hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

ben birde aslında lames doğum hakkında bilgisi olan varmı onu öğrenmek istedim kelimeyi doğru telaffuz ettimmi bilmiyorumda james de olabilir

aaaaaaaaaaaa çok sevindim Allah bir avazda kutarsın rabbim kucağına versin sağlıkla sıhhatle ay ne güzeldir şimdi o aylar tatlı tatlı bende 5.5 yıllık evliyim yaşım 24

aaaaaaaaaaaa çok sevindim Allah bir avazda kutarsın rabbim kucağına versin sağlıkla sıhhatle ay ne güzeldir şimdi o aylar tatlı tatlı bende 5.5 yıllık evliyim yaşım 24

hhhhhhııııııııııııııı kardeşim ebe hemşirede o anlattı telefonda suda doğum gibi bişey izledimde çok güzeldi

sağolasın canım evet en güzel aylardayım şu anda,rabbim isteyenlerede nasip eder inşallah.suda doğumu duydum ama şehrimde giresunda öyle biey yok mmalesef

pek sanmıyorum yani kulaktan ölcenler farklı oluyr bide daha pahalı oluyr diye biliyorum bi işi başaramdı deesene eşin

Ama mantik dogru sonucta kizim suc sende acik konussana adamla ben eczaneye gidene kadar kirk kere arardim unutma yanlis alma dil altindan olcum yapanindan al diye acik uclu soru olmus adam secmis bir derece gelmis

dil altindan olcen alet olmasini soylemistim. eczaci. oda oyle bir derece yok.kulaktan olcen var demis. olmazmi bu? ? 40 tl vermis .. olmaz derseniz degistiricem

olmaz tatlım değiştir daha ucuz ya 5-10 lira arası bişey olsun

ya burdaki eczacılar aptal ya da biz..anlamadım..sabah iade ettim dereceyi..dil altı diye bir derece yok diyor..başkasına gitmeden önce size sorayım dedim..tam olarak ne deyip almak gerekiyor bu dereceyi? koltuk altından kullanılan dereceden oluyor mu?

canım benim kullandığım koltuk altından da ayıptır demesi makattan da dil altından da ölçüyo
0,1 lik derece olacak yani ölçtüğünde 36,1-36,5 gibi detay verecek bence salak onlar birinin prospektüsüne bak koltuk altı ölçenin yazar nerelerden ölçtüğünü

valla hasta etti beni..bir de sırıtıyo yüzüme dalga gecer gibi "neden gülüyorsunuz" diyorum mal mal bakıyor..alıp götürcem eczanesine..vurucam yüzüne.

valla hasta etti beni..bir de sırıtıyo yüzüme dalga gecer gibi "neden gülüyorsunuz" diyorum mal mal bakıyor..alıp götürcem eczanesine..vurucam yüzüne.

tek eczane mi varya sizin orda bir o salağa kalmışın fesubhanallah no stres temam sinirlenme Aha benim ki şundandı

O eczaciya soyle bence isi biraksin dil altindan olcebilen ates olcerin oldugunu bilmiyorsa bosuna ugrasmasin bu isle.koltuk altindan olcebiliyor ayni zamanda

günaydıınnnnnnnn orkide gelmiş aşağıda gördüm orkidem noldu gittin mi doktora merak ediyoruz seni çoookk :18: tek mi çift mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…