ben normalde ıspartalıyım ama eşimin görevi nedeiyle tokatın bir ilçesindeyim 3 yıl oldu bu sene tayinciyim hayırlısıyla hemen dedim ikinciyi yapalım eşimde tayin çıkınca diyo bakalım ikna edebilisem.......
ben birde aslında lames doğum hakkında bilgisi olan varmı onu öğrenmek istedim kelimeyi doğru telaffuz ettimmi bilmiyorumda james de olabilir
yok ben duymadım öyle bişey
aaaaaaaaaaaa çok sevindim Allah bir avazda kutarsın rabbim kucağına versin sağlıkla sıhhatle ay ne güzeldir şimdi o aylar tatlı tatlı bende 5.5 yıllık evliyim yaşım 24
hhhhhhııııııııııııııı kardeşim ebe hemşirede o anlattı telefonda suda doğum gibi bişey izledimde çok güzeldi
ağzın bal yesin ne güzel demişsinVarsın tabikide delusadece önce senmi yoksa meltemmi onu bilemedim,,ikiniz arasında gidip geliyorum nedense,ne o öyle ümidini yitirmiş gibi o. Bebek gelecek canım sanada gelecek
bu günlerde çatlar bugün adet sancısı gibi bişiler oldu çatladı mı acep :18: dün akşam yatağa ayaklarımı diktiydim öyle uyumuşum ahahakaçarmı hiç ondan teyyyy matametiğini bile böyle devreye koyar
bende çatlamış sandıydım.peki nezaman çatlicak , aman diyim güzel çalış ayakları havaya dik ,bence gün aşırı değil o günler peşpeşe olsun ,benim doktorum öyle demişti bana ,hatta yapabilirsen çatladığı gün hem sabah hem akşam demişti öyleki tüplerde yeterince sperm bulunsun dedi ,AMMAAAA eğer eşinde spermlerde sorun yoksa tabi ,hız sayısında sperm sayısında problem varsa gün aşırı tabikide o zaman bu akşam da çarpmam lazım spermlerde bi sorun yok morfoloji azcıcık düşüktü ama doktor önemli deil o dedi o zaman ben bi çarpayım herifi bu akşam da
pek sanmıyorum yani kulaktan ölcenler farklı oluyr bide daha pahalı oluyr diye biliyorum bi işi başaramdı deesene eşin
Ama mantik dogru sonuctakizim suc sende acik konussana adamla ben eczaneye gidene kadar kirk kere arardim unutma yanlis alma dil altindan olcum yapanindan al diye acik uclu soru olmus adam secmis bir derece gelmis
dil altindan olcen alet olmasini soylemistim. eczaci. oda oyle bir derece yok.kulaktan olcen var demis. olmazmi bu? ? 40 tl vermis ..olmaz derseniz degistiricem
olmaz tatlım değiştir daha ucuz ya 5-10 lira arası bişey olsun
ya burdaki eczacılar aptal ya da biz..anlamadım..sabah iade ettim dereceyi..dil altı diye bir derece yok diyor..başkasına gitmeden önce size sorayım dedim..tam olarak ne deyip almak gerekiyor bu dereceyi? koltuk altından kullanılan dereceden oluyor mu?
canım benim kullandığım koltuk altından da ayıptır demesi makattan da dil altından da ölçüyo
0,1 lik derece olacak yani ölçtüğünde 36,1-36,5 gibi detay verecek bence salak onlar birinin prospektüsüne bak koltuk altı ölçenin yazar nerelerden ölçtüğünü
O eczaciya soyle bence isi biraksin dil altindan olcebilen ates olcerin oldugunu bilmiyorsa bosuna ugrasmasin bu isle.koltuk altindan olcebiliyor ayni zamandaya burdaki eczacılar aptal ya da biz..anlamadım..sabah iade ettim dereceyi..dil altı diye bir derece yok diyor..başkasına gitmeden önce size sorayım dedim..tam olarak ne deyip almak gerekiyor bu dereceyi? koltuk altından kullanılan dereceden oluyor mu?
gunaydin kizlarrr orkideden haber yok herhalde kontrolu kactaydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?