hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Tatlim senin yumurtan catladiysa bat nasi 16 haziran catladiktan 14 gun sonra genelde battir senin daha mi gec oluyo :44::44::44:

irem zillisi yine bulmuş düzelticek bişey çatlamış demişim yanlış söylemişim çatlamak üzere yani

kaçarmı hiç ondan teyyyy matametiğini bile böyle devreye koyar
bende çatlamış sandıydım.peki nezaman çatlicak ,aman diyim güzel çalış ayakları havaya dik ,bence gün aşırı değil o günler peşpeşe olsun ,benim doktorum öyle demişti bana ,hatta yapabilirsen çatladığı gün hem sabah hem akşam demişti öyleki tüplerde yeterince sperm bulunsun dedi ,AMMAAAA eğer eşinde spermlerde sorun yoksa tabi ,hız sayısında sperm sayısında problem varsa gün aşırı tabikide

Selam kızlar ben yine psikopata bağladım. Korku sardı yine. Yarın ultrason var ödüm kopuyor. Bir de nasıl becerdiysem nezle oldum

Selam kızlar ben yine psikopata bağladım. Korku sardı yine. Yarın ultrason var ödüm kopuyor. Bir de nasıl becerdiysem nezle oldum

Kız orkide keşke yanında olsamda şöyle evire çevire dövüpte rahatlasam ya
yarın usg ye gireceksin ,bebiklerini (kızını)görüp geleceksin daha ne aaaiçini ferah tut be gülüm ,bu sefer kötü şeyler olmayacak bak gör ,sen yeterki stresten uzak dur ,hamişliğin keyfini çıkarmaya bak at o kötü düşünceleri aklından

Bu güzel havalarda nezleyi nerden buldun sen yavrum ,geçmiş olsun dikkat et kendine

Son düzenleme:
kızlar gebeklıkte haftada 2 3 kez tansıyonun dusmesı normaldır dımı
normaldir canim bence benim eltimin hergun dusuyordu...simdik 8.ayinda
ben geldim kizlar biraz daha iyiyim sukur

13 haziran usg randevumuz geldi,,ensekalinligina bakilacakmis,,

bu arada ben sismeye devam ediyorum,:26: yanlismi besleniyorum :26: ne yapiyorum anlamadimki:44::44:
canim bende cok sisenlerdenim merak etme doktorum tuzu sifira indir dedi ama ben sifir yapamadim dahaa
Kikiiiiiiiii kız ben de bir şiştim sorma. Göbek kocaman nefes alamıyorum. Pantolonlar sıkıyor. Bismillah daha cok yeniyiz. Kadın Doğum dr u arkadaşım normal dedi
benimde ilk aydan itibaren direkt karnim davul gibi olmustu canim yavastan basla hamile alisverisi yapmaya sen artik otekilerini giyemeyeceksin cunku...ben 37 numara ayakkabi giyen bennnn dun resmen 39 numara sandelet aldim kendimeee ayaklarim bilem kocaman olmus ileriki aylarda ne olacam hic fikrim yok korkuyorum fil gibi olmaktan....((
kızlar nasıl elbisemiz
ayyyy cok guzelll yaaaaaaaaaaaaaaaa.....
bunu okuyunca aklıma bi anda kendim geldim
ayyy ben buna cok guldum yaaa ilhi rumusummm ayni seyi bende dusunuyorum yaaa esim gelince kadin alacam eveeee aklimdan gecmedi diiil haniiii...

havalardanditr canim dikkkat et kendine yarin cok mutlu olacagin bir gun olacak canim merak etme sennn hersey yolunda gidecekkk...ben inaniyorum...kafani yarina kadar dagitmaya caliss..

bu arada kayinvalidene soylediniz miii?merak ettim de:))

kizlarr biz dun aksam doktorumuza gittik renkli usg cektirmeye...bebisimin herseyi cok iyi masalllah...bir sikinti yok...
resmen simasi belli olmus oglumun goz yapisi bana benziyor burnu da babasina benziyor resmendoktor bir de cd ye cekmis aksamdan beri onu izliyozzz:)))kilosu da 1kilo52gr olmus ayina gore cok iyi dedi...denize girebilirmiyim diye sordum o da tabikide girebilirsin dedi cok sevindim...dogum icin konusmak daha erkenmiss...senin istedigin birsey var mi dedi bende normal isterim ama yapabilirmiyim onu bilemiyorum dedim:))

kızlar iyi geceler nasılsınız görüşmeyeli bu arada bişey soracağım berceste nerelerde yaaa hiç karşılaşmıyorumda merak ettim
memleketine gittiydi berceste ondan gelemiyordu.

CEMREDEN HABERİ OLAN VARMI :44: :44: hiç görünmüyor :26:
cemrede telefonuyla ilgili bi sorunu vardı başka telefon kullanıyordu o yüzden gelemiyor sanırsam ama dün konuştum sesi iyiydi

ya bu resim icin sırf özele gidip renkli usg yaptırmak istiyorum dvlette verilen usg lerde bebek hic belli olmuyor nerdeyse eşimde dedi istiyorsan gel bi kez özele gidip cektirelim dedi oy oyyyyyyy napsam acap ya

tamamdir. kirmizilar bugun bitti. gec kalmadim herhalde olcume. :18: yarin alayim eczaneden. size guveniyorum hee. ben hic anlamam

meltem aldın mı ateşölcerini.akşamda müsaitsen ateş öclme topğinin ilk sayfasında grafik oluşturabileceğin siteyle alakalı yazı var onu da yap istersen grafik işin kolay olur

Yok cnm daha yaptırmadım cumartesi kontrolümûz var ozaman 10+6 oluyo yaparmı bilmiyorum. Cok korkuyorum aslinda gittigimde kotu biseyle karsilasmaktan gelismemis demesinden felan kendimi rahatlatmaya calisiyorum ama gozumle gormeden rahat etmicem

meltem aldın mı ateşölcerini.akşamda müsaitsen ateş öclme topğinin ilk sayfasında grafik oluşturabileceğin siteyle alakalı yazı var onu da yap istersen grafik işin kolay olur

canim alisverise gittim. dereceyi unuttum da geldim. aksama kocise soyledim gelirken alacak. grafik falan da ne? ! oyle karmasikmi bu isler

canim alisverise gittim. dereceyi unuttum da geldim. aksama kocise soyledim gelirken alacak. grafik falan da ne? ! oyle karmasikmi bu isler

yok kuzum karmaşık değil şöyle anlatmaya calışayım sanaa.sen şimdi sabahları ölcüyorsun ya ateşini bu siteye giriş yapıyon günlük olarak oda sana otamatik olarak grafik haline getiriyor azcık ingilizcen varsa üyelik yaparken hic zorlanmassn yok yapamam dersen kağıda not alırsın onu paylaşırsın bizimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…