödedim muayene ücreti haricinde.sen yaptırdın mı

dijital ateş ölcer alıyorsun eczaneden dil altından ölcebilenden olsun dersen iyi olur.sabah 6 ile 8 arası yataktan kalkmadan hemen dil altından ölcüyorsun günlük not halinde mı

tamamdir. kirmizilar bugun bitti. gec kalmadim herhalde olcume. :18: yarin alayim eczaneden. size guveniyorum hee. ben hic anlamam

kızlar iyi geceler nasılsınız görüşmeyeli bu arada bişey soracağım berceste nerelerde yaaa hiç karşılaşmıyorumda merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…