irem zillisi yine bulmuş düzelticek bişeyçatlamış demişim yanlış söylemişim çatlamak üzere yani
kızlar nasıl elbisemiz
inşallah canım açıkçası artık içim çok rahat birden rahatlama geldi Allah'a bıraktım hayırlısıysa anne olayım diye düşünüyorum saldım çayıra mevlam kayıra yaniiibat 16 haziran :18: sen de çıkar şu kiloları aklından artık verirsin dert etme
Hadi hayırlısı canım,saldım çayıra mevlam kayıra ,sen bu yönteme devam et bak ozaman çabuk gelirbenden sonra geride kalanlar tek tek dökülecek demiştim yine diyorum ,çünkü öyle hissediyorum orkide den devam ettik ,geriside dökülecek inşallah
inşallah canım açıkçası artık içim çok rahat birden rahatlama geldi Allah'a bıraktım hayırlısıysa anne olayım diye düşünüyorum saldım çayıra mevlam kayıra yaniiibat 16 haziran :18: sen de çıkar şu kiloları aklından artık verirsin dert etme
Hadi hayırlısı canım,saldım çayıra mevlam kayıra ,sen bu yönteme devam et bak ozaman çabuk gelirbenden sonra geride kalanlar tek tek dökülecek demiştim yine diyorum ,çünkü öyle hissediyorum orkide den devam ettik ,geriside dökülecek inşallah
gerisinde ben de varım de mi kikiim
gerisinde ben de varım de mi kikiim
Varsın tabikide delusadece önce senmi yoksa meltemmi onu bilemedim,,ikiniz arasında gidip geliyorum nedense,ne o öyle ümidini yitirmiş gibi o. Bebek gelecek canım sanada gelecek
Tatlim senin yumurtan catladiysa bat nasi 16 haziran catladiktan 14 gun sonra genelde battir senin daha mi gec oluyo :44::44::44:
irem zillisi yine bulmuş düzelticek bişeyçatlamış demişim yanlış söylemişim çatlamak üzere yani
Selam kızlar ben yine psikopata bağladım. Korku sardı yine. Yarın ultrason var ödüm kopuyor. Bir de nasıl becerdiysem nezle oldum
normaldir canim bence benim eltimin hergun dusuyordu...simdik 8.ayindakızlar gebeklıkte haftada 2 3 kez tansıyonun dusmesı normaldır dımı
canim bende cok sisenlerdenim merak etme doktorum tuzu sifira indir dedi ama ben sifir yapamadim dahaaben geldim kizlarbiraz daha iyiyim sukur
13 haziran usg randevumuz geldi,,ensekalinligina bakilacakmis,,
bu arada ben sismeye devam ediyorum,:26: yanlismi besleniyorum :26: ne yapiyorum anlamadimki:44::44:
benimde ilk aydan itibaren direkt karnim davul gibi olmustu canim yavastan basla hamile alisverisi yapmaya sen artik otekilerini giyemeyeceksin cunku...ben 37 numara ayakkabi giyen bennnn dun resmen 39 numara sandelet aldim kendimeee ayaklarim bilem kocaman olmus ileriki aylarda ne olacam hic fikrim yok korkuyorum fil gibi olmaktan....Kikiiiiiiiii kız ben de bir şiştim sorma. Göbek kocaman nefes alamıyorum. Pantolonlar sıkıyor. Bismillah daha cok yeniyiz. Kadın Doğum dr u arkadaşım normal dedi
ayyyy cok guzelll yaaaaaaaaaaaaaaaa.....kızlar nasıl elbisemiz
ayyy ben buna cok guldum yaaa ilhi rumusummm ayni seyi bende dusunuyorum yaaa esim gelince kadin alacam eveeee aklimdan gecmedi diiil haniiii...bunu okuyunca aklıma bi anda kendim geldim
Selam kızlar ben yine psikopata bağladım. Korku sardı yine. Yarın ultrason var ödüm kopuyor. Bir de nasıl becerdiysem nezle oldum
memleketine gittiydi berceste ondan gelemiyordu.kızlar iyi geceler nasılsınız görüşmeyeli bu arada bişey soracağım berceste nerelerde yaaa hiç karşılaşmıyorumda merak ettim
cemrede telefonuyla ilgili bi sorunu vardı başka telefon kullanıyordu o yüzden gelemiyor sanırsam ama dün konuştum sesi iyiydiCEMREDEN HABERİ OLAN VARMI :44: :44: hiç görünmüyor :26:
ya bu resim icin sırf özele gidip renkli usg yaptırmak istiyorum dvlette verilen usg lerde bebek hic belli olmuyor nerdeyse eşimde dedi istiyorsan gel bi kez özele gidip cektirelim dedi oy oyyyyyyy napsam acap yakizlarr biz dun aksam doktorumuza gittik renkli usg cektirmeye...bebisimin herseyi cok iyi masalllah...bir sikinti yok...
resmen simasi belli olmus oglumun goz yapisi bana benziyor burnu da babasina benziyor resmendoktor bir de cd ye cekmis aksamdan beri onu izliyozzz:)))kilosu da 1kilo52gr olmus ayina gore cok iyi dedi...denize girebilirmiyim diye sordum o da tabikide girebilirsin dedi cok sevindim...dogum icin konusmak daha erkenmiss...senin istedigin birsey var mi dedi bende normal isterim ama yapabilirmiyim onu bilemiyorum dedim :))
tamamdir. kirmizilar bugun bitti. gec kalmadim herhalde olcume. :18: yarin alayim eczaneden. size guveniyorum hee. ben hic anlamam
dijital ateş ölcer alıyorsun eczaneden dil altından ölcebilenden olsun dersen iyi olur.sabah 6 ile 8 arası yataktan kalkmadan hemen dil altından ölcüyorsun günlük not halinde tutuyorsun sen ölcmeye başla biz elimizden geldiğinde yardımcı oluruz.
özel hastahanede yaptırdıydim ilk tarama testini.12 haftalıktı 20 tl ödedim muayene ücreti haricinde.sen yaptırdın mı
meltem aldın mı ateşölcerini.akşamda müsaitsen ateş öclme topğinin ilk sayfasında grafik oluşturabileceğin siteyle alakalı yazı var onu da yap istersen grafik işin kolay olur
canim alisverise gittim. dereceyi unuttum da geldim. aksama kocise soyledim gelirken alacak. grafik falan da ne? ! oyle karmasikmi bu isler
canim alisverise gittim. dereceyi unuttum da geldim. aksama kocise soyledim gelirken alacak. grafik falan da ne? ! oyle karmasikmi bu isler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?