hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

rabbime binlerce kez şükürler olsun inşallah ikizlerin sağlıklı gine büyürler ve kucağına alabilirsin inşallah rabbim tüm bebek bekleyen dostlarımızada mucizelerini gönderir inşallahhhhhhhhhhhhh

rabbime binlerce kez şükürler olsun inşallah ikizlerin sağlıklı gine büyürler ve kucağına alabilirsin inşallah rabbim tüm bebek bekleyen dostlarımızada mucizelerini gönderir inşallahhhhhhhhhhhhh

amin canım inşallah
şimdilik öncelik sizsiniz bebeklerinize sağlıkla kavuşun inşallah
bu arada 6. aya girmeye bir hafta kalmış göbüşün ilerledimi

tatlım gözün aydın ikizler geliyomuş görünce yazmak istedim..allah sag salim kavuştursun inşallah..

maşallah maşallahhhh maşallahhhhhhhhhh rabbim sana bağışlar inşallah ikizleriniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii maşallahhhhhhhhhh

tebrikler tebrikler tebrikler cok guzel haber :118: ya ne guzel bir duyqu Allah herkese nasib etsin bizlerede masallah canim sagsalim al kucagina ikisinide insallah

ben yazana kadar orkidem cevap yazmış tebrik ederim canım Maşallah tü tü tü tüüü bizim topiğin ilk ikizleri demiii ay çok helecanlı

masallah kuzularina rabbim saglikla kucagina aldirsin canimmmm ^64:

tebriklleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrr Allah ikisinide sana bağışlasın önce doğumlarını sonra güzel günlerini görürsün inşallah :))

ohh çok şükür canım ikiz mi maşallahh

ayy ben ilk değerim 300 demiştiya nasıl ağladıydım
ama şuan çok mutluyum aynen böyleyim
Allaha çok şükür:118::118::118:

tatlım gözün aydın ikizler geliyomuş görünce yazmak istedim..allah sag salim kavuştursun inşallah..
ben de halay çekeyim Allah hepinizden razı olsun kızlar. Allah hepinizin gönlündekini hayırlısı ile versin o kadar heyecanlıyım ki bu sefer sevinç korku karışık heyecandan ağlıyorum. ne diyeceğimi bilemiyorum. şimdi 6+1 oldu. doktora gitmeden telefon geldi. 30 dk geç gelin dediler. gittik 1 saat bekledik ama zor nefes almaya başladım. sonra içeri aldılar hazırlandım. masada bekliyorum bekliyorum dr gelmiyor. 10 dk da masada bekledim ama hayatımın en aciz en zor anlarından biriydi. sonra doktorum geldi biraz güldü. dünden beri senin stresindeyim dedi. kadın doğumcu bir arkadaşım var. benim doktor bu arkadaşımın hocası. dün ağlamıştım arkadaşımı arayıp o da doktoruma söylemiş. her neyse çook ayrıntı oldu ekrana bakıyorum ama ne bir şey görüyorum ne bir şey duyuyorum heyecandan. dr ikiz dedi. ve her ikisinin kalp atışı da başlamış dedio an neler hissettim. elim ayağım boşaldı. rahatlama, ağlama isteği. keselerden biri daha küçük dedi. eşim bu ne anlama geliyor dedi. bu bir ihtimal düşebilir dedi kesin düşer bu demedi. olsun ben inanıyorum o da benimle kalacak ve büyüyecek inşallah. haberler böyle işte kızlar

41 kere maaaaaaşalllaaahhh allah ikisinide bağışlasın güzel gunler goresiniz insallah mercimeklerinle mutlu ol tatlim icin rahat olsun ikiside seninle olacak merak etme :))

Allah ikisinide omur versin buyutsun yavrulari okudum yazdiklarini gozlerim doldu cok guzel bir duygu tanrim herkese yasatsin

41 kere maaaaaaşalllaaahhh allah ikisinide bağışlasın güzel gunler goresiniz insallah mercimeklerinle mutlu ol tatlim icin rahat olsun ikiside seninle olacak merak etme :))

Allah ikisinide omur versin buyutsun yavrulari okudum yazdiklarini gozlerim doldu cok guzel bir duygu tanrim herkese yasatsin

amin canlarım beniiim

Orkidem çok tebrik ederim ,okadar sevindimki anlatamam 41 kere maşallah ikiz anasıııı değerin bu yüzden yüksekti canım ve erken şişmende ikizlerden uyyyyy yerim onları ben çok sevindimmm

Bayram havasi esti butun yurtta deryayi aradim soyledim cok sevindi.bol bol kabak cekirdegine devam insallah ikiside tutunacak

Orkidem çok tebrik ederim ,okadar sevindimki anlatamam 41 kere maşallah ikiz anasıııı değerin bu yüzden yüksekti canım ve erken şişmende ikizlerden uyyyyy yerim onları ben çok sevindimmm
ooooy canım benim yaaaaa. sağolasın. iyi ki varsınız, siz olmasanız ne yapardım, onca nazımı çekiyorsunuz valla ben psikoya bağlayınca
Bayram havasi esti butun yurtta deryayi aradim soyledim cok sevindi.bol bol kabak cekirdegine devam insallah ikiside tutunacak

bir mucize olacak ikisi de sıkıca tutunacaklar gibii hissediyorum

Rümeysa -İREM gacısı-meltem-viole-nazlıma-cemre- berceste-bartek NASILSINIZ İYİMİSİNİZ ??
ARCA hamiş arkadaşım nasıl gidiyor hamişlik ,benim bulantılar bu hafta yok oldu resmen

ooooy canım benim yaaaaa. sağolasın. iyi ki varsınız, siz olmasanız ne yapardım, onca nazımı çekiyorsunuz valla ben psikoya bağlayınca

bir mucize olacak ikisi de sıkıca tutunacaklar gibii hissediyorum

Aferin aferin hep öyle hisset ,öyle hisset positif olki stres olmasın ,bizlerde sana sıkı sıkı tutunacağına inanıyoruz canı gönülden yavrum

Rümeysa -İREM gacısı-meltem-viole-nazlıma-cemre- berceste-bartek NASILSINIZ İYİMİSİNİZ ??
ARCA hamiş arkadaşım nasıl gidiyor hamişlik ,benim bulantılar bu hafta yok oldu resmen
Iyiyuz kikim.bugun ciciler aldim kizima esimin pc yi vermseini bekliyom paylasmak icin.oh ne guzel bitmis bulantilarin dahada olmaz insallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…