Iyiyuz kikim.bugun ciciler aldim kizima esimin pc yi vermseini bekliyom paylasmak icin.oh ne guzel bitmis bulantilarin dahada olmaz insallahhhh
ooooy canım benim yaaaaa. sağolasın. iyi ki varsınız, siz olmasanız ne yapardım, onca nazımı çekiyorsunuz valla ben psikoya bağlayınca
bir mucize olacak ikisi de sıkıca tutunacaklar gibii hissediyorum
Iyiyuz kikim.bugun ciciler aldim kizima esimin pc yi vermseini bekliyom paylasmak icin.oh ne guzel bitmis bulantilarin dahada olmaz insallahhhh
Cancagizim bir iki firlatilmis terligin sozumu olur
Cancagizim bir iki firlatilmis terligin sozumu olur
Bebiş hazırlığı alışverişini yapmak nekadar güzel değilmiheyecanlı zevkli oluyor benim o yolum daha çok uzun, bana kızmayın ama bulantılar yok oldu ya hani sonra batmalarda yok ,ben bu ay çok stresli gergin günler yaşıyorum,acaba bebişim yaşıyormu diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum ,ya kalbi durduysa diyorum hep ,uuuffff 13 Haziran gel artık,görmeden rahat edemeyeceğim yaa
Bebiş hazırlığı alışverişini yapmak nekadar güzel değilmiheyecanlı zevkli oluyor benim o yolum daha çok uzun, bana kızmayın ama bulantılar yok oldu ya hani sonra batmalarda yok ,ben bu ay çok stresli gergin günler yaşıyorum,acaba bebişim yaşıyormu diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum ,ya kalbi durduysa diyorum hep ,uuuffff 13 Haziran gel artık,görmeden rahat edemeyeceğim yaa
böyle düşünmen çok doğal kikim. ben de her fırsatta belirtiyi az hissedince düşüyor sanıyorum. ama senin bu haftalarda belirtilerin azalması artık doğalbu arada benim 2. ultrason 10 haziran. birlikte gün sayarız
kedi cırmıklarını unutmayalım lütfen
Kikimmmm can kikiimmm operim seniii
Orkidem çok ağlamaklı ,sinir krizleri geçirdim resmen ,panik atakta azdı bu aralar ,bu yüzden korkuyorum işte bişe oldumu diye10 buçuk olduk normalmi gerçekten artık .?
evet beraber sayalım benim 13 ü , kız orki aramızda hemen hemen 1 ay var kızHızır gibi yetiştin he
Rümeysa -İREM gacısı-meltem-viole-nazlıma-cemre- berceste-bartek NASILSINIZ İYİMİSİNİZ ??
ARCA hamiş arkadaşım nasıl gidiyor hamişlik ,benim bulantılar bu hafta yok oldu resmen
Kikimmm ben cevap yazcaktim ama doktorumuzun dediklerinin ustune laf diyemedimOnca şey yazmıştımiyi madem bende seni öptüm
İyi maasallah diyelim ozaman cnm bende bulanti en basindan beri hic olmadi sayilir hic kusmadim yani varya ultrasonda gormesem hamile olduguma bile inanmicaktim kiz :)) cok sistim ama kilo aldim ben yemek yiyince 5 aylik gibi gorunuyorum kalcam felanda buyudu daha simdiden normalde hic kilolu degilim boyum 1.75 kilom 57 di bakalim yarin kac gösterecek. yarin kontrolum var benim cok korkuyorum kotu biseyle karsilasmaktan senin kontrolun ne zaman
Yanlis hatirlamiyosam 3 4 haftaya karninda nabiz atislari gibi pitpilar hiissedeilirsinnnnnn
tabiiki normal balımBebiş hazırlığı alışverişini yapmak nekadar güzel değilmiheyecanlı zevkli oluyor benim o yolum daha çok uzun, bana kızmayın ama bulantılar yok oldu ya hani sonra batmalarda yok ,ben bu ay çok stresli gergin günler yaşıyorum,acaba bebişim yaşıyormu diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum ,ya kalbi durduysa diyorum hep ,uuuffff 13 Haziran gel artık,görmeden rahat edemeyeceğim yaa
Orkidem çok ağlamaklı ,sinir krizleri geçirdim resmen ,panik atakta azdı bu aralar ,bu yüzden korkuyorum işte bişe oldumu diye10 buçuk olduk normalmi gerçekten artık .?
evet beraber sayalım benim 13 ü , kız orki aramızda hemen hemen 1 ay var kızHızır gibi yetiştin he
Aaaa lutfenn benim yavrularim cirmiklamaz kionlar sadece moralini yerine getirir.bugece yavrulardan biri benimle uyudu ve ben bi kez daha anladimki bebek olunca ben cok zorlanicam uykusuzluk yiycek beni.kedi ben ne taraafa donsem o tarafa gelip koluma uzaniyor bende onu ezicem diye pinpirikli uyuyomm sabahta miril mirilll beni uyandiriyorrdu
Onca şey yazmıştımiyi madem bende seni öptüm
13 14 haftalarda karnimda biseyler oluyordu ama ben gaz bagirsak hareketi falandir diye bebek hareketinu konduramiydum sonralari ebe dedi bana o aylarda nabiz atisi goz seyirmesi gibi uafak seyler olur dediydiii..ayyyyy benim ebemm cok tatli yaaaaaa ama sen 2.gebeligin ya daha net hissedersin diye dusundumHadi yavalla geçmiş zaman hep unutmuşum :26: gel 3-4 hafta daha gell
İyi maasallah diyelim ozaman cnm bende bulanti en basindan beri hic olmadi sayilir hic kusmadim yani varya ultrasonda gormesem hamile olduguma bile inanmicaktim kiz :)) cok sistim ama kilo aldim ben yemek yiyince 5 aylik gibi gorunuyorum kalcam felanda buyudu daha simdiden normalde hic kilolu degilim boyum 1.75 kilom 57 di bakalim yarin kac gösterecek. yarin kontrolum var benim cok korkuyorum kotu biseyle karsilasmaktan senin kontrolun ne zaman
Kalcan buyuduyse senin bebis benceee ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?